Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 364
  • 886
  •   1
Отговори
# 645
Аз бих отишла в София при Мустаков.

# 646
  • Пазарджик
Спешнооооооооооо!!!!!!!!!!
Трябва ми добър ендокринолог в Пз.

# 647
Юлия Митева Здраве ендокринолог Peace

# 648
Здравейте , трябва да заведа детето си –момиче - на гинеколог .Бихте ли ми препоръчали жена такава в Пазарджик ! Аз ходя при Досева ,но тя не лекува деца . Предварително Благодаря !

# 649
Здравейте , трябва да заведа детето си –момиче - на гинеколог .Бихте ли ми препоръчали жена такава в Пазарджик ! Аз ходя при Досева ,но тя не лекува деца . Предварително Благодаря !
До колкото знам има само един такъв специалист и той е в Майчин дом София, в Пазарджик няма такъв лекар.

# 650
  • Пазарджик
Ако аз имах дъщеря и трябваше да я заведа на гинеколог, щях да отида в Торакс или в някой друг частен кабинет в Пловдив. В Пазарджик не знам за такъв. Обстановката, отношението и вниманието, пък и консумативите с които ще работят ще са на висота. Момичето ще е спокойно, от там и родителя. За мен в Пазарджик няма такъв гинеколог при който бих завела дъщеря си.

# 651
Здравейте Simple Smile Препоръчайте ми добър педиатър в Пазарджик.

# 652
  • Пазарджик
Др.Спиридонова(но не води ДК)

# 653
Някой да знае случайно в Пазарджик да се провеждат някакви безплатни курсове за бременни или нещо подобно?

# 654
Мнения за д-р Спиридонова в Хигията?

# 655
  • Пазарджик
Хахаха Ванче точно ти писах на лични
За доктор Спиридонова мога да говоря много.Според мен е най-добрата!!!Тя единствена разбра какво му е на детето ми(имахме доста стомашни проблеми)след 3 месечно обикаляне по доктори.

# 656
Само хубави неща мога да кажа за д-р Спиродонова. Много съм доволна!

# 657
  • Точно където трябва
Някой да препоръча добър детски психолог в Пз.?

# 658
ИШефа на психиатрията в Пз.  е специализирал детска психология.

# 659
Пиша ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт