Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря ти за отзива Simple Smile, те май даже бяха 2 вида от тези, ако не с е лъжа. Щом мирише приятно е добре, на мен това ми е достатъчно да си го взема, дори и да не предотвратява изпотяването кой знае колко е хубаво, че действа релаксиращо и освежаващо.

# 271
  • София
блестяща безцветна пудра от типа на герленските метеорити, но по-блестяща
харесам я, но нанасям предимно като хайлайтер с четка, не на цялото лице, за да не съм твърде ослепителна  Joy

bubanka, тази пудра има ли я в БГ? Simple Smile

Аз си взех матиращата бронзираща пудра за блондинки днес, мацнах на ръката- приятна е и ухае хубаво.

# 272
Аз все пак реших да пробвам червилата на Есенс. Много ми хареса един цвят. Утре ще го сефтосам и ще видя как ще се държи  Wink
Взех си и едни жълти сенки пак на Есенс, в тон с жълтите пилета сложени навсякъде покрай Великден  Mr. Green

# 273
харесам я, но нанасям предимно като хайлайтер с четка, не на цялото лице, за да не съм твърде ослепителна  Joy

да, има я - мярнах я тези дни в едно квартално магазинче - място, на което не съм очаквала да намеря стелаж на Катрис /в Мл. 1А/
днес бях в Лили на Графа, но там не я видях

# 274

да, има я - мярнах я тези дни в едно квартално магазинче - място, на което не съм очаквала да намеря стелаж на Катрис /в Мл. 1А/

Къде има Катрис в Младост?

# 275
  • София
Mерси  Peace В Лили на Раковска също я нямаше  Close

# 276
харесам я, но нанасям предимно като хайлайтер с четка, не на цялото лице, за да не съм твърде ослепителна  Joy

Има в Лилито на Г.Делчев  Peace.Но не ми се видя толкова блестяща ,по - скоро матираща. Thinking

# 277
харесам я, но нанасям предимно като хайлайтер с четка, не на цялото лице, за да не съм твърде ослепителна  Joy

Да, има я - мярнах я тези дни в едно квартално магазинче - място, на което не съм очаквала да намеря стелаж на Катрис /в Мл. 1А/

В събота я видях в Lilly срещу Военно-Медицинска Академия

# 278
  • София/Бургас
Да споделя какво забързах  в ДМ :
- http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … splashy_kiwi.html - лосиона мирише на истинско киви ( Жаки беше казала, че го чака с нетърпение). Не знам как е на кожа, защото днес си взех всичко, казвам как ги усещам от шише.
- http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ango-vanille.html - това ми иде да го изям отколкото да се изкапя с него. Сладко манго.
- душ гел на алверде с грейпфрут и бамбук - на миризма наподобава Lush Happy Hippy
- матовата бронзираща пудра на Есенс - огромна е (15 грама), мирише на какао

# 279
  • София
placholina, *Polly* ,  Hug Благодаря ви, утре ще я търся с/у ВМА значи.

# 280
placholina, *Polly* ,  Hug Благодаря ви, утре ще я търся с/у ВМА значи.
Имаше няколко броя, стои при лимитираната колекция Simple Smile
Ще чакаме отзиви  bouquet

# 281

Младост 1А, между училището и бл. 523 се намира блока с магазинчето; не знам номера, но е ново строителство, боядисан в зелено и бяло

да, лимитка е, моята е купена от немско преди година, когато е излязла там
/urban baroque, January - February 2011/

# 282
  • София/Бургас
Младост 1А, между училището и бл. 523 се намира блока с магазинчето; не знам номера, но е ново строителство, боядисан в зелено и бяло
да, лимитка е, моята е купена от немско преди година, когато е излязла там
/urban baroque, January - February 2011/

Тази пудра може да се поръча и от тук : http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-urban-baroque-illumina … owder-p-6653.html

# 283
  • София
Днес я гледах тази пудра в Лили срещу ВМА, но нещо не ми хареса. Не придава перлен блясък, а е сякаш брашняна с добавени блестящи частици, които ми се сториха по-едри от отколкото бих искала от подобен продукт  Rolling Eyes
Сдобих се обаче с едно червило на Катрис. Мирише разкошно на бонбонки  Crazy

# 284
  • София
Днес я гледах тази пудра в Лили срещу ВМА, но нещо не ми хареса. Не придава перлен блясък, а е сякаш брашняна с добавени блестящи частици, които ми се сториха по-едри от отколкото бих искала от подобен продукт  Rolling Eyes
Сдобих се обаче с едно червило на Катрис. Мирише разкошно на бонбонки  Crazy

Хмм, сега ме замисли дали си струва разкарването  Crazy Thinking

Общи условия

Активация на акаунт