и е студено. Сутринта трябваше да скоча да навестя гинеколожката си и имам направление за мамолог заради тоя мой упорит блистер. Другата седмица трябва и там да огрея, освен това сме на ДК, трябва да си взема паспорта и ако успея да си уговоря и час за зъболекар.
и така докато не установи че е изгладняла и почна да ми се кара. Баща и беше учуден, защото не я беше чувал, а и тя рядко го е правила. Чудя се дали наличието на два езика вкъщи може да забави проговарянето? 

).
проговарянето е много индивидуално. Може да се забави, може и да не се. Важното е да й говорите активно всеки на своя език, това само ще я обогати.
))))))))) и интересно, че за да суче, трябва да е абсолютно спокоен, а аз да не говоря с никого и не дай Боже да се опитвам да пиша на компютъра. Ужасно се обижда и реве.
всичко се израства, но няма нужда да се бърза, бебетата растат толкова скоростно....Монк, помисли си само, че това са ни последните бебета, нека изживеем напълно "ревността" им 

проговарянето е много индивидуално. Може да се забави, може и да не се. Важното е да й говорите активно всеки на своя език, това само ще я обогати.
Поне така казват де - че е важно всеки родител да говори на своя си език с детето и така то учело с лекота и двата. Лумиа, а вие помежду си на какъв език говорите? На трети, различен от родните ви или.... Е, стана ми любопитно, признавам
. Та представете си да трябва да проговориш в такава многоезична среда
Отидох вчера на зъболекар - оказа се някаква начална фаза на парадонтит - абе с две думи венците ми бяха възпалени
Отивам да простирам и лягам, че очаквам скорошно включване за манджа, дано успея да подремна преди това...
-появяваха се едно място, след час изчезнат от там появят се другаде, отидох на лекар и лекаря ми каза че е копривна треска и каза алергия
, биха ми Урбазон и после пих едни кортикостероидни лекарства и от тогава нищо, надявам се да не се повтори
, надявам се и на вас да не ви се повтаря 
, мазах с един мехлем бактробан 7 дни го спрях, след 4 дни пак му захърка носа направо не знам, а на баткото го слагам още и се надявам да действа, имаме и антибиограма ама не искам да пият антибиотик през устата за тези бактерии
, четох за едно хомеопатично стафилококцинум и почнах да им давам след консултация с лекарката, вярвате ли че такива бактерии могат да се махнат с хомеопатични, на мен много ми се иска да вярвам 
Препоръчани теми