Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Трябва да има точно такива инициативи,като в поста на Крюела
Скрит текст:
,трябва да се говори за насилието над жената и не само фозическото,а и психическото.Знам че не е мястото тук,но и Къванч Татлату
Скрит текст:
е участвал в конференция за правата на жените в Турция имало е и обществени прояви на студенти в Анкара /само за статистика над 3000 жени изнасилени само за 1 год по 18 годишна възраст/,явно това е наболял проблем на тяхното общество и известни личности вземат участия в такива прояви.Но това не е проблем само на тяхното общество има го и у нас,но затова малко се говори или поне в тези кръгове в които се движа аз,чуваме за някакви превенции,тук там се появява някой тел номер и май до там.Може би в по големите ни градове да има повече прояви,но колко известни личности се обявиха срещу това или участваха в кампании срещу ненасилиетос/у жената.Вярвайте ставала съм свидетел на такива сцени на приятели за които никога не съм си и помисляла че може да причинят такава емоционална или физическа болка на човек за когото твърдят ,че обичат...

Не знам боли ме като гледам хора как страдат ,а това което мога да направя е нищожно.Мразя насилието в всичките му форми и може би борбата на Фатмагюл със себе си ,системата,околните ме задържа пред екрана....

# 616
Днес съм като репортер. Следващият репортаж - интервю на Сумру Явруджук - Мерием абла. За себе си го разбрах, но няма да се излагам с превод. Някой по-добър може да се включи.  Hug

# 617
  • Разград

# 618
ValentinaP,  С пожелание да ти е живо и здраво синчето, и  безброй незабравими мигове с него, с които да си винаги усмихната, щастлива и горда майка! newsm59 smile3525

gery_dobreva Честит рожден ден и на твоята майка. Да ти е жива и здрава и дълги години  да се радвате заедно на живота! smile3525

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:22 от Ivetka71

# 619
  • софия
Честит празник,  мили момичета!!!!
Нека любовта да е винаги с нас и в нас!!!

Вале, да ти е живо и здраво момченчцето! Весел празник  newsm67

Герчо, да е жива и здрава мама!! И много да я радвате... Heart Eyes

# 620
gery_dobreva, поздрави на МАЙКАТА на една прекрасна млада жена! Да е здрава и дълги години с теб!   bouquet

# 621
  • Хасково
Валентина,ЧРД на синът ти да е жив и здрав.Да ти носи само радост и щастливи мигове.

Гери,да е жива и здрава майка ти и да сте си опора още дълги години.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:31 от kassandra810107

# 622
  • В Града на липите
Е, догоних ви най-сетне.

Гери, желая много здраве и щастие на майка ти.   bouquet  Подкрепяйте я и й показвайте, че я обичате често, защото майките имаме нужда от това. Весел празник.

Проблема с насилието наистина е глобален. То е навсякъде, понякога точно пред очите ни, но забързани в ежедневните проблеми не го забелязваме или го подминаваме със свито сърце. Много е трудно да се помогне понякога. Веднъж направих опит и излязох виновна. Самата жертва трябва да осъзнае, че е жертва. А това не винаги се получава. Съвсем скоро близо до нас построиха дом за малтретирани жени. Напоследък виждам доста движение. Все повече жени се престрашават да потърсят помощ. Но е факт, че няма гласност.

Хубав ден и весел празник на всички   bouquet

# 623
  • Разград
Kerim Ilgaz Vs Enemies

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:39 от vania_e

# 624
Не бива да подминаваме не по-малко тревожните факти за България,където уж сме по-цивилизовани ooooh![/b

http://pravda.bg/27-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B6% … 0%BB%D0%B3%D0%B0/

# 625
  • Хасково

Sacide Taşaner

Sumru Yavrucuk
Фотоизложба за проблемите на жените под названието“Her Ses Bir Nefes”Двете дами от нашето сериалче и те са се включили.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=54373& … ;rid=2368&p=1

# 626
Много празници днес, много прекрасни неща в темичката. Вале, Гери, да са ви живи и здрави рождениците, вие да им се радвате и те да ви радват. И наздраве на всички. Запивайте вече! Стига работа, че довечера....ние си знаем..

# 627

Това имах в предвид,че проблема е гобален и ние българите не сме по различни от другите.

Гери,да ти е жива и здрава родителката!    newsm51

# 628
Скрит текст:
Абе Берен и Енги тук са много побелели... newsm78
А колкото до кампанията против насилието браво на турците ...
Гери,да ти е жива и здрава  мама  smile3525

# 629
Честит празник на всички дами във форума!
Бъдете живи, здрави и обичани!
Дано да сте уважавани и глезени от съпрузите, синовете и любовниците си през цялата година, а не както е традицията само на 8-ми март!

Общи условия

Активация на акаунт