Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 033
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Пиша много рядко в темата, но се опитвам да я следя.
Днес се бях отказала да пиша желания, но се случиха някои неща и се замислих.
А следобяд и една красива дъга, и облаци в чудни форми ме накараха да грабна едно розово листче и да напиша 3 желания. Този път си ги формулирах по мой начин, без да спазвам правила. Не спазих и това да пиша в часа на новолуние или 8 час след него. Но имах вътрешната потребност да го направя, защото сякаш Вселената ме подканваше: "Хайде, какво чакаш"
Вярвам, че ще ми се случат.

Пожелавам сбъдване на всички ваши желания.  Hug

# 706
  • София
Здравейте момичета, незнам да ли е мястото тук, ако не е се извинявам, но ще попитам. Търся си квартира и днес ходих да гледам една и като си тръгвах до мен дойде една черна котка(по скоро беше малко коте май), аз минах отстрани да не ми пресича пътя, тя тръгна след мен и вървя известно време и сега се чудя какво значи това, дали е лош знак или пък обратно? newsm78 квартирата ми хареса май, но пък незнам..

# 707
  • В Балкана
"Огромна грешка е да си въобразявате, че понеже сте в състояние да видите нещо с физическите си очи, да го опипате с ръцете си или да го ударите с чук, то е по-реално от нещо, което не можете нито да видите, нито да докоснете."

"Ако храните хубави мисли и живеете според тях, ако така да се каже ги подхранвате със съзерцание, те не само ще ощастливят и обогатят съществуването ви, но и ще привлекат цели войнства от други като себе си, с равностойна красота и сила, които ще побързат да допринесат за благоденствието ви. Ако мислите за успеха, утвърждавате го и се придържате към това при очевидна загуба и поражение, ще привлечете такава вълна от могъщи, съзидателни и вдъхновяващи мисли, че веднага ще се извисите над препятствието и сякаш невидими сили ще ви понесат напред по пътя на осъществената цел."

из. "Динамичното мислене", Х. Т. Хамблин

Прииска ми се да го споделя.

iza_bella , черната котка ще бъде такъв знак, какъвто ти решиш.
В древността котката е смятана за свещено животно. Дори когато е умирала, в Древен Египет, тялото й се мумифицирало. По-късно черната котка я свързват със злото и вещерството. (А точно в горепосочената книга на Хамблин, е дадено определение за вещерство. Думата произлиза от "вести" и означава "зная". Оригиналното значение на вещерството не е носило негативен отенък. Той се е появил след разпространение на християнската религия, аз бих допълнила след появата на Църквата. Самите вещери са били близо до природата и силите, можели са да лекуват и помагат, спускали са информация.) Та след като Църквата е определила черната котка като нещо зло, като такова се приема и днес. Но ако ти решиш, че тя ти е на късмет, тя ще донесе само късмет! Аз видя ли черна котка се усмихвам и знам, че ми е на късмет.
По същата логика и за връщането обратно, когато нещо сме забравили. От известно време, съм решила, че ми носи късмет. Забравям нещо, връщам се и си казвам "Яяяя, днес колко ще ми върви! Какво ли хубаво ще ми изкочи на пътя!"
А преди години, когато отново забравях какво ли не, почети всеки ден, все ми минаваше мисълта през главата - "Уффф, що ми трябва сега да се връщам, да не ми върви ... " И в резултат на това целия ден кофти, в работата нерви, шефовете викат и т.н.
Важно е твоето тълкуване, какво ти влагаш, какво мислиш и правиш. Ако квартирата ти е харесала и просто си срещнала една хубава писанка, с която може да се гушкате, не виждам основателна причина да не я вземеш.

# 708
  • София
Благодаря ти, Рейн, сигурно е така като се замисля. Сякаш вътрешно си мисля, че това е моята квартира, трудно ми е да се реша понеже съм сама, не познавам момичето което живее там и някак всичко на сляпо и на късмет, но май трябва да се реша и да рискувам, пък дано всичко да е наред  Praynig

# 709
  • Tам през Атлантическия океан
iza_bella, има една потреботелка тук Не се сърди, човече , помогнала е на много от форума да си намерят подходящата квартира  Hug пиши и на ЛС  Grinning

Пиша много рядко в темата, но се опитвам да я следя.
Днес се бях отказала да пиша желания, но се случиха някои неща и се замислих.
А следобяд и една красива дъга, и облаци в чудни форми ме накараха да грабна едно розово листче и да напиша 3 желания. Този път си ги формулирах по мой начин, без да спазвам правила. Не спазих и това да пиша в часа на новолуние или 8 час след него. Но имах вътрешната потребност да го направя, защото сякаш Вселената ме подканваше: "Хайде, какво чакаш"
Вярвам, че ще ми се случат.

