Приготвила съм им място нейде из чукарите на Севера, но преди това ще ги съблека по слипове и ще ги завържа да ги обрулят ветровете, а гладните животни да се нагостят.
Само за протокола трябва да отбележа /понеже не съм се представяла/, че не съм тийнеджърка, на 35 г. съм, щастливо обвързана с едно дете. Наживяла съм се на времето, обичала съм силно, обичали са ме силно! Никога не съм имала кумири, идоли и тем подобни. Навремето ходих да гледам на кино Лунен пътешественик и после се чудех и маях как може да припадат /буквално/така тия момичета, пък било и Майкъл /ВЕЛИК Е/. Откъде тая жажда по тоя Керим, щото Енгин не го познавам?! Ужас! Искам така да копнее по МЕН! После си викам : ти пък? - да не си Берен! Я слез на земята!

дали е истина........ Нито тя, нито аз твърдим на 100%, но все ще има от крушка опашка! 
Тук в сградата на истанбулския университет „Кадир Хас“, утре ще връчват наградите на сладурите. Поради голямият интерес, ще има и видеостена. campanula или dani_ka, погледнете... Препоръчани теми