Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 081
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • AMS
Мустафа ако умре,филма свършва.Той е основен персонаж....Ако фират има друг ангажимент ,или се е скарал с продуцентите....
Филма бил кауза.....Simple Smile
Да но шоу кауза!

# 661
  • софия
Gphilipova,- честит рожден ден и от мен!!! да си жива и здрава, много щастие и любов за теб и близките ти!!! Благодаря и аз от сърце за  прекрасните преводи и безкористния труд!
И една снимка не мога да кача, но ти  пращам милион целувки и наздраве!!!! newsm51 newsm59

Момичета, наздраве на всички - за здравето на нашата Gphilipova!!!
а сега да се връщам на 20 страница, да видим ще ви настигна ли днес? Laughing

На новите момичета - добре дошли   bouquet

# 662
vihor, много е хубаво!  smile3501  Твое ли е?

Замисляли ли сте се.... как бихте възприели Фърат Челик в ролята на Керим и ...Енгин в ролята на Мустафа... Щяхте ли да си губите ума всички(повечето), в това число и аз  Crazy  по Енгин, а? Външността на актьора  ли само ви привлича или по- скоро  самата роля и пресъздаването й ..

# 663
  • София
vihor, много е хубаво!  smile3501  Твое ли е?

Замисляли ли сте се.... как бихте възприели Фърат Челик в ролята на Керим и ...Енгин в ролята на Мустафа... Щяхте ли да си губите ума всички(повечето), в това число и аз  Crazy  по Енгин, а? Външността на актьора  ли само ви привлича или по- скоро  самата роля и пресъздаването й ..

въобще,мила,не искам и да се замислям,за мен няма друг вариант-това е най-добрият и всеки артист си е точно на мястото/еле пък Мукадес/.....Енгин +ролята+Керим+сценарият= txtloves Heart Eyes
Вижте го Рааахмито,брей брей...

# 664

Оттеглям се за поредната си доза Облак - Мустафа - Енгин ...!?

# 665
Момичета ,това не е ли Тойгар Ишикли?

# 666
  • София
evelin кои е този в ляво - п'а съм опустила   doh

# 667
Здравейте момичета!
Хриси, Аша, комбинацията Ви ще да е страхотна - разбори + снимков материал = няма да имате равни на себе си, а ми се струва, че ще е много забавно. smile3503 smile3521 smile3501
vihor, често съм си задавала въпроса дали Мусти щеше да се справи в ролята на Керим и винаги съм си отговаряла - НЕ. Не мога да си го представя в тази роля. Самото излъчване на Керим е такова, че ти внушава доверие, не е само погледа а и самия му тембър ... Може би за това си мисля, че той си е единствения подходящ за тази роля. newsm10

# 668

Peace

# 669

Същият

nelka123   писа ли сме заедно

# 670
  • между морето и небето
Хайде една снимчица с разнежен поглед и от мен:

тази снимка е само за фото тапет над леглото ми примерно - пу -пу -пу  и е без Фатмато даже  smile3508

mamaris, предложението ти е добро  hahaha

Скрит текст:
Точно тази вечер мъж ми заяви, че ще ми разпечата една снимка на Керим и ще ми я залепи на стената в хола. И също да съм пишела на фен клуба му, да ми изпратят един плакат. А дъщерята го подкрепи като заяви, че майка на нейна приятелка си е окачила фото на звезда от местен сериал.

# 671
Въпросът за актьорите е прекрасен. Мислила съм, че са избрани най-точните актьори, че пресъздават образите перфектно, че ги изграждат и развиват, но този въпрос ме завари неподготвена. Те са толкова добри, че биха се превъплътили във всяка роля и все пак...  Интересно!Трябва да се помисли

# 672
  • София
Шшшшт,сус сусЛеле,това е изгарящо просто!!!

mamaris,и аз не знам кой е,само той ми се губи newsm78

# 673
Доколкото си спомням момичетата бяха публикували назад в темите, че и на Каан - Ердоан са му предлагали ролята на Керим, но.. smile3508.

# 674
Благодаря Ви!Аз си го спомням от "Мелодията на сърцето"-ем страхотен музикант ем нелош актьор.Някъде четох ,че бил обявен за най-драматичния композитор на Турция.Много ми въздейства музиката му.Фенка съм му отдавна !Айде вече трейлър-мейлър,че си изгризахме ноктите newsm17

Общи условия

Активация на акаунт