Пожелавам сбъдване на всички ваши желания.  Hug

Е те това е  Peace

Успех  Grinning

# 710
Здравейте, момичета! Толкова отдавна не съм писала тук, но ви чета  Grinning Искам да ви споделя нещо и се чудя какво да правя. Откакто преди години ви намерих много промених начина си на мислене. Като цяло съм настроена положително, но бедата е там, че работя в офис с много колеги и още сутринта като отида на работа се започва едно обсъждане на политика, проблеми, началници, обсъждания, плюене, ужасен негативизъм. И това цял ден. Опитвала съм се да укротя обстановката и да прокарам някаква светлинка в мислите им, но едва ли не ми се присмиват. Усещам, че ме мислят за глупава и лесно манипулативна /не че много ме интересува мнението им но все пак по цял ден сме заедно/. В следствие се отказах да се меся, но този негативизъм направо ме смазва. С такъв хъс се ядосват и черногледничат, че направо откачам. Като зомбирани са. И това няма как да не ме подтиска. Като че ли им прави кеф да се тровят с негативни мисли и да тровят обстановката около себе си. Някакъв съвет?

На всички, които са си написали желания пожелавам сбъдване  newsm10

# 711
  • София-в сърцата на моите деца
trinity_v, нека твоето  първо желание бъде една позитивна и работна обстановка Peace и със сигурност това ще се получи!Пробвай! Peace

# 712
Цитат
работя в офис с много колеги и още сутринта като отида на работа се започва едно обсъждане на политика, проблеми, началници, обсъждания, плюене, ужасен негативизъм. И това цял ден.
Все едно аз съм го писала.И аз стигнах до извода,че по-добре ще е да се махам оттам.То и други причини има де...И работя по въпроса.Сега се наложи да съм в по-продължителна отпуска и независимо,че съм затрупана с  друга работа,като не срещам с ''позитивните си колеги'' ми е далеч по-добре.Така,че мисля за смяната им.Ама не са ли такива повечето newsm78

# 713
didiela ще пробвам. Въпреки че там работата ми изглежда като "Много сме, силни сме"  Wink

лора др, щом казваш, че и при теб е така стигам до извода, че струпването на повече хора на едно място създава предпоставка за това. И аз съм мислила за смяна на работата, но не попадам на нещо по-добро засега. То това е и най-правилното. Нали основното правило за да сме щастливи е да се обградим с позитивни и щастливи хора.

# 714
Верния път към щастието е:
Избери да обичаш, вместо да мразиш.
Избери да се усмихваш, вместо да се мръщиш.
Избери да изградиш, вместо да унищожиш.
Избери да продължиш, вместо да се откажеш.
Избери да похвалиш, вместо да критикуваш.
Избери да излекуваш, вместо да нараниш.
Избери да дадеш, вместо да вземеш.
Избери да простиш, вместо да проклинаш.
Избери да се помолиш, вместо да се тревожиш.
Избери да живееш, вместо да съществуваш!

Източник: FB

# 715
Днес ми се случи нещо чудесно. Всъщност няколко чудесни неща.

Пожелавам на всички ни да се случи това, за което мечтаем.

# 716
Привет прекрасни!
Пожелавам сбъдване на всичките ви желания!
При мен в последно време желанията са сбъдват лесно и чудесно Simple Smile

Когато си тръгнем от този живот,
не ще ни търсят сметка за парите.
не ще ни броят грамотите, колите.

Не ще ни отчитат тъгите, сълзите.
Значение няма и броят на дните.

Все тая е с колко венци сме окичени
И колко сме жертвали кръв или пот.
Едничко е важно дали сме обичали!

Мадлен Алгафари

# 717
# 718
Когато си тръгнем от този живот,...
.....Едничко е важно, дали сме обичали!

# 719
Не превръщайте душата си в склад за стари чувства!...
Поизтупайте прахта, изхвърлете купчината тягостни спомени.
Отворете чекмеджетата и хвърляйте обидите, ласкателствата, лицемерието...право през прозореца...
Гневът, омразата в торбичка завържете.
Лъжите прегледайте специално...и ги надпишете с имената на лъжците!
Оставете приятелствата, обичта и добрината...
Нека стане светло, нека има място за ЛЮБОВ!

Общи условия

Активация на акаунт