Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • В Града на липите
Ей, човек да не иде да изпие едно кафе с приятелки значи. Изтървах купона. Изписали сте 15 страници.

Ваня, благодаря за снимките.  Hug Направо ми напълниха душата.

Круела, знаех си аз, че баклавата дава сили. То щеше направо да е срамота да опаткаш една тава и накрая някой друг да улови фрагмана.  Grinning

п.п. Това, наистина ли беше целия трейлър? Направо се излагат, някакви си 13 секунди. Те снимките дават повече инфо от него.

# 196
Тези май не се слагани.

Червеят като, че е ранен на същото място където той рани Керим?!  Thinking

# 197
Е не вие пишете със скороста на светлината. Станах да свърша малко дом. работа връщам се нестига че нова тема има ами почти 20 стр. сте изписали. Опаках ви се и сега се връщам да ви чета Grinning

# 198
Благодаря от сърце за новата тема! Ето че се прибрах от работа и вие вече сте изписали 18 страници в новата тема и сте дочакали трейлър! Hug
Само се моля тази ГНИДА-Мустафа да не е ранил Керим или Фатмагюл ,че ми иде да му скастря т*****е. Така и не го убиха досега че да не се влачи като червей във всяка серия!
Ужасно противен ми е!
АХХХ! Хайде да идва четвъртък,че вече не мога да трая! Имам желание да му изтрият мазнишката физиономия от лицето на земята! #2gunfire #2gunfire

# 199

Май някой питаше Мюнир да ли е с белезници ,май  не ръцете са отстрани на телото а не отпред,но пред Ришат има и куфарче,явно СПА-то на топло ще е дълго,с мноого масажи от яки масажисти,ако и Мюнир е там  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 200
Май някой питаше Мюнир да ли е с белезници ,май  не ръцете са отстрани на телото а не отпред,но пред Ришат има и куфарче,явно СПА-то на топло ще е дълго,с мноого масажи от яки масажисти,ако и Мюнир е там  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Али Железния, Хюсеин Жарта и Мюмюн Голямата паламарка ще масажират първо Решат, а по късно  Мустафа, Ердоан, Селим и Мюнир.  Иншаллах !!!  Praynig

На екипа по превод и вграждане спорна работа! Hug Hug Hug

# 201
Въпрос с повишена трудност - кой ще им се услади най-много? Thinking Аз залагам на Селим.

# 202
  • София
Значи Фатмагюл наистина е стреляла newsm78, макар че трейлъра почти винаги подвежда.Ако е така, за мен ще е по-интересно!

По въпроса с мира тук:
Скрит текст:
Не се познаваме добре и затова често не се доразбираме правилно!
Но съм напълно съгласна с nianta. И в такава ситуация смеха според мен не е уместен!
Край по темата от мен! Naughty

Спорна работа на екипа Peace!

# 203
  • София
Ех,изчетох ви.....благодаря за снимките и краткото трейлърче.Браво на Круела-спечели си баклавичките честно и с пот на челото GrinningТо вярно че от снимките разбрахме повече,ама айде сега пък да видим кой пръв ще постне 2-ри трейлър.Марианка ще каже каква ще бъде наградата........ newsm78.
Гледам някакви неорентирани пеперуди са прелитали,много се забавлявах с нейните постове.....честно. Grinning

# 204
  • В Града на липите
Круела, Куркума, забелязвам една особена жестокост пропита в постовете ви - последните постове имам предвид, за Шаранови. Не така момичета, по-леко, това са нежни души, изискват се кадифени ръкавици  Grinning

относно добрият тон в темата:
Скрит текст:
Според мен тона е достатъчно добър, просто от време на време се появява някой с цел да дразни, и е доста досадно. Но на такива посетители, аз просто им прескачам постовете - визирам DAMON и други подобни. Предвид това колко много сме на клона и на балкона, няма как да не се издразваме от време на време на някой пост, но обикновено има начин да стопиш напрежението, ако не с шега, то с излагане на доводи.
Аз също съм нова, и ме приеха добре още с първия пост. Все повече фенове на темата се престрашават да пишат и да споделят и винаги са приемани добре.
Случват се и леко неадекватни постове, какъвто беше днешния случай. Аз лично го подминах, защото обичам хармонията, навсякъде около себе си. Но мисля, че в края на краищата тя беше тази, която ни прати на м.....та си.   

п.п. А и по повод стрелянето на Фатмагюл от трейлъра не става ясно. Просто личи, че напрежението й идва в повече.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 19:22 от hrissi_sz

# 205
За мен пак не е ясно стреляла ли е Фатмагюл. Чува се изстрел, тя се стряска и хвърля пистолета. Няма кадър в който да се вижда изстрела от къде идва. По ми е интересно с такава рана как избягва Мустафа?  Thinking При раняването на Керим той нямаше сила да вдигне телефона...  По късно получи усложнение в болницата и едва не умря. Тук ранения Мустафа ще избяга и ще се крие с такава рана без лекарска помощ!?  Shocked Ще гледаме Умирай трудно - 5... ooooh!

# 206
Круела, Куркума, забелязвам една особена жестокост пропита в постовете ви - последните постове имам предвид, за Шаранови. Не така момичета, по-леко, това са нежни души, изискват се кадифени ръкавици  Grinning

Че какво жестоко има в една крепка мъжка любов?!  Wink

# 207
Круела, Куркума, забелязвам една особена жестокост пропита в постовете ви - последните постове имам предвид, за Шаранови. Не така момичета, по-леко, това са нежни души, изискват се кадифени ръкавици  Grinning

Че какво жестоко има в една крепка мъжка любов?!  Wink

Само красота и крепко чувство на здрава мъжка десница Joy
Приятна вечер на всички! Wink

# 208
 Joy Joy Joy Чак ми се иска да наблюдавам отстрани! Мечтииии...

Психото го направиха супермен, много ме е яд! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Хриси, ако те изхвърлят от работа (защото натам вървят нещата), може да се ориентираш към адвокатската кариера.  Hug

# 209
Приятна вечер на всички! Wink

И от мен! Iyi akşamlar!

Общи условия

Активация на акаунт