Отговори
# 390
Това е един сценарий, нов и много интересен. Взех го от Swavena дано не ми се разсърди.

"Може скоро да гледаме 1001 нощ на Мустафа Под прикритието на Стъклен дом, да яде от Забранения плод и да чака Инджито да разлюби Мехмед, а Керим да е под Домашен арест на Мукадес, докато се изясни аджеба Каква е вината на Фатма, че докато е мела окапалите листа от Листопада си е убола крак и го пази в Малки тайни, докато Езел не докаже кой е виновен от Столичани в повече и не получи Любов и наказание, а една мома не реди Сълзи над Босфора за това и след като минат Седемте часа разлика ще чакаме от Север-Юг да се зададе един Лъжовен свят и да видим вече Къде е батко  ...."

# 391
Дафне , да и саза, това не може да се прескочи и изражението му, когато разбра, че подаръкът е от Джемре там, в Анталия, а и скандалът с Гюней, който предстои. Предполагам брат му иска да се закълне, че Джемре няма нищо общо с катастрофата и т.н.....
Зейнеп пък съвсем отсъства от мислите му.
Може да е пламък, който тлее, но ще пламне тази любов до края.

# 392
  • Toronto
Е, какво беше изражението му в Анталия? Аз видях изненада, смайване. Не давате на човека да си погледне саза значи Mr. Green Да рече да посвири, веднага ще се намери причина и тя ще е, че видите ли, обича Джемре.
И как разбрахте, че Зейнеп отсъствала от мислите му? ooooh!

# 393
  • София
 Laughinggospojata, че Кузей няма да остане сам съм сигурна, но мисля, че няма да е с Джемре, на което толкова се надяват някои от вас, въпреки че тя не пропуска случай да се натрапи там където е той, следи и контролира живота му с настървението жена, която няма лесно да се откаже от кокала... В този ред на мисли, съвсем не съм съгласна с изразеното от някои мнение, че Джемре е притеснителна, свита и без самочувствие...Поведението и съвсем не говори за това...Според мен със старанието си да не изпуска от очи и следи всяка стъпка само ще си навреди още повече, защото е явно, че Кузей вече не е влюбен в нея, а я приема само като приятел от квартала, но до кога ще видим...Същото се отнася и за Али, който се вживя много в ролята си на спасител и уж добронамерено, но започва да  вреди...

# 394
  • Toronto
Същото се отнася и за Али, който се вживя много в ролята си на спасител и уж добронамерено, но започва да  вреди...
Мичона, абсолютно съм съгласна с теб. Пътят към ада е постлан с добри намерения... клише, но факт.

# 395
Благодаря за превода на анонса.  Бедна ни е фантазията как ще изкрейзи К., ако С. не се яви на делото. И това ще е целта на Фърат или неговият пълномощник.

# 396
Laughinggospojata, че Кузей няма да остане сам съм сигурна, но мисля, че няма да е с Джемре, на което толкова се надяват някои от вас, въпреки че тя не пропуска случай да се натрапи там където е той, следи и контролира живота му с настървението жена, която няма лесно да се откаже от кокала... В този ред на мисли, съвсем не съм съгласна с изразеното от някои мнение, че Джемре е притеснителна, свита и без самочувствие...Поведението и съвсем не говори за това...Според мен със старанието си да не изпуска от очи и следи всяка стъпка само ще си навреди още повече, защото е явно, че Кузей вече не е влюбен в нея, а я приема само като приятел от квартала, но до кога ще видим...Същото се отнася и за Али, който се вживя много в ролята си на спасител и уж добронамерено, но започва да  вреди...

Hug Hug Hug Няма какво да добавя !  Peace Аз също съм споделяла тези мисли неведнъж !  bouquet

# 397
Аз мисля, че сценария така или иначе търпи промени независимо каква е била първоначалната идея.
Ето откъс от турската критика /Memet Guler/, извинявам се ако е било публикувано :

"През новия сезон Кузей Гюней се е превърнал и в основен конкурент на лидера от миналия сезон -Muhteşem Yüzyıl.Въпреки това той е отстъпил позиции.Какво се е случило? Защо и най-нетърпеливите, които са очаквали всяка седмица поредния епизод леко са охладнели?
На първо място е било невъзможно да се продължи сюжетната линия  в посока "любовта на двамата братя към едно и също момиче".
Oykü Karayel/Джемре / събира по-скоро критични оценки. Празнината , която се чувства в основната история -любовта на Кузей и Гюней към едно момиче, е точно образа на Джемре и сценаристите се принудили да я компенсират със странични сюжети -момичето от хайлайфа Бану, Симай , а очаквания любовен триъгълник се е променил с влизането на нов образ /актрисата Merve Boluğur/
Чувствало се , че сюжета върви на приливи и отливи.........."

Както знаем , те следят рейтинга,  какъв финал ще изберат според много ще зависи от това какво искат зрителите най-вече  .
Ако повечето зрители харесват Джемре за Кузей , то така ще стане със сигурност на края , /както вече бях казала затова я предпазват от други връзки, защото ако допуснат такова нещо , ще трябва да я убият накрая/

# 398
Терзийска,  Heart Eyes благодаря за анонса и снимките, джанъм беним ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много башибозук около нашето момче пак, аман вече ! Не искам никакви изненади повече, защото знам, че надали ще са приятни ! Ако успее да се разведе със Симай в този епизод, ще почерпя ! Laughing

lor, Hug честно казано, изгубих вече идея, за това каква е "голямата идея " на филма !  ooooh! Вече не съм сигурна, че е голямата любов !Мисля, че акцента е по- скоро върху семейните ценности, идеята за приятелството и доколко то ти дава право да се бъркаш или определяш нечий живот, за вината и изкуплението и ! Любовта, особено напоследък, никаква я няма в епизодите.

Аз мисля, че е време Кузей да започне на чисто животът си ! Всички тайни излязоха на яве, скъса старите връзки, дай Боже да се отърве и от "оковите" на брака Mr. Green ( ама то буквално си е така при него ) . Кузей има нужда от нов живот, от нова, истинска любов, която да го окрилява и да му дава надежда ! Peace

# 399
Да, съгласна съм с това, че Джемре ще я пазят до края.
Не знам, но не мисля и че Мерве се харесва особено на зрителите.
Дори си мисля обратното, защото отиде наистина в десета глуха, поне засега.
Тях наистина най-много ги интересува рейтинга, та всичко може да се очаква.
Аз най бих се радвала, ако Джемре се вземе с Джан, а за Кузей каквото решат.

# 400
Симай е много хубаво момиче,да си и съпруг не е зле.Просто Кузей ,не може да я оцени ,защото всичко му даде наготово.Голямата му грешка ,че не повярва в нея....

# 401

Аз мисля, че е време Кузей да започне на чисто животът си ! Всички тайни излязоха на яве, скъса старите връзки, дай Боже да се отърве и от "оковите" на брака Mr. Green ( ама то буквално си е така при него ) . Кузей има нужда от нов живот, от нова, истинска любов, която да го окрилява и да му дава надежда ! Peace

gospojata , ние така мислим , ама кой ги знае турците как ще възприемат нещата .

# 402

Аз най бих се радвала, ако Джемре се вземе с Джан, а за Кузей каквото решат.

Джан не е ли много висока топка за Джемрето ?!
Аз не мога да не се съглася с мнението на Бану , че Джемре не е подходяща за позициията , която и дадоха .

# 403

Gospojata напълно подкрепям newsm10
allisas73 Не виждам Джемре и Джан да си подхождат, нито пък той да проявява интерес. А пък физически са ми като Крачун и Малчо.

# 404
Актрисата която играе Джемре,е много зле откъм визия.Просто не подхожда на персонажа си....Ако беше актрисата играеща бану или симай ,това е друга работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт