Re: SportsDirect-40

• 59 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали с инфо? Simple Smile
Стелка 21 см. на кой номер по английска номерация отговаря
Стелка 26 см. за дамски и 28 см. за мъжки обувки
Благодаря ви предварително!
Стелка 26см е 40 номер, моя крак е толкова и нося този номер, за другите незнам

Стелка 21 см - ук 1 или ук 2 ,в зависимост от марката.
Стелка 28 см. - ук 9.

Питай за конктретен модел.Може някой да го има и да измери стелката. Peace

Отделно на всеки модел в сайта за обувка или маратонка - отстрани има едно въпросче, като цъкнеш на него - ти излиза номерацията

Но няма см. на стелката. Peace

# 541
Привет от мен  Peace

Отдавна поръчвам от спортдирект и досега все им прощавах дребните издънки, но този път не мога!
Харесах на мъж ми анцунг - Умбро, поръчах го, в потвърждението на поръчката всичко си беше ОК.
Полуавам продуктите вчера и какво да видя - от анцунг (tracksuit), останало някакво горнище , с разлино описание на етикета (top), приличащо на снимката от сайта, със същия продуктов номер и цена. Този номер в момента не  отговаря на никакъв продукт - нито анцунг, нито нищо...

Писах им още тази сутрин и ще искам да ми изпратят анцунга (ако все още е наличен). Още не са ми отговорили.

Та да попитам тези от вас, които са връщали продукти - как става? Аз ли си намирам някой куриер (DHL ще ми искат около 90 лв  Shocked), от Спортдирект ли ми казват с кой да се свържа или има и друг начин?
Сори ако вече е обсъждана тази тема, но търсих из темите, рових из нета и не успях да намеря това инфо. Ако има или може да ме препратите към където е обсъждано, ще съм много благодарна!   bouquet

За номерацията на маратонките ако мога да съм полезна, ето някои размери:
Puma No 3 е със стелка 23 см. (35,5 номер)
Fila No 9,5 е със стелка 28 см. (44 номер)
Adidas No 7 е със стелка 25,5 см. (40 номер)
Lonsdale No С7 е със стелка 15 см. (24 номер)

# 542
Много си мила, благодаря! Grinning

Е, моля, явно не можеш да четеш, та сама да видиш, че са обсъждани по сто пъти номерата.
Иначе - както Теди ти е казала - дай модел - защото се разминават.

# 543
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали с инфо? Simple Smile
Стелка 21 см. на кой номер по английска номерация отговаря
Стелка 26 см. за дамски и 28 см. за мъжки обувки
Благодаря ви предварително!
Стелка 26см е 40 номер, моя крак е толкова и нося този номер, за другите незнам
Знам, че 40 номер, но там са номер 6, 7 , 8, кой точно е 40?

Аз си взимам 7

# 544
Много си мила, благодаря! Grinning

Е, моля, явно не можеш да четеш, та сама да видиш, че са обсъждани по сто пъти номерата.
Иначе - както Теди ти е казала - дай модел - защото се разминават.

Позволявам си да копирам един подпис,много  удачно за случая:

Какви са разликите във форумите по света и у нас?

Английски форум: Задаваш въпрос и ти отговарят.
Руски форум: Задаваш въпрос, отговарят ти и ти отвръщат с такъв.
Български форум: Задаваш въпрос и ти обесняват колко си тъп!

изводи не правя,само представям факти

# 545

Виж сега - за хората, които пишат отдавна в тази тема и всички предни- не смяташ ли, че е малко дразнещо да се питат едни и същи неща нон стоп?

И сега ще си позволя и аз да те насоча - пиши по темата, не се заяждай с мен!  Laughing

# 546
Е, не мога да се сдържа, щото наистина беше грубичко...
Хората, които пишат в тази тема отдавна са един вид разяснители, те помагат почти на всички иотговарят ако знаят за номера, модели, размери и т.н. Няма как всички да са стари пушки и видиш ли ако са нови да не смеят да питат за нещо, което е коментирано.
Вилико, самата ти от скоро пишеш тук и си питала предполагам за много неща, които и преди са коментирани. Аз също- питам почти за всичко, именно, защото знам, че тук ще намеря отговори, за което благодаря на всички!

# 547

Виж сега - за хората, които пишат отдавна в тази тема и всички предни- не смяташ ли, че е малко дразнещо да се питат едни и същи неща нон стоп?

И сега ще си позволя и аз да те насоча - пиши по темата, не се заяждай с мен!  Laughing

нали за това е темата?

и въобще не се заяждам с теб и ще ти докажа-преди време някой беше се отнесъл с теб малко грубо,в смисъл,че тогава исках да напиша нещо такова в твоя защита. а сега чувам от теб такива неща.наистина не се заяждам.

аз също си чета,но е много по-лесно да питаш-все някой може да ти отговори-по-лесно е(за питащите).аз самата също питам,въпреки,че знам,че го имаше някъде,просто нямам време например,малкия ме дърпа,а аз искам да си допълня поръчката...и така

не го приемай лично,просто го написах за всички,които реагират така,в случая се падна ти
не мисля,че е справедливо да  се говори така на хората и ще си защитавам тезата докрай

това е.точка.да говорим по темата.

# 548
О, да, Цъфс - питам, но конкретни неща! На всяка страница по сто пъти се пише - питайте конкретно, модел, марка, защото в номерацията има разлики. НО ОК - оттеглям се - питай отново и отново - вече питаното, няма да ви преча  Peace

Сега няма да споменавам ироничното - "Благодаря, много си мила", което се подмина, а се реагира на моя коментар след това! НО, както казах - давайте, отговаряйте по сто пъти, щом ви влече.

maximka - не знам за каква теза говориш, но за трети път - ОК, който иска... особено Теди или Лъвица - които отговарят на еднакви въпроси нон стоп, за което направо им се възхищавам  Peace

# 549
 И така да се върнем към темата  Laughing Момичета, може ли някой да даде отзиви за  ризите на Pierre Cardin ? Моля   bouquet

# 550
  • София
Момичета ,прекратете спора ,че ще ви издам на мод. Naughty Grinning

Всеки има право да попита   нещо след като е по темата,а не е за общи поръчки, превозвачи и т.н.

# 551

Всеки има право да попита   нещо след като е по темата,а не е за общи поръчки, превозвачи и т.н.

Извинявай, така както си го написала да разбирам ли, че питането ми не е в правилната тема? (постът ми е точно преди словестната разпра).
Моля ако може някой да ме упъти с кого да се свържа и как се връща продукт на спортдирект или поне къде е писано по тази тема.

За Pierre Cardin - мъж ми има риза - много приятна лека материя, цветовете са хубави, но е с една идея по-малка от очакваното (за XXL).

# 552

Извинявай, така както си го написала да разбирам ли, че питането ми не е в правилната тема? (постът ми е точно преди словестната разпра).
Моля ако може някой да ме упъти с кого да се свържа и как се връща продукт на спортдирект или поне къде е писано по тази тема.

За Pierre Cardin - мъж ми има риза - много приятна лека материя, цветовете са хубави, но е с една идея по-малка от очакваното (за XXL).

Много благодаря!   bouquet

# 553
  • София

Аз не смятам ,че DHL е превозвач,а куриер. Peace

Не съм връщала артикул,но съм чела ,че момичета изпращат по БГ Поща .Таксата до 1кг. е в размер на 10-13 лв.Трябва и бележката за таксата да сложиш в пратката,евентуално да ти възстановят парите за нея.Смененият артикул ще го получиш отново по DHL. Peace

# 554
http://www.sportsdirect.com/golddigga-combat-pants-ladies-677028?colcode=67702802 момичета, този панталон някоя от вас има ли го? харесва ми на снимката, но в действителност как е, дали си отговарят на размера?

Общи условия

Активация на акаунт