Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 84

• 58 445
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Докато ви изчета и за малко щях да пропусна възможността да отправя и аз поздрава си :

Честит рожден ден, марта_49!
 Пожелавам ти здраве, много любов и светлина в дома и сърцето!

ХРИСИ, продължавай да сънуваш, можеш да дописваш сценария...  bouquet

# 556

Скрит текст:
Момичета, той не отговаря лично. Има си админи по фейсовете. Казвал е в интервюта, че няма време за това, но знае какво пишат за него - има хора които се грижат. Слагали сме такива преводи. Иначе представяте ли си - фенската любов има и обратна страна.

Точно това имах предвид. newsm10

# 557
Здравейте!

Момичета, удоволствие е да се чете, темата ви...благодаря ви! Hug  bouquet

Бих искала да поздравя, специално Марта_49 , за личния й празник... Hug
Нека всички пожелания които получиш днес се сбъднат!
Честит Ден Рожден, Марта!

Твоите коментари, мнения, клипове са като тези пролетни цветя, глътка свежест и ухание
сред форума и темите на бг мама... Peace Heart Eyes

Благодаря ти за това! Hug

Приятна и спокойна вечер на всички! Grinning

# 558
  • Разград
Sevdim Bir Genç Kadını-Engin & Beren

# 559
  • В Града на липите
Michona 42, аз друго си бях поръчала да сънувам, ама нещо подсъзнанието ми си играе с мен.

Ей, фенки на дофтура, да ви поздравя с една емотиконка   /Злати, Зорничка, най-вече за вас   И пак да ви напомня, да му кажете да не ходи по тъмно, че да не пострада. От известно време ми стана симпатичен, та за това съм загрижена, е не се по него, но все пак вземете мерки.

Този пост най-вече го написах, да се изфукам с подписа си. Откога го търся Керим, как разхвърля столовете... има няма месец и половина.

# 560

Мартичка , Честит Рожден Ден !!! Бъди здрава , много обичана и щастлива !!! Hug  bouquet newsm59

# 561
Хриси,а честита ти премяна! Hug
Утре искам подробен доклад какво си сънувала Laughing Laughing

# 562
  • Разград
I just wanna be with you-Fırat Çelik.

# 563
Хриси благодаря !   love001 Супер е Доктора, чакай само Злати да я види емотиконката  Laughing Hug Много фешън подпис имаш, да ти е честит. На мен този момент със столовете ми е толкова любим,че не знам колко пъти съм го гледала, загубих им бройката вече.

# 564
# 565
Хриси, помощ. Помниш ли точно в коя серия беше това със столовете , че ми се прииска пак да го погледна. 

# 566
  • В Града на липите
Начи, има резюмета на първа страница, но ако не ти се рови, сега ще погледна. Една от любимите ми серии, ама все бъркам 37 или 38, там някъде.

Проверих - 37-ма, в средата някъде

# 567
Марта

Честит рожден ден!!!

# 568
  • между морето и небето
Хриси, супер е новият ти подпис.

Ама и с бялото поло не е за пренебрегване  Heart Eyes!

да не си падаш по разгневени мъже?!

# 569
Хриси, пожелавам ти да сънуваш днес този момент от подписа ти и последващия го, и предхождащия го, ама ти да си на мястото на Фатмагюл!  Hug
37-ма серия на сън да ме бутнете, мога да ви я изиграя - култ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт