Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 441
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Привет !  Hug Сърдечни благодарности за поредната серия на Облака  Hug
Аз си мисля,че щом Мустафа и татко Фахретин ще се стрелят значи има логика на Фахретин да му се случи нещо, дано не е така.  Praynig Все още у мен остава убеждението,че сериалът ще има щастлив край. И все пак, със сигурност от сега до края ще има непрестанни препратки към миналото. Ако трябва да цитирам Вуйчото (Езел) "Каквото и да правим винаги се връщаме в началото."
За Облака
На мен пък Сердар не ми е нито скучен, нито слабохарактерен, въобще споделям мнението на Злати,че героят има прекрасен характер за мъж. Хем е умен и отчита всяка ситуация, хем когато се наложи е твърд и безкомпромисен. За Мустафа Булут май трябва да спра да се изказвам,че ще ме намразите накрая...  Laughing няма нещо,което той да направи до края на филма, с което да ме накара да изпитам съчувствие. Като външен вид си е бомба, много привлекателен и секси, но ако ролята се изпълняваше от друг актьор, мненията щяха наистина да са различни.
Damon снима ли се вече ?  smile3532

# 331
  • Разград
Fatmagul & Mustafa Zaman Kan 3ende 2alb

# 332
65.Bolum Ozet
Eski ayakkabı fabrikasında patlayan silah, hem Kerim'in hayatını kurtarır, hem de Fatmagül'ün yaşadığı kabusa bir son verir. Son ana kadar direnmeye kararlı olan Mustafa ise, Fatmagül ve Kerim'in hayatı üstünde tehlike yaratmaya devam edecektir. Etraflarını saran çemberin iyice daraldığını fark eden Selim ve Erdoğan'ı, hapishaneye yeniden girme korkusu sarar. Mustafa'nın Fatmagül'...ü sakladığı yerin ortaya çıkmasıyla, Yaşaranlar'la Mustafa arasındaki bağlantı gün yüzüne çıkmaya başlar. Erdoğan ve Selim, herkesten gizli olarak kendi kurtuluş haritalarını çizer ve harekete geçerler.Mustafa'nın yanında kaldığı zamanlarda, büyük bir korku ve acı yaşayan Fatmagül, yaşadıklarının etkisinden hemen kurtulamaz. Tüm aile ve psikoloğu Fatmagül'e desteğini sürdürürken, Kerim yaşanan bu acıların hesabını sormak için Yaşaranların karşısına çıkmaya karar verir. Yarası her geçen gün daha tehlikeli hale gelen Mustafa ise, hayatta kalmak için savaşmaktadır. Bir yanda polislerin araştırması, diğer yanda Kadir'in çabalarıyla Mustafa davasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanır. Yaşaranlar için son yakındır. Fatmagül, mücadelesinin boşuna olmadığını gözleriyle görecektir.

Не гарантирам че не е някоя измишльотина. Струва ми се доста рано да го пуснат.

http://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 65. BÖLÜM TÜYOLAR:

Fahrettin ve Kerim hafif yaralı...Mustafa ise kaçak...
Fatmagül’e bir koruma veriliyor. Adı Mirzat...
Terapist bu defa eve geliyor. Fatmagül’ün terapiste anlattıkları Kerim’in yüreğini burkuyor.
... Fatmagül: Onunla gittim çünkü içeri girer girmez, silahı gösterdi bana... Dediğini yapmazsam Kerimi öldüreceğini söyledi. Gerçekten Kerim için kalktım oradan...Ona bir şey yapacak diye çok korktum.

Selim ve Erdoğan kaçıyorlar. Bu ikisinin kaçış hikayeleri de çok komik..
Kerim yine kendi başına iş yapmaya kalkışıyor. Yaşaranlar’ın evine gidiyor.
Kerim: Artık hesaplaşma zamanı Reşat Yaşaran, bugüne kadar yaptıklarınızın hesabını bir bir vereceksiniz.

Asu ortadan kayboluyor. Fahrettin ve Sami onu arıyorlar.
Bölüm sonu sürpriz…Polis bu defa öyle sıkı çalışıyor ki Yaşaranlar’ın başı ciddi şekilde belada…

Ако може някой да ги превед,че преводача на гугъл не се справя добре  Embarassed
А от мн за лека нощ

Гугъл верно не се справя много добре.ако може наистина някой да го преведе ще е супер.

# 333
За Облака:

Момичета, много се радвам, че Облака ви е грабнал, той май така си действа  Hug

Останаха ни още 8 серии и финишираме. С удоволствие прочетох коментарите ви за Мустафа, Нарин и Сердар. Много ми е интересно какво мислите за другите два главни женски образа - Асие и Бахар? Харесвате ли Асие - чисто физически и като образ? Много ми е омразна, признавам и ще ми е много интересно да прочета вие какво мислите.   bouquet

Благодаря ти за превода на "Ако бях облак"

# 334
  • Пловдив
Тъй като гледам добре му се наслаждавате на Мустафа Б. Wink и понеже на мен хич не ми се пише за него,отивам да оплакна оченце с доктор Сердар  Grinning А, и да не пропусна- никога ,когато съм гледала филми не се влияя при възприятието си на образа от симпатията ми или антипатия към актьора  Peace Енгин Алтан го открих като актьор точно в този филм и съм обсебена точно от образа на доктора, а не толкова на актьора( е, и той не е за изхвърляне де , щом изгледах де що намерих филми и сериали с него Laughing) Изобщо не мисля,че е идеализиран,просто е един много чувствителен,умен,всеотдаен, но и много тактичен мъж(за разлика от вашето чудо  Wink.Ако някоя познава такъв в живота, и е свободен,да ми пише  Joy Joy Joy

Л_Д и кое и е нещастното на Бахар  newsm78 Долкото видях,нея никой не я принудил да се продава,нито пък прояви и капка съжаление ,когато прокуди Дурие от домът и,от семейството и.
Асие си има цели жената и си ги преследва без да пести енергия и без да се съобразява с нищо и никой.Докато не можеше да понася Нарин, в един момент се хвърли на колене пред нея и умоляваше да и помогне за Мустафа  ooooh!,най-големият и тиранин ! Абе луда работа е този филм! Аз лично,на мястото на Нарин,никога,ама никога не бих му подала ръка на Мустафа , особено след изнасилването, та ако ще и да умира  PeaceАма и то да беше само изнасилването  Crossing Arms

Зори  Hug,докато пиша ти си се появила   love001Хайде да ходим да си го гледкаме Док  Wink

# 335
  • На изток от рая...
За Облака

http://www.dnes.bg/world/2009/05/05/45-ubiti-na-kyrvava-svatba-v-turciia.70420

Ето я новината.

За Асие - аз още преди бях писала, че не я харесвам и че тя страда от същата "болест" като Мустафа, но в женския й вариант. Дребна душа - злобна, отмъстителна, неблагодарна, алчна. В днешния 21 епизод обаче, сцената м/у нея и Мустафа беше убийствена /когато му каза, че се е влюбила в него/, като овациите са за Енгин естествено.

Бахар в началото я харесвах като образ, но вече - не. Несъмнено умее да манипулира мъже като Аслан, за да изкарва хляба си и да оцелява, но сега вече отиде твъреде далече. Като певица обаче, беше доста зле. Поне за мен.

Физически са красиви жени и двете - несъмнено. На мен Бахар ми прилича на нашата миска Ивайла Бакалова.

# 336
Аз лично много харесвам отношението на Керим към Фатмагюл и към Мерием! Много е любвеобилен и нежен,но когато ревнува или е ядосан е просто уникален! Къде ти в наше време ще видиш такова отношение към жената!
Много ми хареса когато Фатмагюл отиде да спи при него в 63 серия как я погледна и тази лека усмивка на усните му,когато тя му каза че в нейното сърце няма друг!
А погледът с който я измери в кафето,когато тя поръча 2 лимонади( 62 серия)-невероятен! Имах чувството,че аха-аха и ще я разцелува!
Направо ми се прииска да съм на мястото на Фатмагюл!
Да си кажа честно-и аз страдам,но от Керимомания!

# 337
# 338
За Облака

http://www.dnes.bg/world/2009/05/05/45-ubiti-na-kyrvava-svatba-v-turciia.70420

Ето я новината.

В днешния 21 епизод обаче, сцената м/у нея и Мустафа беше убийствена /когато му каза, че се е влюбила в него/, като овациите са за Енгин естествено.
Здравейте! Има ли вече превод на 20 и 21 еп? На първа страница не ми се отварят.

# 339
  • София
   Актьорът може да ти повлияе, и да харесаш ролята, но до някъде.
   Истината е, че Енгин Акйюрек е извадил голям късмет с тази роля. Обратното също е в сила. Мустафа Булут е късметлия, че го играе Енгин Акйюрек.
   Но, казах вече, между актьор и герой не  слагам знак за равенство. Има връзка, между тях, но не се покриват на 100 %. Едно е да харесваш актьор, друго е да харесваш играта му в конкретна роля, и трето - образа, който изгражда.
    И лично за себе си казвам, никога не подхождам толкова "елементарно" когато харесвам или не харесвам даден герой. Имаме толкова други сетива - не само очи. Дори едно такова обяснение на нещата, леко ме обижда.
    И да - харесването и нехаресването е нещо много лично, много субективно, с това се съгласявам. За това и избягвам да коментирам тези, които не харесвам, (за мразене изобщо не говоря - киното е фикция).
Peace Много точно и ясно го каза!!!! Peace
Л_Д и кое и е нещастното на Бахар  newsm78
Нещастна, в смисъл   не е щастлива от това което е и начинът по-който живее. Жена, която се е продала.Нещастна е и защото се влюби в Мустафа. Като казвам "нещастни" жени, не го казвам със съчувствие в стил "горките" жени.Всеки си пати от действията, все пак.

За Облака
 На мен Бахар ми прилича на нашата миска Ивайла Бакалова.
Да, определено, и на мен  Peace!

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 23:32 от Л_Д

# 340
Слухче от Косова:

Решат и Мюнир ще влязат в затвора  Shocked

# 341
  • Разград
Здравейте! Има ли вече превод на 20 и 21 еп? На първа страница не ми се отварят.

http://www.dailymotion.com/video/xp5ei5 - 20 епизод
http://www.dailymotion.com/video/xp7m5x - 21 епизод

# 342
на английски си е почти като на родния ни език:
Gun shot in the old shoe shops will save Kerim`s life and will finished FG nightmares . Mustafa will fight until the end and will continue to be life threating clouds over FG and Kerim life . Selim and Erdogan finally start to realize chamber around them getting tighter and tighter fear of going back jail will grow for them. When police found out place Mustafa took FG, relationship between Yasaranlar and Mustafa will start to come out.

Erdogan and Selim will be mapping out their escape plan and try to put into action. Fg will have hard time forgetting fear and pain from kidnapping by Mustafa. Her family and psychologist will continue to support her . Because of all the pain they caused Kerim decides to face of with Yasaranlars .More to his wound get dangerous Mustafa will try to survive day after day. Between police and lawyer Kadir`s hard work there will very important advancement on Mustafa is case. The end is coming close for Yasaranlars. FG finally will see with her eyes fights against to all these was not for nothing .

# 343
Лицето на Бахар има толкова подчертано животинска конструкция - силно издадена долна челюст, че само хубавите очи и силната порция грим, плюс фигурата, не са в състояние да я направят привлекателна за нещо друго, освен за голо .... таквоз.

# 344
  • AMS
Слухче от Косова:

Решат и Мюнир ще влязат в затвора  Shocked
Супер!!!

Общи условия

Активация на акаунт