Не знам до колко ще съм полезна на племенницата, защото живеем в различни градове и се виждаме 1-2 пъти в годината (основно по празници) Затова с нета и GSM-те поддържаме връзка.Оплаквам се, че не сме приети на ясла
Цял ден ходя като муха без глава и нямам желание за нищо. Изкарвам си го на Ади и все му се карам
а детето ми е толкова кротко...после само го гушкам гузна-гузна. Говорих с една дама в общината, която ме увери, че ще ни разпределят септември в някоя ясла в "Славейков", но това никак не ме устройва, защото аз съм във "Възраждане" (бургаските мами знаят кои са кварталите и какво е разстоянието
)Чета за предложенията за среща на мъничето и фъстъчка, но не обещавам нищо. Следя ви тук и ако се уговорите ще се опитаме и ние да дойдем.
В момента съм в гадно настроение и ще чакам да ми отмине.
не си го изкарвам на детето, а ако сме вкъщи гледам да правя нещо, с което да се занимавам да ми мине по-бързо, обикновено тракам на машината или бърша праха, нищо че може да е чисто;) или рисувам.
Правим сметка да изкараме поне 1о дни, дано нещо не се обърка
Целувки на порасналия бандит 

. Много ми е тъпо, но това е положението. Напоследък даже да готвя нямам време. А се имам за организиран човек и с голям успех успявам да върша две неща наведнъж. Нооо, така е като вече почти изцяло съм на работа, а често се налага да ходя и с малкия 
.Мислех си ,че отърване скоро няма да има ,ноооо миналата седмица й купих книжка за едно мече ,което вече не смучело биба и още на следващия ден хвърлихме и нашата
.
.Стиска се в къщи и върши работа на вън ,когато е с памперс.Реших за няколко дни да прекратя тази операция.