страхотна си!!!!!!

Ина4е вси4ко е наред при нас,излизаме на разходки,показваме си номерата на дядо сега,поглезваме се малко пове4ко,ама то си се о4акваше
Най-много Ивет иска да пеем и слушаме песни4ки,даже и тя си пее от време на време като казва някой друг рефрен от песни4ката примерно
))Това е в общи линии ..
Бъдете здрави и усмихнати, обичани и ценени 
Беше станала, подредила в хола
Скрила под едно покривало играчките натрупани от Али предната вечер
Направила ми филия с лютеница, украсила я с моркови на филийки, сирене и филе. Сипала ми мляко с какао и ми нарисувала картичка 
))))
да мамите на дами са в пъти по щастливи ,моя синковец нали си беше в къщи и само едно честит празник ми каза,все едно ,какъв празник има
,като се сетя като беше на 2 г в яслата бяха приготвили танци стихчета,подаръци( сърце от картон с панделка)беше много мило ,а сега ...
,за две седмици в които са в къщи и двамата ( след грипа който всички изкарахме)направи мечтая за утрешния ден когато баткото отива на градина та поне през деня да е по спокойно.
Олях се
макар 4е аз нямам опита на мамите с 2 де4ица,си мисля 4е при вси4ки деца с по малка възрастова граница е така,-играят заедно,карат се за игра4ки и такива неща ...общо взето все нормални неща
))но по-голямо богатство на света от децата,няма!С Едно сега ни е толкова хубаво,представи си с Две -още по-хубаво ,а с Три -сигурно НАЙ !!!(Биби може да ни каже,а скоро и Звезди4ка;)
)) много се радвам 4е сега имаш пове4ко време за нас 

Препоръчани теми