Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
elfi4ka , и при мен не се получи перфектна 10-ка със Селектив, но поне имаше плавна разлика, а не драстична както с другите бои.
Просто за толкова светло рус цвят трябва боя, която да изсветлява повече от 5 тона, ще продължа да издирвам такава.

a.l.e.n.a, рекоструктора, за който ме питаш-  Nutrafix, не е на Joico, а на Giovanni.
Аз съм ползвала на Joico- K-PAK, както и цялата рекоструираща терапия, но ми е слаба.

# 121
elfi4ka , и при мен не се получи перфектна 10-ка със Селектив, но поне имаше плавна разлика, а не драстична както с другите бои.
Просто за толкова светло рус цвят трябва боя, която да изсветлява повече от 5 тона, ще продължа да издирвам такава.

И аз съм в издирване на такава.Защото искам светъл и студен платинено-воиолетов цвят,какъвто съм имала само след предварително блондиране  Tired
Да,разликата е плавна/със Селектив например/,но не е това,което искам.За желаещите топли нюанси е идеално.Но за тези,които искат студени е сложна работа  Tired
Ако взема платина и мажа само корените и в последните 5 минути разнеса и по дължините не се получава това,което искам.Някакво общо русо е,но не желаното.
Ако намажа цялата коса още отначало,дължините стават перфектни-студени,но коренът е топъл и разликата е  Sick

# 122
  • в 1001-та нощ
Иля, коригирах се още след мнението на Feeling  Peace

K-pak на Joico и на мен ми е слаба, но течният р-р без отмиване ми харесваше дълго време  Peace

# 123
  • София
elfi4ka, ти не беше ли преди с почти бяло рус цвят?

a.l.e.n.a, на снимката на аватара намирам разлика, дължините ти са в по- студен нюанс, докато корените са в по- топъл и тъмен.
Но принципно, когато е чуплива косата не е фрапираща разликата, но с права коса се забелязва.

Аз утре ще потърся снимки и ще покажа моя цвят и разликата бои/корени.

# 124
  • в 1001-та нощ
според мен е от светлината, но няма да споря  Peace

# 125
  • София
Не виждам някой да спори, ти най- добре си знаеш цветът.

# 126
  • в 1001-та нощ
естествено, че зная най-добре  Hug а и не съм питала за оценки  Blush

харесвам по-топлите цветове, но се случва да стане и по-студен (на цялата коса) според това колко матирам

ползвала съм доста матиращи средства, но като че ли най-равномерно ми се получава с матиращия шампоан на лакме, когато ползвам матиращ балсам върху маската - не винаги става равномерно, затова и напоследък избягвам  Rolling Eyes

в последните месеци успявам да поддържам матирането между две правения на корени, основно с матиращи средства и това, че ен ползвам Афоджи протеина, нагряване и измивни шампоани

все още експериментирам за себе си в това отношение; до преди това имаше един момент, когато наближава време за корени, когато цветът имаше нужда от освежаване, сега не стигам до такъв момент и не бързам с корените  Peace

# 127
на мен пък ми изглежда освен разликата в цвета, че алена е с удължения (разбира се може да греша, ако е така, значи косата е в мн добро състояние  Sunglasses)

Иначе аз сега ще се боядисвам скоро с мус, защото се бядисвам сама, и искам да пробвам дали ще е по-лесно... На Лореал ще взема сигурно

# 128
на мен пък ми изглежда освен разликата в цвета, че алена е с удължения (разбира се може да греша, ако е така, значи косата е в мн добро състояние  Sunglasses)
Не вярвам да е с удължения, но заради голямата разликата в цвета изглежда все едно е с удължения.
А за състоянието, наистина е много добро! Аз ако взема да се боядисам само веднъж с Кюн+12% оксидант, съм сигурна, че ще оплешивея  Rolling Eyes

# 129
Иля,боята на Индола изсветлява до 4 нива.Сега се поразрових да чета за нея,че ми стана интересно като се заприказвахме за това. Peace
Явно няма да е за теб. Thinking

# 130
elfi4ka, ти не беше ли преди с почти бяло рус цвят?

Бях,да,но тогава се блондирах  Peace
Тя и сега не е тъмна,но не е и такава бяла  Laughing

А ти не беше ли с естествен цвят преди?Помня една твоя снимка в гръб с коса до под кръста  Crazy Незнам по какъв повод беше постната снимката,но много се възхищавах на косата ти  Blush

# 131
Здравейте момичета  Hug
Блондинка съм, но мисля да се потъмня. Много ми харесва този цвят. Някоя от вас дали знае какво се води и като цифри също? На мен лично ми прилича като светло лешниково, нещо от рода на 7, но не знам 7.2 ли, 7.23 или 7.32, макар че тази 3-ка не знам дали няма много да жълтее  newsm78 Но наистина много искам този цвят. Не знам дали моята фризьорка ще успее да разбере какво искам само по снимки, мисля, че с цифри ще я улесня. Чудя се и дали по-тъмного русо ще може да се постигне с окислител от 6%  newsm78

Мерси предварително   bouquet

# 132
Здравейте момичета  Hug
Блондинка съм, но мисля да се потъмня. Много ми харесва този цвят. Някоя от вас дали знае какво се води и като цифри също? На мен лично ми прилича като светло лешниково, нещо от рода на 7, но не знам 7.2 ли, 7.23 или 7.32, макар че тази 3-ка не знам дали няма много да жълтее  newsm78 Но наистина много искам този цвят. Не знам дали моята фризьорка ще успее да разбере какво искам само по снимки, мисля, че с цифри ще я улесня. Чудя се и дали по-тъмного русо ще може да се постигне с окислител от 6%  newsm78

Мерси предварително   bouquet

Ей,това е цветът! Crazy Страхотен е!!! Heart Eyes   Точно към такъв се стремя в момента. ooooh!
Добре дошла в клуба на потъмняващите се Hug

Аз по скоро бих го определила като 7.2 или 7.21,ама никак ме няма в тази номерация,така че ще видим какво ще кажат момичетата тук. Blush

# 133
Само да припомня  за боя Фарком.Скоро четох и тук и в други теми много добри отзиви за нея .

П.С . Показания цвят русо ли е ?Това ми е много тъмно за русо.

# 134
Здравейте момичета  Hug
Блондинка съм, но мисля да се потъмня. Много ми харесва този цвят. Някоя от вас дали знае какво се води и като цифри също? На мен лично ми прилича като светло лешниково, нещо от рода на 7, но не знам 7.2 ли, 7.23 или 7.32, макар че тази 3-ка не знам дали няма много да жълтее  newsm78 Но наистина много искам този цвят. Не знам дали моята фризьорка ще успее да разбере какво искам само по снимки, мисля, че с цифри ще я улесня. Чудя се и дали по-тъмного русо ще може да се постигне с окислител от 6%  newsm78

Мерси предварително   bouquet

Ей,това е цветът! Crazy Страхотен е!!! Heart Eyes   Точно към такъв се стремя в момента. ooooh!
Добре дошла в клуба на потъмняващите се Hug

Аз по скоро бих го определила като 7.2 или 7.21,ама никак ме няма в тази номерация,така че ще видим какво ще кажат момичетата тук. Blush

На аватара цвета ти също е чудесен  Hug
Много се радвам, че и ти искаш такъв, ще обменяме опит  newsm44
Би ли споделила с какво се боядисваш в момента, марка боя, номерация, за да разбера как мислиш да го постигнеш този цвят  Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт