За брака в секса

• 42 861
  • 547
  •   1
Отговори
# 450
мда, на тази втора младост й викаха криза на средната възраст.
А на първата - късен пубертет...  Зависи от позицията на коя гледаш. Wink

# 451
  • София
tonkabonka, много бе жена... 5 пъти на вечер  Shocked Ама твоя толкова ли бързо се изъква?
Joy Joy Joy
Да съм споменала, че иде реч за моя мъж??? Говоря в бая минало време, га бЕх студентка. Най-хубавите ми години - щури и безгрижни!   superuu (И 5 пъти не на вечер, а за цяла нощ - това като уточнение!)

Нещо не ми се вярва на 40+ да ме споходи баш онази ми ти буря от периода 19-30 Tired
Онази буря няма повтаряне. Едно е като си на 20+, предполагам друго ще е като ударим 40-така. Най-малкото, че нощите ми сега са за спане, а не за мърсуване.  Mr. Green

# 452
  • Kопенхаген
Бижy, 'Кафе с мед' , имах предвид буквално без значение от позата, ей го на фитнеса е отсреща  Grinning

tonkabonka   Laughing  Hug

# 453
  • София - Рим и обратно

Онази буря няма повтаряне.
Оф и аз така мисля Tired. Добре, че съм я изживяла поне, та да не се надявам на разни втори младости и късни  хормонални цъфтежи, че я ги има, я не. А и съм убедена, че няма да е същото... с напукания лак Joy

# 454
Да бе да 5 пъти на вечер... Ъ- ъ... неща. Цяла нощ да ме кара като трудовашка количка, как пък не  Crossing Arms
Що пък той да те кара...аз си ги подкарвах и си карахме без спирка до сутринта....ех младост, младост, как ме присетихте сега, та се размечтах.
Нещо не ми се вярва на 40+ да ме споходи баш онази ми ти буря от периода 19-30 Tired
кафе, мадам, ъъъъ, задна прашка ли имахте предвид  Twisted Evil

може и по 5 пъти Laughing, може и без спирка до сутринта  Twisted Evil

# 455
  • София
Ахахаха, това с карането на трудовашка количка ми хареса.  Laughing
Има и друг лаф  "да те тъпчат като коледна пуйка".  Joy

# 456
аха, и сме на път да го докараме до култовата тема на дона за п**дящите шунди.

много въздух се събира на задна newsm78, това му е кофтито.

# 457
  • Kопенхаген
аха, и сме на път да го докараме до култовата тема на дона за п**дящите шунди.

много въздух се събира на задна newsm78, това му е кофтито.
Не, говорех по принцип без значение от позата  Grinning За мен важи правилото: Веднъж, достатъчно дълго, много оргазми  Grinning

При мен не на задна прашка, а при класическата.  Grinning

# 458
  • Бургас
Дааам, при някои мисионерски става конфузът. За задна не съм чувала - то няма как, при тази поза така се свива влагалищетооо... Освен ако звукът не излиза от друго място...  Laughing  Joy

# 459
Дами, не забравяйте ,че още е понеделник.....все пак.      Mr. Green
Или не ви е "пуснала" съботно-неделната?     Joy

# 460
  • Kопенхаген
Дааам, при някои мисионерски става конфузът. За задна не съм чувала - то няма как, при тази поза така се свива влагалищетооо... Освен ако звукът не излиза от друго място...  Laughing  Joy

Yulichka, сакън...   Joy

# 461
Между другото няколко пъти вече засичам един сериал по някоя от кабелните - в който се говори само за секс, сладък е  Peace Сещате ли се всъщност, щот с моето обяснение  Joy

# 462
  • София - Рим и обратно

Не, говорех по принцип без значение от позата  Grinning За мен важи правилото: Веднъж, достатъчно дълго, много оргазми  Grinning

Ох...значи правилно съм те разбрала. Иначе щеше да излезе, че съм ги подкарвала аз на задна Crazy
Освен ако звукът не излиза от друго място...  Laughing  Joy
Ама и да излиза от друго, как ще се разбере, като е същият Simple Smile

# 463
  • Kопенхаген
Между другото няколко пъти вече засичам един сериал по някоя от кабелните - в който се говори само за секс, сладък е  Peace Сещате ли се всъщност, щот с моето обяснение  Joy

Californication- Секс до дупка  Grinning Любимият ми сериал  Heart Eyes

# 464
Между другото няколко пъти вече засичам един сериал по някоя от кабелните - в който се говори само за секс, сладък е  Peace Сещате ли се всъщност, щот с моето обяснение  Joy

Californication- Секс до дупка  Grinning

Ох  Joy личи си, кой гледа с повишен интерес  Twisted Evil
Но е точно по темата - брака в секса! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт