Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 081
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
. Kadir Has Üniversitesi 2011 Yılı En ''Has'' Erkek Oyuncu : ENGİN AKYÜREK Secilmistir.
Ödül Töreni Salı günü
YARIN BÜYÜK GÜN HEYECAN DORUKTA BOL BOL RESİM VİDEO VE GURURLA ÖDÜLÜ ALIRKEN GÖRECEĞİZ KISA OLSADA BİR KONUŞMA BEKLERİZ ENGİN AKYÜREK SENİ HEP SEVECEĞİZ VE DAİMA OLCAKSIN ...

Университет „К Х” Енгин Акйюрек: избран е за най „истински, неподправен” актьор на 2011 г.
Церемонията по награждаването – вторник
Утре е голям ден, върховно вълнение, много симки, видео и  ще видим как с гордост взема наградата, след това очакваме разговор. Енгин Акйюрек винаги щете обичаме, и винаги ще бъдеш.

# 631
Добър вечер и от мен! Много ме зарадвахте с новината за смъртта на Мустафа! Ето колко:

Чак го ударих на танци и скоро може да ме изхвърлят от къщата! Laughing Laughing LaughingМомичета,мъжът ми прогледа филма!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 20:35 от mal4eva1984

# 632
Лелеее, чак аз се развълнувах! Браво на нашето момче! Heart Eyes

Дани,  Hug

Марта, наградата на Мариана е според трейлъра. Мина се с последния и този път е решила да си поправи грешката.  Wink

# 633
  • София
gphilipova, Честит рожден ден!

С пожелание за здраве, много любов и светлина в сърцето и дома! Благодаря ти за всеотдайността към темата и всички нас, които с нетърпение очакваме всички новини около Керим и Фатмагюл!

Благодарности и на всички момичета, които превеждат, информират ни и поддържат темата  Naughty newsm51newsm51

dani_ka, за превода на интервюто с Есра...Прекрасен образ прави в този сериал! Hug
hrissi_sz, за избраните реплика на Фатмагюл Hug

Хубава и спокойна вечер на всички!

http://youtu.be/9Dtfr9vtJuA

# 634
  • София
п'а ш'а питам , кога се очаква превода на 65 серйика  Rolling Eyes
кажете дееее , никои ли не знае  Thinking

# 635
А дали няма да дават награждаването по канал Д? Да му се нарадваме и пък и да празнуваме с него-п едно-две мартини с мноого маслини.Пък може утре и трейлър да ни пуснат newsm78

# 636
  • AMS
Благодаря ти, Детелинка!!!
Ама само една малка бозичка ли?
Днес, вместо да ми махнат гипса, ми сложиха нов.
Май ще трябва да мина на нещо-по твърдо.
И ония да знаят, че изобщо не им искам мрейлъра!!!
Големи са пинтии!!!

# 637
  • Пловдив
запис. Поздрави на всички фенове и благодарност на преводачите   bouquet

# 638
  • София
Обикновено превода става готов около седмица или малко повече, след като излезе серията.

# 639
  • София
Изглежда, че Фърат Челик (Мустафа) наистина вече ще пракрати участието си в сериала. От една страна имаме такова инфо в подсказката; същото се твърди и от Soie (която дава достоверно инфо); това пише и в днешната турска преса в нета; освен това и от туитъра на Фърат струи носталгично настроение - публикувал е доста носталгични песни Simple Smile Остава ни да чакаме и да видим какво ще се случи Simple Smile-копнато от фейса,не че е нещо ново,ама айде пак,за по-сигурно!

# 640
До няколко дни ще има!

# 641
Е, втасахме я! Сега ще има и сълзи да ронят за него. И нали знаете - за мъртвия не се говори лошо, така че напълно ще му се размине на гадта мръсна. Ония двете май наистина са влюбени в него. Crossing Arms

# 642
  • София

Имаш добро чувство за хумор.  Shocked

# 643
  • на морето
Хриси - събрала си квинтесенцията на Фати - нейното "възкресение "  Hug smile3501Благодаря ти !

Дани - Благодаря и за интервюто с Есра - newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Реален , земен човек е !

Колкото до Мустафа ....аз ще изчакам .....докато не видя -не вярвам ..  Въпреки , че като визия си е готин ,като артист е страхотен ,  като герой е за утрепване .Направо !  

Момичета , в началото на темата  / 7-8 стр. обсъждахте участието на Енгин в сериала " Караилан" .Днес го "прелистих  на вентилатор " .Не знам дали някой е писал нещо по -подробно до сега .Все пак толкова теми са се изписали ..може да сте го обсъждали . Тъй като не разбирам езика само картинки гледах ,  ще споделя в скрит текст само действието ,което касае неговия герой.

Скрит текст:
Енгин не играе Караилан , а един от неговите най -близки съратници .За съжаление така и не разбрах как е името на героя му . Караилан се играе от Бюлент Инал. Вероятно в темите за него имат повече информация за този сериал- все пак там е в главната роля . Действието се развива в началото на века , по Ататюрково време ,но не разбрах в кой район на Тр . Протвниковите страни са Караилан и хората му срещу френски гарнизон , и по -конкретно срещу офицера на гарнизона .
 Енгин наистина си харесва християнка. Остават си обаче с това . За мене тя е малко противоречев образ - помага на Караолан и хората му с информация , но и има някаква закачка с френския офицер. Героят на Енгин се крие по едно време в тях , имат посло накаква обща задача ...  Всъщност блестящите погледи на Енгин  са налице и свършват работа .Въпросната дама  определено се влюбва в него .Признава го на лекаря в населеното място - също на страната на Караилан. Даже имаме и целувка - дамата влиза в стаята /хола , където героя на Енгин спи и тихо го целува по бузата .Само че , той за съжаление не се събужда . Малко по -късно нещата загрубяват , френския офицер започва да хваща един по един хората на Караилан. На площада е издигнал съответния брой бесилки и ги вързва с примка на врата .Държи ги живи - идеята доколкото разбрах иска всички в купом да ги екзекутира . Предполагам  тази връзка и  дамата отива при него  да разбере информация , но нашия човек е в тях , чака я , а тя се връща на сутринта , доведена именно от французина , който я изпраща , целува й ръка ...и ....естествено  някои хора отново палят на четвърт newsm08 . Не я доизслушва и въпреки заплахата излиза навън ...Прави панаир , хващат го , бие се с офицера , и него накрая го вързват на примката .
Така .... примките постепенно се запълват , но без Караилан .Междувременно дамата пробва с доктора и още един мъж  нещо срещу французина .Тя го кара малко като шпионка .Но се налага вероятно да поеме и някакви " ангажименти " към офицера . Естествено,  в сюблимния момент Караилан  спасява всички от примките . След това неговата дружина се обединава с още някакви и общо нападат и превземат града . Докторът, предполагам,   разказва на нашия човек за същината на действията на неговата севгилимка . Виждат се , но я приемам по -скоро като прощална среща- тя остава при французина .
Най -общо казано -отново несподелена лИбов , темперамент в повече  и огромни дози чар.
Героят на Енгин има  много общи сцени с един доста по -възрастен от него мъж от " заверата " , много разговори провеждат и сигурно са доста съдържателни .Но какви са темите ,които обсъждат Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes не знам .
Хубавото е ,че сериалът е само 18 серии ...

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 21:18 от asha

# 644
  • София
Друга фенска група много присърце са взели срещата си с Енгин,пишат писма до продуцентите,до бтв....браво на тях Hug

"............Ето го и резултатът от анкетата от преди 1 седмица: Да изчакаме отговора на писмото на Деяна до продуцентите и ако е отрицателен отговорът за среща с Енгин, тогава да се пише до БТВ Simple Smile........"

Общи условия

Активация на акаунт