Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 59 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Отговорърт им е, че заради постоянното вариране на цената на лирата, то те поставят вече фиксиран курс. Кофти си е, понеже се оскъпява допълнително поръчката ни, ама ние сме на зор повече в случая май.

# 136
  • Софето
За първи път пуснах и аз поръчка от англ. сайт-Асда и Спортсдирект,та затова реших да използвам фирма посредник-КД.Освен 5 %,ми таксуваха лирата по 2,45 лв(което не видях в сайта им).Писаха ми мейл,че поръчката е направена,но не ми казаха кога ще пристигне,горе-долу за колко дни идват.

И аз винаги съм се чудила защо таксуват лирата по-скъпо, отколкото според БНБ... newsm78
Няма нито една банка да продава лирата на курса на БНБ.

# 137
И аз попитах защо е такава цената,казаха че се разплащат с английска карта,на която се  начислявали комисионни,незнам какви си,не ми обясниха по-подробно,та затова се оскъпявало.Иначе видях че в бюрото до нас курса продава е 2,35 лв
И пак излиза по-евтино,но най-евтино сигурно е с общите поръчки.
Има наблизо един магазин в който продават дрехи само от Асда,Джордж,Примарк и Спортс-а,аз от там ходих  да сравнявам  размерите Party

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 23:32 от karmelita82

# 138

Има наблизо един магазин в който продават дрехи само от Асда,Джордж,Примарк и Спортс-а,аз от там ходих  да сравнявам  размерите Party
karmelita, сподели моля те кой е този магазин и къде се намира  Praynig

# 139
  • Wolwedans
За момченце високо 98 см от Теско размер 2-3 /98см/ ли да поръчам или 3-4 /104см./? Дрехите им как са като размери- отговарят ли си на височината, която посочват в инфото за оразмеряване или са умалени/уголемени?
Бешонел, извинявам се за късния отговор, но нямах интернет 2 дни, мисля да поръчвам дрешки за лятото- тениски, къси и дълги панталонки, пижамки. Ще се радвам да ми дадеш размери за да преценя.  bouquet

# 140
Отговорърт им е, че заради постоянното вариране на цената на лирата, то те поставят вече фиксиран курс. Кофти си е, понеже се оскъпява допълнително поръчката ни, ама ние сме на зор повече в случая май.

Да права си и аз онзи ден /заедно с едно момиче/пуснахме поръчка от M&S и платихме лирата по 2,39лв.,но както казваш като сме на зор си я плащаме и по-скъпо  Wink

# 141
Момичета някоя ще пуска ли поръчка от маталан,да ме включи с 1 лот. Praynig Praynig Praynig

# 142
Момичета, пазарувате ли хранителни и стоки за бита от UK и какво? Любопитна съм кои продукти излизат най-често по-изгодно, отколкото в БГ, или на същите цени, но със "западно" качество. Препоръки за конкретни супермаркети и продукти ще бъдат много полезни.
Благодаря! 

# 143
Момичета някой ще ми помогне ли да си напазаружам от асда хранителния нека ми пиве на лични

# 144
Момичета, пазарувате ли хранителни и стоки за бита от UK и какво? Любопитна съм кои продукти излизат най-често по-изгодно, отколкото в БГ, или на същите цени, но със "западно" качество. Препоръки за конкретни супермаркети и продукти ще бъдат много полезни.
Благодаря! 

Аз пазарувам предимно от Англия
http://www.mysupermarket.co.uk/ тук можеш да разглеждаш продукти и да сравняваш цените в различните гросери сайтове

стоките, които купувам редовно /респективно са със страхотно качество/- детските шампоани на Lóreal, серията Tressemе /фаворит ми е спрея за термозащита/, перилните препарати на Ariel /избелващите, праховете/, верото Fairy, както и техният перилен препарат за деца Simple Smile, почистващите препарати Flash /аналог на тукашният Мистър Пропър/, пасти за зъби и продукти за сладкарството, които тук трудно откривам

# 145
  • гр.София
Момичета, очаквам скоро бебенце, момченце. От кои сайт сте най доволни,в кои сайт има намаления на бебешките дрешки.
Ако има някоя от вас която ще пуска поръчка от Asda и е от София, нека ми пише.Каква е доставката на Very?

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 23:03 от ellimink

# 146
Здравейте! Някой ще пуска ли поръчка от АСДА? нека пише на лични!

# 147
Здравейте! Някой ще пуска ли поръчка от АСДА? нека пише на лични!
Ох и аз искам само 2 неща от там

# 148
http://direct.asda.com/george/younger-girls-party-dresses/heart- … 0,default,pd.html

тази рокля размер 3-4години, за мойта слаботелесна госпожица е широка, ако някой си я хареса да пише

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:44 от somebody

# 149
  • Варна
Здравейте, първо се извинявам, че нахлувам така в темата направо с въпрос, не знам дали е коментирано до сега - получих от Асда една поръчка с липсващ артикул. Имам спомен, че на някой му се беше случило нещо подобно преди време, но нямам време да търся назад, доста отдавна беше. Никъде не намирам мейл, за да им пиша, само телефон. Сякаш някой беше изнамерил някакъв имейл за връзка с тях, но не го откривам. Моля, ако на някой му се е случвало или пък знае в такъв случай какво се прави, да ми даде съвет. Става въпрос за пакет от 7 бодита, аз съм поръчала 2 бр., а са ми изпратили само едните, а във фактурата фигурират и двете. Благодаря ви предварително!

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 21:17 от smile29

Общи условия

Активация на акаунт