Отговори
# 450
Да ни е честит, Фърат!   bouquet за Шаане, която първа се сети и    bouquet за дтерзийска, която отсече въпроса.
Фърат влиза, за да излезе Симай. Според мен, де. И мисля, че тя ще измие срама от челото, като се жертва за Кузей. И на него ще му стане още по- гадно от това. Мое мнение.

# 451
Симай няма да се жертва за който и да е, тя очаква да се хване за някой като удавник за сламка и това ще е Фърат Peace
Според мен сега двамата ще станат комбина и ще тормозят Кузей .
Незнам защо но все си мисля че ако Бану научи истината за Гюней няма да го иска вече Thinking

# 452
  love001 Момичета, благодаря на всички вас, които правите достъпен за нас сериала!newsm51

# 453
На мен ми се стори интересно предположението на Йонито, че Гюней гледа запис от случката с пожара и Бану .Дали изобщо има такъв запис ? Ще стане интересно. Аз мисля, че си спомня реакциите на Бану, когато отиде при нея, след нервният срив !

# 454
 newsm45 Много съм тъжовна от комбината Симай - Фърат!   Weary smile3511
При тази гадна новина отивам тихо да страдам!  smile3518

# 455
Момичета , много благодаря за преводите! newsm51

# 456
Симай няма да се жертва за който и да е, тя очаква да се хване за някой като удавник за сламка и това ще е Фърат Peace
Според мен сега двамата ще станат комбина и ще тормозят Кузей .
Незнам защо но все си мисля че ако Бану научи истината за Гюней няма да го иска вече Thinking

О, разбира се. Няма да стане веднага.Докато К. се усети и разбере, че Ф, е излязъл ще мине  време.
Но целта на Ф. е да тласне Кузей към убийство на Симай. Затова ще го дразни до побъркване. Просто няма какво друго да е. И в някаква критична ситуация тя ще стане жертва. И така, Ф. фактически няма да успее в замисъла си.

# 457
Здравейте Кузейки! Благодаря на всички - Терз, Тупи, Мими за преводите, фрагманите, анонса... Обичам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЗначи чичко Фърат се завърна... Е, сега ще стане страшно. Какво ли е намислил този мръсник за Симай newsm78 Според мен ще я използва срещу Кузей и Гюней, ама кой ли ще е на мушката му от двамата? Мисля, че той разбра кой е виновен да влезе в затвора, няма да му се размине и на Гюней. Госпожата  Heart Eyes и аз чакам с нетърпение как ще се н...а Гюней като го види. А Симай едва ли ще се жертва за Кузей, тя вече му е враг, по - скоро ще му изиграе някой номер. Интересно, откъде се сдоби Гюней със записа от пожара и как ли ще реагира Бану, когато той и се изповяда. Чакам сряда с огромно нетърпение.  Все още няма превод на отговора на Кузей пред Али за Джемре и разговора, който проведоха със Зейнеп, чакам го и него с нетърпение, за да разбера чувствата на Кузей към двете.

# 458
Интересно, откъде се сдоби Гюней със записа от пожара и как ли ще реагира Бану, когато той и се изповяда.

Сигурно онзи мръсник Баръш му го е дал , нали преди казваше ,че ако Гюней научил какво била направила Бану , щял да я напусне или нещо такова .Той търси всякакви начини да ги раздели.
А дали ще и се изповяда още не е ясно , може нещо друго да и казва .

# 459
Да ни е честит, Фърат!   bouquet за Шаане, която първа се сети и    bouquet за дтерзийска, която отсече въпроса.
Фърат влиза, за да излезе Симай. Според мен, де. И мисля, че тя ще измие срама от челото, като се жертва за Кузей. И на него ще му стане още по- гадно от това. Мое мнение.

Благодаря, мила! Hug
 Както изглежда Симай ще изчезне от живота на Кузей, когато тя го поиска! newsm78
Може би никога! Няма да го остави да бъде щастлив с друга!  #2gunfire
Сега ще има и опората на Ферат, но до кога ли...само дано не е докато си оплете кошницата!
Двамата са опасна за всекиго комбинация! Сега и фронта около Кузей ще трябва да се обедини... Peace

# 460
Аз мисля, че както Ферат ще се възползва от Симай, така и тя ще го използва него ! С негова помощ ще търси "реванш" от Кузей и всички останали .Защото е зла и злопаметна .
Добре де, ама от защо решихме, че изобщо има запис от този пожар ? Ако има, ще е интересно, ама кой го е направил, къде е бил този пожар ?

# 461

И тези тук много ме тормозят ! Какви са, от къде са и защо ? И какво искат от наш левент ? Thinking

# 462
Много въпроси, а отговори чак в сряда !

Затова сега ви пожелавам лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 463
Запис от пожара може и да няма , но такъв от престоя и в клиниката после , със сигурност има  Naughty
А клиниката знаем на бащата на кой е  Mr. Green

# 464
Помолих един приятел да ми преведе края на разговора Кузей -Али , и ето какво ми писа :

-Тя беше мойта жена, дори и хиляда години да минат, първата любов не се забравя, не остарява, чувствата не намаляват...
-Но не може и така да се живее с миналото
-Просто тя беше първата ми любов...

Общи условия

Активация на акаунт