Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 539
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
  • между морето и небето
Пристрастна ли съм, не знам вече, обаче Керим много хубав в тая серия ми се вижда.

и на мен, и на мен

при мен туба е супер.

# 76
  • Варна
Да,наистина много тежка серия и голяма игра от страна на всички артисти-като за световно!Без думи!Благодарение на вас,че пиша не съм получила инфаркт

# 77
Добруджанка и всички репортерки тази вечерм Господ здраве да ви дава!  Hug   Hug  Hug

Хриси, и на мен Керим ми се вижда страшно хубав тази вечер, в смисъл, още по-хубав!  Hug  Heart Eyes

# 78
  • Добруджа
Пристрастна ли съм, не знам вече, обаче Керим много хубав в тая серия ми се вижда.

Hug май всички сме така

Много тежка серия наистина, дано поне накрая ни наградят с една прегръдка като я намери Керим.

# 79
Момичета при вас не го ли дават по кабелната  Thinking...аз го гледам на телевизора

# 80
още по-красив ...охххх Керим Керим  Hug  Embarassed

как може да се прехласвате по този...  Rolling Eyes ц ц ц ц
да му имам причесчицата Joy

# 81
Фатмагюл каза на Мустафа, че Керим не я е докосвал.
Мустафа - Значи все още си само моя.
Фатмагюл му каза, че не го обича.

-------------------------------
Много инфарктна серия! Керим - Eнгин както винаги е неотразим,
но Мустафа - Фърат Челик прави страшна роля в тази серия,
ако ви прави впечатление. Peace

# 82
  • Варна
Мили мои,използвам рекламата да ви пиша-ще погледам малко,предавам щафетата на някой друг-поемете я!

# 83
Добруджанка и всички репортерки тази вечерм Господ здраве да ви дава!  Hug   Hug  Hug

Хриси, и на мен Керим ми се вижда страшно хубав тази вечер, в смисъл, още по-хубав!  Hug  Heart Eyes

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ И ОТ МЕН,МОМИЧЕТА! СТРАХОТЕН ЕКИП СТЕ!  newsm51

# 84
  • на морето
При толкова емоции и адреналин ...изобщо не е логично да си останат на едната прегръдка ....Най -нормалното поведение на Фати би било да му се метна на врата ....А той ако се удържи да не я целуне ....е ...не знам ...с какви яки спирачки ще е надарено с това момче ...

# 85
Момичета при вас не го ли дават по кабелната  Thinking...аз го гледам на телевизора

аз от паницата, на балкона. Нямам кабелна. Не робувам на кабелни оператори, дето освен да ти дерат кожата и да ти налагат какво да гледаш, друго не умеят

# 86
  • Добруджа
Решат и Перихан са в полицията , Решат нервничи нещо. Дойде и Лале. Лале май се застъпи за Решат. Аз все си мислех че е наш човек тя но.....

# 87
Скъпи мои,забравили сте си лопатите тая вечер!Добре е ,че нямам пряк контакт-така по-малко се изнервям.След прочитането на коментарите е някакси по-лесно.А тая проскубана жертвена гарга изобщо не я дишам вече-то бива да си влюбен в перушинката си,ама чак толкова................аз,аз,аз,аз..............край нямаше,бе!Етер артък,етер!!!!!!!!!!!!!

# 88
  • на морето
Момичета при вас не го ли дават по кабелната  Thinking...аз го гледам на телевизора

аз от паницата, на балкона. Нямам кабелна. Не робувам на кабелни оператори, дето освен да ти дерат кожата и да ти налагат какво да гледаш, друго не умеят

изобщо нямам телевизор ...ти за кабелна ми говориш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 89
  • VARNA
Рахми е смазан,Муки нещо го успокоява

Общи условия

Активация на акаунт