Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Аз нещо не съм съвсем доволна от резултата, очаквах малко по-светъл, но това все пак е Кастинг. )

# 556
  • София
Mirama много приятен цвят, харесва ми

някой да е купувал Колестон от офиса на вностителя на Вела (в Хаджи Димитър е) и изобщо продават ли продукти на дребно?

# 557
Аз нещо не съм съвсем доволна от резултата, очаквах малко по-светъл, но това все пак е Кастинг. )
Много ми хареса хубав цвят се е получил определено PeaceНо вече зависи наистина кой какво очаква!Аз взех да си харесвам цвета ,но за следващия път съм твърдо решена да се потъмня ще се хвърлям на 6 ца сигурно!В корените където ми е моя цвят изобщо не оранжевее получило се е нещо като цвета на Мирама но местата където съм боядисвана и си беше оранжево и ма си оттенък червеникаво рус а пък кичурите ми са хубави!Това е от мен какво да правим ще се учим от грешките си Hug

# 558
  • София
Аз съм, да речем като цвят, топла осмица, кой от балсамите да сложа за да убия червено-оранжевикавите отенъци? Имаше някакъв "капучино" в нета видях, дали ще е удачен?
Вземи си тъмно русия балсам, за по-тъмна коса (не за съвсем светло руса) и матира в бежаво-пепеливо.

# 559
  • На острова
Аз съм, да речем като цвят, топла осмица, кой от балсамите да сложа за да убия червено-оранжевикавите отенъци? Имаше някакъв "капучино" в нета видях, дали ще е удачен?
Вземи си тъмно русия балсам, за по-тъмна коса (не за съвсем светло руса) и матира в бежаво-пепеливо.
Е, точно бежово-пепеливо целя и аз, ама не намирам такъв за по-тъмна руса коса. Може ли, моля те да ми конкретизираш кой точно   bouquet

# 560
# 561
Този цвят намира ли се по магазините, защото в сайта някои цветове вече ги няма и не знам дали се произвеждат?

# 562
  • На острова
Този цвят намира ли се по магазините, защото в сайта някои цветове вече ги няма и не знам дали се произвеждат?
Силно се надявам да го произвеждат  Praynig
Между другото ходих до магазинчето на пазара на Красна поляна и имаше почти всички цветове, без тъмно русото  Tired
Утре ще се обадя в този сайт, да ги питам.

# 563
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време и ще помоля за съвет. Косата ми е боядисана в кестеняво (ниво 5). Искам да се изруся, но в момента съм в чужбина и не мога да отида на фризьор. Вече 3 пъти си вземах боя номер 7.1. Корените ми изсветляха, но дължините стоят тъмни. Донесоха ми от България ремуувъра на Роза Импекс http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real. Два пъти се мазах с него, като само първия път сложих на цялата коса, а после само на дължините. Косата ми поизсветля, но пак има разлика между корените и краищата. Имам за още един път от ремуувъра и после мисля вече да се боядисам. Та въпроса ми е какъв номер боя да си взема, тъй като в упътването на ремуувъра пише, че е добре да се вземе боя 1-2 тона по-светла от желаната.  Тук продават Гарние калър сенсейшънс. Чудя се между 9.13 и 113. Само да вмъкна, че искам по-естествено русо – ниво 8, 9, а естествената ми коса е на ниво 6.

# 564
  • Бургас
9.13 според мен е по-естествено, но остават оранжево/жълти отенъци. След нея пробвах 111, при мен разликата е 1 тон от двете, но от втората съм по доволна има много леки пепеливи отенъци и на слънце не приличам на морков в главата.

# 565
  • София
И на мен сигурно 1 година ми обясняваха, че вече не се произвеждат някои цветове, а и като гледах намаления каталог на сайта на Роза Импекс... Но, след като алена публикува отговора на Роза Импекс, ходих до магазинчето и обясних на продавачката да поиска от дистрибутора да им го достави. И след ден-два ми го бяха донесли тъмно русия балсам + и новия виолетово русия го имаше. Simple Smile Явно нещо при дистрибуторите се губи, защото пък преди години дори една друга продавачка ме убеждаваше, че няма изобщо тъмно рус балсам и че го бъркам с боята.

Аз си ги взимам от едно магазинче за предимно българска козметика на Женския пазар.

Merian, след обезцветяване обикновено избива доста жълто и оранжево по косата, затова по-добре с боя с пепелив/виолетов оттенък.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:35 от Аня♥♥

# 566
  • в 1001-та нощ
о  Hug къде се намира то  Rolling Eyes павилионче ли е или има вход за влизане  Rolling Eyes

# 567
  • София
Ето и моят цвят на дневна светлина / с 9.13 на Гарние Калър Сенсейшънс /:
http://media.snimka.bg/s1/0378/027000095-big.jpg?r=0
страхотен цвят!  bouquet ще я пробвам и аз боята, позаглеждам я няколко пъти, но ми се струва доста по-светла на кутията.

о  Hug къде се намира то  Rolling Eyes павилионче ли е или има вход за влизане  Rolling Eyes
магазинче е. като се върви от лъвов мост по пазара, след чешмичката, има над него табела на Рефан, а на самата врата плакат на новата боя на престиж color time. преди май бях пускала линк и на картата къде се намира, ей сегичка. ето тук някъде се пада.

# 568
  • в 1001-та нощ
точно се сетих, че май беше пускала карта на Борис под пазара, дали не се водеше номер 167 или нещо подобно  Peace

# 569
  • София
сега като го гледах по-скоро на стефан стамболов трябва да се води, в затворената за коли част, на самия пазар. малко след него има магазинче за перилни препарати и памперси.

Общи условия

Активация на акаунт