за което.

-дано наистина е само период......мислих си ,че е зъбче,както бях споменала,но не виждам особено развитие

.Домакинската работа е едно,почивката за мама също не е за пренебрегване...когато е възможна
.
Ставам на 28
Тъжно ми е, че без мъжът ми сме днес, но няма как.

,но като не я взимах и и давах биберона пак си заспиваше.
Информацията ми беше много полезна. Смятам да приложа лечението, без да спирам кърменето след като прочетох, че количеството лекарство, което ще достигне до бебето е минимално. Може би някои от кърменията ще давам замразена кърма с биберон. Но това другата седмица, че сега малчо е хремав и му трябват полезни вещества от кърмата и успокоение на гърда.
Дано сте намерили подходящото мляко и да нямате повече подобни проблеми
Миналата нощ изкара 11 часа без да суче и накрая в 4.30 сутринта го нахраних полузаспал, поне малко цокна. Сега пак спи и ще го пробвам да яде, но ме съмнява - много дълбоко си похърква. Странно ми е, че като беше в най-тежкия период от хремата и едва дишаше от сополи сучеше безотказно, а сега като е по-добре губи апетит. Ама явно още много странности ме очакват и мен, и вас покрай дечурлигата. Иначе в тези ветрове си стоим у дома, само прескачаме до магазина и до доктора. Чао засега и спокойна нощ.
Намирам за особено маловажно в момента дали са ми измити прозорците и дали дрехите в шкафовете изглеждат като в магазин. ЦЯЛ ден навън вече ми е по-малко възможно да организирам, но не е като да не се случва
Здравейте! От доста време не съм писала тук! Зелено човече, както винаги имаш страхотна и полезна информация.
Благодаря ти, че я споделяш! Аз съм леко притеснена относно нашето хранене, но ... ще си покаже. Гърдите ми от няколко дни са някак си плътни - а мляко няма. В смисъл, след като ги е изсукал. Определено има поне 2 пъти в деня когато не му достига кърмата, но не иска мляко(АМ) в шише. Препоръчани теми