Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 123
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

Не е. От времето когато беше в болницата прострелян.  Peace

# 586
  • В Града на липите
Не мога повече да ги чакам. Миналия път ги заплаших с трейлър и веднага пуснаха. Дано се стреснат и този път.

Трейлър /от моята глава/

Скрит текст:
Първа сцена:
Селим и Ердоан обсъждат план за бягство през границата.
С: Ердоан, предлагам да отидем в България.
Е: Маниак! Ти не четеш ли бг мама бе? Във фейсбук не влизаш ли? Идем ли там и ще ни кастрират?
С: А в Русия?
Е: Оффф, направо ми писна от теб. Знаеш ли, че там ти викат Селимчик, и са ти приготвили казана?
С: Е, да се обадим тогава на вуйчо. Той ще знае, къде да идем.
Втора сцена:
Керим се е запътил към стаята си. Фатмагюл го спира.
Ф: Керим, вчера забравих да направя нещо.
К: Какво?
Тя се повдига на пръсти и го целува.
Трета сцена:
Мукадес дебне охраната на двора. Рахми дебне нея.
Р: Мукадес, къде отиваш?
Мукадес се хваща за сърцето. т.е за бюста.
М: Ох, Рааами. Не виждаш ли, отивам да простирам.
Р: Ами къде ти е прането?
М: Раахми, сто пъти съм ти казала да не ми задаваш глупави въпроси. Марш при Елиф, че плаче

# 587
hrissi_sz, би ли преработила трейлъра?!  Praynig Искам ги тези двамцата в България.  smile3508 Живи ще ги одера!  Mr. Green

# 588
  • В Града на липите

Круела, ако вуйчо каже, може.

п.п. Всичко съм предвидила, ако преработя трейлъра, дело няма да има през юни. Може да съкратят сериала, за това да оставим поне двама трима отрицателни герои за цвят, че вече са кът.

# 589
Хриси, голяма майтап е твоят трейлър!  Joy  Joy  Joy

Ако ти липсват дестинации, може и до Канада да ги пратиш тея двамцата, аз ги поемам от тук.  Wink Приготвила съм им място нейде из чукарите на Севера, но преди това ще ги съблека по слипове и ще ги завържа да ги обрулят ветровете, а гладните животни да се нагостят.

# 590
  • Стара Загора
Хриси hahaha hahahaтвоите трейлъри са все по-хубави от тия на канал D  Hug.на мен най-ми хареса частта с прането на Мукадес Joy Joy

# 591
  • Пловдив
Mariana,сложи снимка и на един усмихнат Керим,знам че са кът,но стига е страдал вече

Аз слагам гифове само от последните излъчени серии. В 65 няма повод за смях. Дано в 66 има. А момчето се справя с всякакъв вид емоции. Но една целувка...заради теб - веднага.
Скрит текст:
Ей, ама хич не го харесваш Енгин.

# 592

gphilipova, Честит Рожден Ден !
                                   Бъди обичана от любимите хора!
                                   Нека ентусиазмът ти никога не затихне!
                                   Нека любовта вечно да е с теб и
                                   късметът те изненадва на всеки ъгъл!

# 593

Благодарско! Трета снимка, ех, сядането на леглото, не може да я прегърне, безпощоност, вина ...
Цялата сцена /и много други от сериала/от отиването й във бараката до тръгването, ме оставя без думи, мога само да чуствам!

Сега нещо лично  :толкова съм втерщена от себе си, гледам го, сериала, мисля си, такива едни дяволити мисли се прокрадват: и аз искам така, искам такъв мъж, така да ми говори, така да ме обича. Не, не, неискам! Така ми е добре! Като знам колко ще страдам /то от любов много се страда/. Добре съм си, много си ми е хубав живота! След малко: Боже защо на мен не ми се случват такива работи?... #Crazy Само за протокола трябва да отбележа /понеже не съм се представяла/, че не съм тийнеджърка, на 35 г. съм, щастливо обвързана с едно дете. Наживяла съм се на времето, обичала съм силно, обичали са ме силно! Никога не съм имала кумири, идоли и тем подобни. Навремето ходих да гледам на кино Лунен пътешественик и после се чудех и маях как може да припадат /буквално/така тия момичета, пък било и Майкъл /ВЕЛИК Е/. Откъде тая жажда по тоя Керим, щото Енгин не го познавам?! Ужас!   Искам така да копнее по МЕН! После си викам : ти пък? - да не си Берен! Я слез на земята! Joy

nianta , благодаря за импулса и искреността ти !!! Hug Hug Hug

Повярвай , всички  обичаме книгите и филмите точно заради това , че ни карат да мечтаем и да изживяваме чувства , които реалния живот трудно ни предоставя...!?    Peace  bouquet

# 594
Мустафата ще се гътне?! Mr. Green Хайде, че откога го чакат  в ада- нали е любимеца на демоните! hahaha

Ще почерпя, да знаете...само да го разкарат вече! Laughing

# 595
  • Варна
Преди малко говорих с една приятелка от Истанбул! Е не мога да не споделя с вас- newsm78 дали е истина........ Нито тя, нито аз твърдим на 100%, но все ще има от крушка опашка! hahaha
Та ...
В петък след обяд на снимачната площадка е имало фенове с огромни плакати "Едже, Мелек- веднага признайте коя от вас е влюбена в Мустафа"
Турските фенове също като нас искат да спрат да го изкарват свръхчовек Мф. Пък може и затова двете Абли да са решили най-сетне да му спретнат сбогуване със сериала.

# 596

Зори , само да ми попадне пред погледа книгата ... !? Аз си купих Името ми е червен на Орхан Памук , че книга на Решат Нури ли няма да си купя...!? Grinning

# 597
  • между морето и небето
Честит рожден ден gphilipova!

Благодаря ти много за времето, което отделящ, за нашите пристрастия, сънища и лудост!
Пожелавам ти много щастие и безгранична любов!

# 598
  • Пловдив
Тук в сградата на истанбулския университет „Кадир Хас“, утре ще връчват наградите на сладурите. Поради голямият интерес, ще има и видеостена. campanula или dani_ka, погледнете...
Скрит текст:
Kadir Has Üniversitesi 2011 Yılı En ''Has'' Erkek Oyuncu : ENGİN AKYÜREK Secilmistir.
Ödül Töreni Salı günü
YARIN BÜYÜK GÜN HEYECAN DORUKTA BOL BOL RESİM VİDEO VE GURURLA ÖDÜLÜ ALIRKEN GÖRECEĞİZ KISA OLSADA BİR KONUŞMA BEKLERİZ ENGİN AKYÜREK SENİ HEP SEVECEĞİZ VE DAİMA OLCAKSIN ...

# 599
Хриси,назначена си за главен сценарист на сериала-двете бели птици ще ги пратим да почиват,че взеха да пишат много фантастики Mr. Green
Миме,ще помагам с най-голямата вила да го ръчкам в казана #Cussing out Twisted Evil
Мариянка,Славенка е скрита лимонка,не е сигурно дали не въздиша тайно по Керимчо hahaha

Общи условия

Активация на акаунт