Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 587
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • В Града на липите
Само да питам,  полицията по телефона ли засече колата? Мустафа откъде знаеше, че ще я засече. Той нали иска да я намерят.

# 106
 bouquet

Добруджанка и всички репортерки тази вечерм Господ здраве да ви дава!  Hug   Hug  Hug

Hug Hug Hug

# 107
  • Добруджа
Лале е в дома на Решат.

# 108
  • VARNA
Ох на това Лале бях  му отредила друга роля..

# 109
този актьор, който играе Саами, да го бяха избрали да изиграе главната роля, на Керим. Поне.. чисто визуално изглежда много по-добре от Енгин.

Сега стопанката на кучето Шот (забравих й името), тамън си тръгва от Яшаранови "утре ще се видим, довиждане"..., а дъртия Яшаран я сваля на вратата на изпращане, ц ц ц ц....

Майката на Ердоан му оглежда насиненото лице... "дай да ти видя устната, вайй..."... "Мустафа още не са го хванали" казва.
 А Перихан започна да се пени

# 110
  • VARNA
Мустафа се обажда на Керим

# 111
  • Добруджа
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WWgn0tWKwIA

8 част

Мусти се обажда на Керим.  Керим намери сградата.

# 112
Тежко и горко на човек,който трябва да живее с такова прикрито,зло ,жестоко,завистливо и лицемерно нищожество като Мустафа.Това всяка сутрин да го размазваш от бой до смърт,вечер да го поливаш с "жива вода" и сутринта пак да го почнеш-все ще му е малко!

# 113
Лале може и тя да иска да  завлече холдинга , но в своя си банкова сметка???? newsm78

# 114
Мустафито се обади на Керим
М: "Полицията наблизо ли е? ,
К: "Къде си , кучи сине"...
М:"Полицията при тебе ли е, питам? Сега вече знам, че Фатмагюл никога не те е докосвала. Знам, че не те е искала. Знам, че не те обича..."

# 115
този актьор, който играе Саами, да го бяха избрали да изиграе главната роля, на Керим. Поне.. чисто визуално изглежда много по-добре от Енгин.

Сега стопанката на кучето Шот (забравих й името), тамън си тръгва от Яшаранови "утре ще се видим, довиждане"..., а дъртия Яшаран я сваля на вратата на изпращане, ц ц ц ц....

Майката на Ердоан му оглежда насиненото лице... "дай да ти видя устната, вайй..."... "Мустафа още не са го хванали" казва.
 А Перихан започна да се пени
Ти пък, как може дори да го кажеш. Ние умираме за Енгин, а ти ... Joy

# 116
  • Добруджа
Намериха се. Как си я прегърна милия....... Развързва я.

# 117
  • VARNA
Керим я НАМЕРИ

# 118
  • на морето
Тежко и горко на човек,който трябва да живее с такова прикрито,зло ,жестоко,завистливо и лицемерно нищожество като Мустафа.Това всяка сутрин да го размазваш от бой до смърт,вечер да го поливаш с "жива вода" и сутринта пак да го почнеш-все ще му е малко!
За какво ти е да го съживяваш вечер - да ти хърка ли ? Оставяш го да се гърчи , а сутринта ,като се наспиш , с пресни сили ..тогава малко баня за добрутро и отначало ....

# 119

Общи условия

Активация на акаунт