Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 834
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
В православните църкви също има такива молитви,но се казват имена само на кръстени хора.Преси години платих 1лв за това.И понеже мъжа ми и децата не са кръстени все още козвохо моето име и добавяха дом и семейство,без другите имена защото не са кръстени.

# 586
Христос Воскресе, мили феи! Светлина и Божие Тържество в душите и делата си да имаме!
Мир и Любов за всички ни Hug

# 587
  • Пазарджик
Христос воскресе! Мир в душите ни и любов в сърцата ни!

# 588
Dess ,ти май си имала рожден ден, а ние сме го пропуснали.На патерици-Честит Рожден Ден!Много любов и Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! smile3525

# 589
  • Deutschland
Здравейте, момичета. Кога е следващият период за писане на желания, че нещо съвсем забравих.

# 590
Скоро прочетох една книга на Уилям Хюит "Развиване на психичните сили " препоръчвам вия да я прочетете на мен ми е много полезна .Придобих увереност в себе си ,че мога много с помоща на единствената  вселенска сила(за мен тя е Божията Сила)  ето и линк за сваляне :

http://morikuend.ovo.bg/publ/psikhologija/knigi/razvivane_na_psi … e_sili/16-1-0-234

Дано ви хареса и помогне на който има нужда Simple Smile

# 591
Здравейте, момичета. Кога е следващият период за писане на желания, че нещо съвсем забравих.
На 21.04.  Peace

# 592
  • Tам през Атлантическия океан
Dess ,ти май си имала рожден ден, а ние сме го пропуснали.На патерици-Честит Рожден Ден!Много любов и Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! smile3525

Ай  Flutter мерси , много ми хареса това болднатото  Hug

лора др,  да ти се връща  Wink а и на всички тук  само убавини  babydust7

Да ви се похваля вече си чета Паулу Коелю “Единайсет минути”  Grinning
До сега нищо негово не бях чела само откъси  Blush
Не знам защо в Бг е набеден като предпочитан автор за 'тъпи' миски , манекенки  и т.н.  Crazy май се бях повлияла и аз от това  Rolling Eyes  Следваща книжка от него ще ми е "Алхимикът"  Wink

# 593
Защото съм забелязала, че е модерно да се лепят етикети, нищо че народонаселението не ходи масово с "Война и мир" в чантата.  Whistling Аз много пъти съм писала тук - харесвам Коелю. Не всичките му книги еднакво, но и за Маркес същото мога да кажа. Мисля, че "Край река Пиедра седнах и заплаках" ми е най-любимата.

# 594
  Да ви се похваля вече си чета Паулу Коелю “Единайсет минути”  Grinning
До сега нищо негово не бях чела само откъси  Blush
Не знам защо в Бг е набеден като предпочитан автор за 'тъпи' миски , манекенки  и т.н.  Crazy май се бях повлияла и аз от това  Rolling Eyes  Следваща книжка от него ще ми е "Алхимикът"  Wink

Сигурно защото обича да повтаря едно и също по сто пъти ...  ooooh! А манекенките нали уж бавно схващат и трябва да им се повтаря ...  Joy
Не знам в "Единадесет минути" как е, но именно повтореното N-брой пъти "следване на личната легенда" ме отказа от Коелю завинаги след прочита на "Алхимикът". Лично аз го намирам за повърхностен, не е "моят" автор  Simple Smile
Между другото, сега на  мода сред манекенките е Хорхе Букай  Whistling

# 595
И аз не съм кой знае каква фенка на Куелю.Дори се насилих да прочета 3-4 книги от него,защото много се коментира на работа,много му се превъзнасят;казва доста истини,ама и ги натрапва постоянно,някак не те оставя сам да си правиш изводите....не знам ,вкусове всякакви,ама това не е моя вкус. ThinkingИначе'' Единадесет минути'' най-леко  прочетох .' С ''Алхимикът'' започнах и май не я много харесах,защото имах големи очаквания.
Вярно е ,че сега Букай е на мода.От него откъси от тук от там съм чела,ама май си приличат по лекия стил двамата автори. newsm78

# 596
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka , май си права за повторението то при повечето автори е така  Wink
Примерно на Д. Чопра съм прочела 4 от книгите му и спрях, има го това нещо което споменаваш в поста си  Mr. Green
Букай нещо не ме очарова  Laughing аз нали си падам по притчите и приказките та не се впечатлих  Crazy

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 16:01 от Desss

# 597
"11 минути"много ми хареса, четах ч преди години, но любимата ми е "Верониа решава да умре". Колкото до Букай ... интересен ми е и ми допада определено.  И ви уверчвям, че не съм манекенка, нито миска, нито пък имам данни за такива разни ... Mr. Green

# 598
Аз лично се справям по следния начин- научих се да живея с абсолютната увереност, даже понякога ми се струва прекалена, че заслужавам всичко, което искам, което си пожелавам, към което се стремя. Когато някой ми каже, че това, което искам, е невъзможно или трудно за постигане, просто си казвам на ум "стой и гледай" и никога, ама ни-ко-га! не допускам нечии негативни мисли да ми попречат  Peace

Мисля, че заслужавам една прекрасна почивка в Италия, нямам представа как Вселената ще ми я прати, но знам - ще е моя и ще я споделя с най-близкия си човек! Grinning Вие какво ще кажете?! Party

# 599
Здравейте. От доста време чета книги по темата за подсъзнанието и силата на мисълта. Опитвах се да го прилагам, къде успешно, къде не Simple Smile
Но от доста време има едно чувство в мен което не се е вкоренило в мен. Може да си ви стори смешно, но все пак ще ви го кажа. Имам чувството, че ако спра цигарите ще имам успехи и ще мога да направя всичко. Във всяко едно отношение, не нещо конкретно. Разбира се, трябва да отбележа, че наистина искам да ги спра, но все не ми достига воля дори да пробвам. Но става все по-силно и по-силно. Не знам защо, без да има някаква причина, това усещане че отказването на цигарите ще ми даде по-добър живот във всеки един аспект ме човърка страшно много...

Общи условия

Активация на акаунт