Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 44 900
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Madcrea, UN отговарят казва6  newsm78 като гледам таблицата с размерите доста умалени излизат,а и половинки няма в сайта. ако е удобно премери стелката,4е направо се омотах-и аз за цветните се боря  Laughing снимай как ти стоят Praynig

# 541
  • Пловдив
Dzuls, имам 6 поръчки от немското и всички ги донесоха куриери.
Сега получих потвърждение за изпращане и на поръчката ми от снощи - пак е с ДХЛ (има Sendungsnummer: .....)
P.S. Сега и бутон за проследяване има - в Лайпциг са. Вероятно всичко зависи от това, къде се намира склада с въпросните обувки.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 18:06 от Rusalka:)

# 542
# 543
....Спретнах мрънкащ имейл и любезните джаварци ми върнаха парите и предложиха да даря обувките за благотворителност ако не им намеря приложение ..

Евала им за предложението   bouquet

Ани,Според мен Бъфало обувките си отговарят и са много качествени  Peace

# 544
Дами,мнение за детските обувки на тази марка"Baby Op ",че съм харесала за малкия,пък не знам кой номер да взема newsm78.Ей това ми е в кошницата
http://www.javari.co.uk/Baby-Op-Toddler-130005-3-Child/dp/B002Y5 … WGQA%2CB002Y5WH64
http://www.javari.co.uk/Baby-Op-Toddler-130007-2-Chine/dp/B002Y5 … WGQA%2CB002Y5WH64

# 545
Момичета, някой поръчвал ли е от детските Replay? Харесала съм тези, но са само до 26 номер, а аз предпочитам 27. Ще ги поръчам до края на деня, но все пак може някой да ме разубеди, ако са умалени.  WhistlingИскам и код, ама няма. Mr. Green

# 546
  • София
Здравейте Simple Smile Днес получихме тези сандалки... хубави са, но първо 10.5 (29) са малко големи на госпожицата и второ - подметката е доста твърда...  Thinking Моля ако някой си е поръчал 10 и са му малки, да ми пише за размяна.

# 547
Madcrea, а смешковците дамски,отговарят ли си на номера и как са на живо? Големи сладури ми се видяха!

Странни са, изглеждат много качествена кожа, удобни, но пък едни такива криви, недодялани, hand crafted in Ethiopia, мисля, че това е търсения ефект. Мъжът ми се влюби в тях и много страда, че не му станаха, аз трудно бих се навила да ги нося, т.е. въпрос на вкус. Измервам 27 см стелка на този 43 номер надраскан с молив на подметката, които получих, но както споменах поръчах 12 UK (открих го и него, но на хартиеното етикетче, пак написан с молив), а на самата обувка липсва отбелязана каквото и да е друга номерация, явно си е голяма лотария какво ще получиш.

Madcrea, UN отговарят казва6  newsm78 като гледам таблицата с размерите доста умалени излизат,а и половинки няма в сайта. ако е удобно премери стелката,4е направо се омотах-и аз за цветните се боря  Laughing снимай как ти стоят Praynig

Поръчах UK5, на обувките си пише 38, измервам ги 24.5 см, според мене си отговарят напълно, също така съдя и по моя крак, всичките ми обувки 38 номер ми стоят по същия начин, една мини идея хлабавки. Знай, че стоят божествено , обещавам тези дни да ги снимам, за да те убедя Wink

# 548
Дами, пратките от немският сайт,който нямат номер за проследяване пак ли ги доставят DHL или да си я търся в пощата  newsm78 Това ми е първият случай пратка от немският да няма номер пише само крайната дата за получаване.

Да, и моята последна поръчка от вчера няма номер за проследяване и тъкмо се чудех къде да я търся. newsm78

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 17:57 от kasito

# 549
kasito

В сайта има ли информация вече за изпращане или само си получила имейл на пощата?  в сайта номерът появява се със закъснение Peace Аз сега също получих имейл, но в сайта още няма нищо, то ест бутон за изпращане не се появил за сега. Той винаги появява се по-късно Grinning

# 550
  • София-Младост
Дами, пратките от немският сайт,който нямат номер за проследяване пак ли ги доставят DHL или да си я търся в пощата  newsm78 Това ми е първият случай пратка от немският да няма номер пише само крайната дата за получаване.

Да, и моята последна поръчка от вчера няма номер за проследяване в потвърждението за изпращане и тъкмо се чудех къде да я търся. newsm78
В тази връзка да попитам, има ли възможност преди да е тръгнал куриера да се заяви получаване в офис на DHL?

# 551
  • София
Здравейте момичета,
Някой да има обувки от EDC by Esprit? Чета в таблицата, че са умалени. Но пък Есприт пише, че си отговарят. Нося 38 номер, което според немското Джавари е 24.5 см. И ако наистина е така, значи всичко е ОК. Обувката, която съм си харесала, е леко отрязана отпред. Ако това има значение за номера. Дайте ми съвет кой номер да си взема - 38 или 39!
  baby_neutral

http://www.javari.de/edc-Esprit-Twiggy-Peeptoe-U49570/dp/B004TIW … WM5A%2CB0051YNXL8

Благодаря !   Hug Hug Hug Hug

# 552
  • София
Дами, пратките от немският сайт,който нямат номер за проследяване пак ли ги доставят DHL или да си я търся в пощата  newsm78 Това ми е първият случай пратка от немският да няма номер пише само крайната дата за получаване.

Да, и моята последна поръчка от вчера няма номер за проследяване в потвърждението за изпращане и тъкмо се чудех къде да я търся. newsm78
В тази връзка да попитам, има ли възможност преди да е тръгнал куриера да се заяви получаване в офис на DHL?
може, когат получавах от Ларедут с ДХЛ съм го правила  Peace

# 553
kasito

В сайта има ли информация вече за изпращане или само си получила имейл на пощата?  в сайта номерът появява се със закъснение Peace Аз сега също получих имейл, но в сайта още няма нищо, то ест бутон за изпращане не се появил за сега. Той винаги появява се по-късно Grinning

В сайта пише, че е изпратена и има само крайна дата на получаване. Незнам може би си права, но имам доста поръчки от сайта и на всички веднага им се появяваше бутона с номера за проследяване.

# 554
kasito

При мен последните поръчки всички бяха със закъснял бутон за проследяване newsm78 Ще чакаме тогава, за сега аз съм в същото положение Mr. Green Последен път при мен бутонът появи се на следващия ден, всички пратки бяха доставени с куриер. Ще се надяваме, че всичко ще е добре и куриера пак ще ни посети Peace

Общи условия

Активация на акаунт