Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • I want it all and I want it now.
Скарлатината, не е като шарката и не се изгражда имунитет. Можеш да се разболееш повече от веднъж.
Ще се напаснете с мъжа ти klem4e Няма идеални връзки или такива без проблеми. Нужни са взаимни компромиси и голямо търпение. Изключвам такива връзки при който единият е алкохолик,побойник,изневерява през 2мин. и т.н. . При такъв случай бягай далече.

# 226
Аз прочетох туй- онуй за скарлатината и се поизплаших , защото се лекува със антибиотик - причинителят е бактерия. А ние се влияем само от венозни антибиотици. Чудя се защо майки на болни деца не спазват карантина - сякаш има една злоба "защо само моето дете да е болно ?".Аз лично като се разболеем поне предупреждавам другите майки и ограничавам контактите с други деца.
 Опитвам се да предпазя детето си и със цилиндър от светлина / звучи като удавник за сламка/, но си признавам че като ме ядосат нещо не се получава.
 Как да се измъкна от тази натрапчива роля на жертва ???

# 227
klem4e ,
привет, пожелавам ти да намериш сили в себеси да се справиш Hug
опитай с метода хоопонопоно.Това е, което ти предлагам.Мога да те уверя,че този метод наистина върши чудеса.Понякога е трудно,и в началото може да се сблъскаш с някои трудности,докато нещата се подредят,но не се отказвай.
След като сте успели да постигнете толкова много - и това чудесно детенце,което е чакано с много любов,не трябва да се отказвате да се борите за хармоничните отношения във връзката ви.

# 228
Момичета, невероятен форум! Думи нямам да изкажа благодарност на всяка една от вас за безценната информация публикувана в този форум! Слънчев ден изпълнен с позитивни мисли и емоции  Simple Smile

# 229
 Повторно разболяване от скарлатина се среща 1-4%,но не е там въпроса.Като се страхуваш от нещо и чертаеш болести,антибиотици и т.н. в съзнанието си,точно това ще си докараш.Нали това е основното мото на темата,че мислите се материализират.Все пак не можеш да отглеждаш детето си в стерилна среда и да го пазиш от всичко.Аз мисля,че е по-добре да се смени настройката относно това,например Klem4e да си представя,че детето от ден на ден е по-здраво,устойчиво и никаква болест не може да му се опре.И все мисли,утвърждения в този дух.А така също и да се действа реално това да се осъществи.Както Десс спомена на предишната страница,позитивните мисли трябва да се последват и от действия.В случая-да работиш по засилване на имунитета на детето,каляване,витамини и т.н.

# 230
Как да се измъкна от тази натрапчива роля на жертва ???
Спри да бъдеш жертвата.  Peace Прочети тази книга. Има я в спиралата. ИГРАТА НА ЖИВОТА
и как да я играем.Флорънс Сковъл Шин

# 231
Благодаря на всички ви за съветите  Hug Hug Hug
Syn, току що я изтеглих - дано да ми помогне !!!

# 232
  • Tам през Атлантическия океан

Мерси   bouquet ще пробвам да чета така  Hug въпреки че обичам хартиените носители  Grinning

A m b e rHug страхотен летящ човек на аватара  Heart Eyes

Дани Wink харесвам новия ти ник  Peace

klem4e, изнервена си  Confused всичко идва от теб не от другите  Rolling Eyes

Споделям поста на лора др   Peace

Успешна седмица мацки  Grinning

# 233

Мерси   bouquet ще пробвам да чета така  Hug въпреки че обичам хартиените носители  Grinning

Вземи си един Киндъл пА ти  Wink Аз ли да те уча?  Laughing
Все едно четеш от хартия  Peace

# 234
Здравейте Позитивни дами! Hug

Клемче, книгата, която Syn ти е препоръчала дълбоко ме развълнува може би точно преди една година, бях я позабравила и ето сега и аз заедно с теб я отварям наново от спиралата и започнах да я чета, защото имам нужда. Hug

Аз лично силно препоръчвам една, която промени начина ми на мислене и налагания стериотип за взаимоотношенията, може би тип соц или тип бг, или просто това, което аз съм виждала и не съм одобрявала, и това е "Тайната на сполучливия брак", набери я в гугъл и веднага ще ти излезе. С удоволствие бих я коментирала с теб, а и не само разбира се, на лични. Дано ти допадне!

А и искам да изкажа искреното си възхищение от всяка една от вас, която насърчава това да се работи за взаимоотношенията.

Amber Peace снимката заслужава оценка "отличен"  Grinning

Приятен ден и много усмивки!  bouquet

# 235
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka Heart Eyes

Mr. Green Викаш това да ми е подаръка з РД а  Laughing  може , можеееее  Wink

# 236
Здравейте феи Simple Smile
от почти месец ви чета  и немога да ви изчета Simple Smile , направих си карта на желанията и почти 2 желания от всички са ми се сбъднали , едното е ,че двама скъпи за мен човека се бяха скарали и неискаха да се поглеждат и в един миг всичко се обърна на 360 градуса и вече всичко между тях е изяснено и е наред, а другото желание е свързано с моята работа ,нямам стаж по специалността  и от доста време си казвах ,че трябва да продължавам да търся работа по специалността макар ,че нямам стаж и в петък ми звънят по телефона и ме канят днес на интервю и се разбрахме утре да  съм на обучение,незнам за добро ли е и не , но ще пробвам ,каквото стане
това е благодарение на вас

# 237
  • Costa Rica
Момичета помооооощ. Откакто си направих карта на желанията и написах -  в дома ми цари хармония и разбирателство, с мъжа ми сме счепкани и не си говорим.
И аз така. Според списъка на желанията живея в хармония - здравословна, емоционална и финансова. В реалността - пипна ме страшна алергия, бавят заплатите и с майка ми си спретнахме най-големия скандал от времето, когато бях тийн. Това за лечебна криза  ли да го броя, или за лош късмет, м? newsm78

# 238
И мен ме пипна алергия! Такова нещо никога не съм имала! И снощи се скарахме с приятеля ми... Явно това е бурята, преди да изгрее слънцето  Hug

# 239
Не съм правила карта, но снощи и аз се скарах с М. Днеска ще се сдобрявам, ако имам сили след работа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт