Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 78 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
А при мен се получи точно обратното - нямаше го момента на забулване и сваряване - за това попитах Peace
Восъколеенето е най-добре да се прави директно с пчелен восък, понеже църковните свещи се правят предимно от парафин, съдържат и други примеси и омекотители - което между другото е причината за пукането им понякога докато горят Peace

# 361
А с каква вода си го правила ?

# 362
Leni, благодаря за информацията. Аз почти прочетох книжката. Ходих и на двете части на семинара на Алексей и Ивинела. Честно казано, не съм особено много по практиката. Някак след тооолкова много прочетоно и отработено доста неща ми се получават естествено. Или просто не придавам такова фатално значение.
По повод на всичко и конкретно провокирана от темата за магията, споделям нещо от Алексей....
Той каза една много хубава метафора, която действително промени начина, по който гледам на ситуациите.
Когато имаме проблем. Например наранени сме... Влизаме в "реката" на това настроение. Държим се по начин "наранен съм". Важно е да спомена, че първо ние имаме изградени представи, какво ни наранява, кое е обидно и какво означава да си наранен... как се дърбат наранените и т.н. Според това ние веднага влизаме в състояние. Променяме вибрациите си и вибрираме на "наранен съм" и всичко, което свързваме ( съзнателно и несъзнателно). Та ... Идеята на Симорон, Алексей ( който е взаимствал доста от СИморон, но виртуозно доразвива) е да излезем от "реката". Просто направете нещо, което разкъсва потока. Simple Smile Преетикирайте се!
Преименувайте се! и т.н., че не мога да пиша повече сега Simple Smile

# 363
svedd, много лесно се влиеш от другите какво са казали или споделили  Wink

Води се от себе си повечето , чуждия опит също помага ОК но е на друг а не твой  , ти си си ти  bouquet

Да Desss , много си права, лесно се влиая, но и  бързо ми минава, мисля го няколко часа, ден-два най много и после влизам в релси, но защо така реагирам първоначално не знам, какво толкова се впрягам и започвам да го мисля.... Rolling Eyes
Както и да е, имам доста работа върху себе си....
 Благодаря ти  Hug

# 364
Мили дами, не се опитвам да отричам мистиката.
Просто ви казвам, че тя не присъства в повечето четива които цитирате. Всичко опира до самовнушения, а те вършат доста "чудеса". Те са полезни, но с мярка. Когато спрете да правите разлика между персоната(маската) и Аз става лошо.
Има много които целенасочено заблуждават, понякога непреднамерено вредят на други. Обикновено целта е колекциониране на портрети на известни личности върху хартийки.
Занимания с мистика, отбягвайте ги, не е безопасно. Не един или двама свършват като пациенти от подобни експерименти.
Оптимизма е препоръчителен за да сте по-продуктивни в делата си, положителното влияние върху нервната и имунна система са доказани.

Нещо което няма да ви навреди - научете се да медитирате, важно е дишането, комбинирайте с концентрация на мислите върху една идея(дишане,звук, фигура). Метода Силва също е много добър.

# 365
Grimnir,единственото ,с което донякъде съм съгласна е по отношение на мистичните техники.Но аз казвам,че не са ''моите'',не ги правя,без да отричам ефекта им при другите.Всеки има сам някаква критичност да определя кое е за него,кое не.Ти се изживяваш като някой с мисия да поучава и дава категории-това става...,това не е опасно...,''нещо,което няма да ви навреди'',всичко това е през твоя поглед,ама през този до теб изглежда много различно.И за всичките тези''опасни''книги,които ще ни подхлъзнат...я дай малко заглавия да преценим конкретно за какво става дума. Thinking
''Ако те смятам за грозен, то е само защото имам нужда от грозота и я търся навсякъде; ако ти кажа, че си добър, то е, защото изпитвам потребност от доброта и я откривам навсякъде. Ако аз не изпитвам потребност от нещо, няма да го забележа, дори да е под носа ми. Ако изпитвам потребност - ще виждам около себе си само това нещо.
Ако те ударя, то е, защото искам да ударя себе си, но не го осъзнавам и затова изваждам навън своята потребност и я насочвам към другия.
Ако крещя срещу теб, то е, защото мразя себе си и това се проектира върху отношенията ми с другите. Ако искам да те убия, това означава, че всъщност искам да убия себе си.''
''Четирите споразумения'' Д.М Руис
Успешна седмица!

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 09:32 от лора др

# 366
Алексей ( който е взаимствал доста от СИморон, но виртуозно доразвива) е да излезем от "реката". Просто направете нещо, което разкъсва потока. Simple Smile Преетикирайте се!
Преименувайте се! и т.н., че не мога да пиша повече сега Simple Smile
Разбирам написаното от теб просто - "направете нещо".
Е, правя разни неща, но реката още стои около мен.
Би ли пояснила, vanichkaa?

# 367
  • София-в сърцата на моите деца
Grimnir,единственото ,с което донякъде съм съгласна е по отношение на мистичните техники.Но аз казвам,че не са ''моите'',не ги правя,без да отричам ефекта им при другите.Всеки има сам някаква критичност да определя кое е за него,кое не.Ти се изживяваш като някой с мисия да поучава и дава категории-това става...,това не е опасно...,''нещо,което няма да ви навреди'',всичко това е през твоя поглед,ама през този до теб изглежда много различно.И за всичките тези''опасни''книги,които ще ни подхлъзнат...я дай малко заглавия да преценим конкретно за какво става дума. Thinking
Успешна седмица!

newsm10 И аз не обичам да ми размахват пръст на това кое може и кое не...Всеки знае себе си!

# 368
  • София
Grimnir, като те чета поразително ми напомняш на един друг потребител ... с меч .
Дежа вю ли имам?? Thinking

# 369
Grimnir, като те чета поразително ми напомняш на един друг потребител ... с меч .
Дежа вю ли имам?? Thinking

Ааааааааааааааааааааааау, 'ма Мижик, диър, ти месец април го почна с четене на мисли ли беее  Embarassed?? Моите?? Току се яви някой Мъшшшш с главна буква в тази темичка, че да ни спасява нас големите бели птици с нежни души и акъл на същата тази фауна от рисковите дейности, с които сме се заели, та току виж не ни изгорели душата в Ада.

Споко, момчета, огъня под казана ние самите го палим... Ето снимка на типичната участничка в тази темичка.

# 370
  • Русе
   От малко мистика, не мисля че ще се пострада. Живота си е мистика - както началото, така и краят. Аз винаги съм се опитвала да контролирам ситуациите, да ги предизвиквам и да съм деен участник в живота си. Резултатите,които постигам, не че не са пропорционални на усилята ,обаче тази пропорционалност никак не е линейна. Което значи,че в един момент , колкото и усилия да полагам сякаш блъскам пред заключена врата. Преди време, преди да се запозная с практиките, които се дискутират тук, просто се тръшвах и реввах, то и сега си го използвам този метод, и внезапно поредицата катастрофални събития прекъсваше. Та имам нужда от някое ритуалче, мистично, нелогично, отпускащо,зареждащо.

# 371
Момичета,някои от вас занимават ли се с мудри?Имам чувството, че само си плета пръстите. newsm78
И да ви се похваля-поговорих си с един висш Аз и имаше голямо стопляне в отношенията.Може би се получи защото го направих ей така,да пробвам,нямах никакви очаквания,после дори забравих,докато  по тел не звънна въпросния субект(роднина,аз с тях най-голям зор виждам).

# 372
  • Tам през Атлантическия океан
Koйто се интересува по-здълбочено  от мистика  Wink му препоръчвам една чудесна книга  Hug"Апокрифната история на света"  Джонатан Блек

Това е първото в света енциклопедично изследване, посветено на окултните учения, съхранявани в мистичните школи от Древен Вавилон и Египет до наши дни. Според тях най-голямата тайна в този апокрифен лабиринт е промененото състояние на човешкото съзнание. Именно чрез него т.нар. посветени са преминавали през бариерите на паралелните измерения, за да достигнат до Космическия разум. Именно затова и разгласяването на методите, водещи към божественото състояние, се е наказвало със смърт. Древните са охранявали своите тайни така, както днес се охраняват ядрените арсенали. Как изглежда историята, видяна през погледа на езотеричните общества?

Разбира се, че подобни идеи звучат налудничаво. Какво обаче ще кажете, ако се окаже, че повечето личности с безспорен принос в човешката цивилизация, са изповядвали същите идеи. Факт е, че се оказва точно така. Очевидно нашият свят може би наистина е само един незначителен остров сред невъобразимо по-сложния вселенски океан, в който съзнанието властва над материята.

"Окото, през което виждам Бога, и окото, през което Бог ме вижда, е едно и също око."
Майстер Екхарт, немски мистик, ХІІІ в.

Книгата си заслужава  newsm10 май ще взема да си я препрочета  Wink

Успешна седмица мацки  Wink

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 15:59 от Desss

# 373
  • София
Чудеса се случват всеки ден. Не допускайте да ви се клати така вярата. На мен вчера майстора за дограмата с такива премрежени очи ми даде двойна на обичайната отстъпка. Пък аз просто съм написала, че ремонтът ще приключи успешно за тази и тази сума, всичко включено. И знам, че ще е така. Точка.  Grinning
А къде си го написала? Аз от скоро си драскам разни бележки, на които пиша какво точно искам и не винаги ме се получава, но общо взето работи  Simple Smile.
В изпитание съм в момента, имам нужда от вашата положителна енергия............ Sad

# 374
Чудеса се случват всеки ден. .....И знам, че ще е така. Точка.  Grinning

И аз се чувствам, че е ТАКА!!!!!!!! Ако човек знае обективната ми ситуация, ще си каже, че съм чалната. Ама аз си знам, че съм чалната в успешната посока. Тъпо е, гадновато е дори, а аз пак си знам, че всичко е наред. Lиждам си картинките от бъдещето, коrто ми изнасят, вярвам си в тях и си свиркам.

Общи условия

Активация на акаунт