Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 86

• 51 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Моя пост ще дойде малко като спам на предходните от тази сутрин, но нямам емотикон ИГНОР!

Та нещо извън дискусията - питам се от известно време дали Енгин не е качил някой друг килограм опитвайки се да откаже цигарите  Thinking? Във игралния филм КАДЕР - май така се казваше, където героят му умира - той пуши, а в разказа Един снимачен ден - от 1-ва стр. разбираме, че не излиза за фас пауза като другите актьори.
Ааа, да питам - Мустафа Булут пуши ли? - понеже си пазя Облака за лятото?  Grinning

И още нещо от интервюто ДВА ЛЪВА ...., за което още един път благодаря, много сладко ми стана от репликата „Иди си -ела си”, напомня ми за полис-молис и изобщо много е сладък, изказа му е сладък, почти мога да го чуя това : Иди си - Ела си!
... аз май нещо, тотално ...  #Crazy    Joy

# 646
Слухче за 66 епизод: (несигурен източник, но е красиво, да се приеме с резерви)  Peace

Любовта на Керим и Фатмагюл е толкова силна. Нищо не може да ги раздели, те се преплитат като лози. Тази любов ще излекува Фатмагюл. Дори Мукадес сега не би могла да попречи. Преплитат се…..преплитат се…. преплитат се….

# 647
титана, black star,

Никой не може да определя мъжете по света КАК ДА ОБИЧАТ жените си.Мустафа обича Ф и само нея и дори да е егоистично-той така МОЖЕ./ и  90% от турците са така/......с колко турци си била ,че знаеш
Фатма показа многократно в началото,че искрено  е влюбена и обича Мустафа/тя искаше просто собствено легло/ и само неадекватната му реакция при изнасилването  ,я нарани .Мустафа  осъзна поведението си след като разбра истината/че Фатмагюл си е още хубава и друг я топли/ и съжалява .Фатма много пъти се зарича ,че НИКОГА …..и за М и за К ,но според мен ,тя ще може да прости на М
Керим е удобен,грижовен,обичащ съпруг  и  Фатма оценява това което К прави за нея и го обикна като брат и само толкова/Ако не бе познала любовта щеше да и е достатъчно ,но тя ще осъзнае истината .Няма да може и да прости на Керим след като изясняват подробности от нощта на изнасилването /хахаххахахахха и теб ли те изнасилиха,че да и разкажеш как е станало/

Посланието на филма е:......Умната,докато си в плен на Мустафа,Мъжът да не си намери някоя Фатмагюл!
-Мустафа сгреши с поведението си в болницата ,но не знаеше истината и съжалява
-Фатма сгреши като се омъжи за насилник
На финала  и двамата ще осъзнаят  и /показали на публиката как не трябва да се прави с любимия /ще се съберат
 Peace

# 648
....те се преплитат като лози.

в този израз съмненията ми надделяха, прилича на женски мокър сън  Laughing

# 649
Слухче за 66 епизод: (несигурен източник, но е красиво, да се приеме с резерви)  Peace

Любовта на Керим и Фатмагюл е толкова силна. Нищо не може да ги раздели, те се преплитат като лози. Тази любов ще излекува Фатмагюл. Дори Мукадес сега не би могла да попречи. Преплитат се…..преплитат се…. преплитат се….

е това е супер слухче  Hug

# 650

Добре да те питам нещо,защо като се обичат толкова много,не се целунаха и гушнаха в последния епизод........?
mimas ,като каже една жена на един мъж обичам те,какво означава!

# 651
  • Пловдив

Мукадес вероятно ще измисли нещо..., поне ще разпитва..

Cruela, за това става въпрос - хубаво начало за днес...

# 652

Hug

jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 653
  • Разград

# 654

Добре да те питам нещо,защо като се обичат толкова много,не се целунаха и гушнаха в последния епизод........?
mimas ,като каже една жена на един мъж обичам те,какво означава!

Прегръщаше ме с поглед замъглен

и размишляваше над думата "обичам те".

Твърдеше, че обичаш само мен

и аз признах си, че обичам те!

И цяла нощ повтаряше в несвяст,

че да обичаш е най-велика сила.

Накара ме да ти повярвам аз

и да помисля, че много съм ти мила.

Но с утрото ти сякаш осъзна,

че само дума е думата "обичам те"

и после най-безцеримонно ми призна,

че различават се "обичам те" с "привличаш ме".

Ами преди години хората са си казвали вместо "обичам те" "любя те". Даже си спомням, че в един родопски диалект използваха и "галим те". Просто развитието на езика е отхвърлило "любя те". Сега може би това словосъчетание се използва за консумацията на самата любов.
Думи и словъчетания като тези с лопата да ги ринеш. Отвори един тълковен речник и виж за какво става въпрос.   Grinning

# 655

Ако вече е поствана - сори  Embarassed

# 656
Лично аз след това - Преплитат се…..преплитат се…. преплитат се…. отнесох плувката...
Фантазията ми се развихри не като за след 12:00 часа, а за след 00:00 часа...  Embarassed Embarassed Embarassed

P.S.

bunco , никакво сори! Слагай Берен на воля, че вече си мисля, че в този филм играе само Енгин.  Mr. Green  Wink

# 657
Малееее, колко фантазьорски сме тук...
Обаче съм готова на облог - това си е мокър фенски-женски сън.
Не прилича на благонадеждно слухче!
Преплитат се, преплитат се ....  Blush

# 658

bunco , никакво сори! Слагай Берен на воля, че вече си мисля, че в този филм играе само Енгин.  Mr. Green  Wink

Ама ние за кой филм говорим всъщност?  Mr. Green

# 659
Слухове, слухове:

Мюнир и Решат са в сложно положение.
Селим и Ердоан се опитват да изчезнат от страната.
Фахретин и Керим попадат на следа…най-после се приближават до Мустафа…Мустафа сънува сън, който никога няма да се сбъдне.
Ще видим как новият трик на Ердоан ще проработи?
След всичко случило се Фатмагюл не иска до говори с никого дори с психолога.
Фатмагюл: Независимо от всичко искам да продължим с Керим от там откъдето спряхме.
Положението на Асу става по-тежко защото я открива Демир.

Скрит текст:
За съня на Мустафа излезе това:
М: Кажи, че не го обичаш, хайде, кажи, че обичаш мен!
Ф: Обичам те, Мустафа. Много те обичам.
Пфу! Беше ми гадно да го напиша.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 13:07 от Cruela

Общи условия

Активация на акаунт