Отговори
# 420

Не я виждам до Джан. Никога няма да се влюби в него и никога няма да се откаже от К.

Това вече на всички ни е ясно , големия въпрос който ни вълнува си остава какво ще каже и направи Кузей, нали така ?

Не е задължително да ме вълнува това, което някой друг го вълнува, нали така!

# 421
Фърат се появи

# 422
Аз не мога да не се съглася с мнението на Бану , че Джемре не е подходяща за позицията , която и дадоха .

Вярно, какви умения трябва да притежава за секретарка? Peace

Оф, Фeрат е.  ooooh! Що пък мислят, че ще е много интересно, ако го вкарат тоя? Sick

dterziiska, Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 20:25 от ·٠•Snejka•٠·

# 423
  • In a strange romance
Упс, дотук с предположенията за Езелката.  Mr. Green
Този пък кога излезе от затвора? Много плитко скроено обаче, пак се домогва до жените на Кузей. Не можа ли да измисли нещо ново? newsm78

# 424
Друго си беше да се появи Кенан Имирзалъоулу, а не тоя гнусен дребосък. hahaha hahaha hahaha

# 425
Познахме за Фърад , какви ли ги е намислил и то като се има пред вид , че още не знае нищо за  тяхната "тайна".

# 426

newsm51 благодаря ти!  bouquet
Значи все пак първоначалните ми усещания, се оказаха верни !

·٠•Snejka•٠· , Heart Eyes те не искат да е интересно, мила ! Искат да е гадно !

# 427
Друго си беше да се появи Кенан Имирзалъоулу, а не тоя гнусен дребосък. hahaha hahaha hahaha
Е трябва да има екшън все пак и артиста е добър !

# 428
·٠•Snejka•٠· , Heart Eyes те не искат да е интересно, мила ! Искат да е гадно !
Hug Hug Hug Права си. Peace

# 429
Аз си мечтая за любов във филма, а то психопатът Фърат се завърна.
Очаквано. Сега вече няма милост да има за Симай.
Ще си плати за всичко. Дали няма да я убие и да нагласи нещата така, че Кузей да бъде заподозреният.
Всеки би си го помислил като се видя как раздава юмруци наляво и надясно, а и най-близките му хора дори се страхуваха да не я убие.„„Щом те го допуснаха ...... дано не стане така, просто си разсъждавам на глас.
 Rolling Eyes

# 430
Че защо му е на Ферат да я убива  ?! Тя ще е неговото оръжие срещу Кузей ! Ферат не е глупак, знае, че психически смачканият мъж, е слаб противник, а Кузей, благодарение на Симай, е точно такъв в момента ! И ще е лесен за манипулиране и въвличане в игрите на Ферат.
Но, аз имам едно друго усещане за този мъж, не знам дали не е рано да го споделя . Thinking

# 431
# 432
Тъкмо - Кенан да не си цапа ръцете с мръсните игри на Фърат

Ама така ми беше домъчняло за Фърат, честно...най-сетне си дойде да раздвижи филма...стига тъпи мелодрами  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

обаче ...фрагманът малко манипулиран изглежда...в смисъл гласът на Бану, когато вика майка си не е задължително да е по това време, когато Гюней си зяпа втренчено тв с дистанционното в ръка...
Гласът е насложен, но може да е от друга сцена..

# 433
Че защо му е на Ферат да я убива  ?! Тя ще е неговото оръжие срещу Кузей ! Ферат не е глупак, знае, че психически смачканият мъж, е слаб противник, а Кузей, благодарение на Симай, е точно такъв в момента ! И ще е лесен за манипулиране и въвличане в игрите на Ферат.
Но, аз имам едно друго усещане за този мъж, не знам дали не е рано да го споделя . Thinking
Какво толкова ви е направила Симай..е вярно не му каза за аборта,,,ама и кузей имаше вина.Тя наистина го обича....

# 434
black star, е права, че за това, в което се превърна Симай вината е и на Кузей.  Peace Вече съм писала за това и няма да се повтарям. Wink

Общи условия

Активация на акаунт