Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз харесвам много автоматичните моливи за очи на Есенс- имам кафяв, лилав, зелен. Трайни са и меки. Нанасям ги като очна линия, а не във водната линия на окото  Peace

# 481
  • Плевен
в дм плевен пък са заредили масло за тяло алверде мандарина и ванилия / а са го свалили от сайта на дм германия; срок на годност до 2014 г- взех си 2 за мен, 1 за подарък/ така ми се иска да взема утре още 2 за мен и 1 за майка ми; заради това масло за тяло уважавам алверде/ сигурно, защото ми мирише на плодова торта, плодово мляко, парфе и т.п. Blush
пък моливите за устни ги гледах и пак не можах да си избера, е, да има и за другия път какво да се купува

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 20:24 от tea j

# 482
Днес видях, че и Есънс са пуснали кремообразен руж - имаше го в два цвята и единия много ми допадна Crazy Мазнах си малко на бузите обаче и цветът се стопи, все едно нищо не съм сложила ooooh! На пръстите си стоеше плътен, но ме достраша да слагам повече, да не стана като нарисувана Tired Вие имате ли впечатления от тях?

В ДМ на Славейков също имаше мандариненото масло на Алверде в големи опаковки, както и новата лимитка. Така ме хвана яд, наскоро си взех това с макадамия, пък то е с един такъв неопределен аромат.. Мандарината е в пъти по-добра (само като аромат разбира се, иначе кожата си става същия разкош и с двете). Обаче реших, че две или даже три опаковки масла просто ще са ми в повече и няма да се запасявам отсега. Ще видим дали няма да размисля до другата седмица Whistling

# 483
Супер, че се пуснали пак от мандарината
На мене ако ми хареса някой лосион или масло за тяло за 2-3 седмици макс. е изхабено
Сега както съм подхванала маслото с ванилия (в кутията) след 2 седмици няма да го има вече Mr. Green

# 484
На мен ми станаха вече в повече продуктите за тяло и общо взето ги редувам, а маслото ползвам най-рядко, и то само като имам време, тъй като най-бавно се разнася. Иначе сутрин след душ клепвам лосион надве-натри и захващам лицето, че най ме бави ooooh!

# 485
Момичета,а какво ще кажете за маслото с кокос на Балеа? Мирише ли наистина на кокос и трайна ли е миризмата?  Rolling Eyes
Много искам нещо кокосово за тяло.Гледах го онзиден в ДМ-а,но не успях да го помириша,защото беше запечатано. Simple Smile

# 486
Аз го имам маслото с кокос, в кутия, ако говоришза него. Да, мирише на кокос+ ванилия, поне на мен така ми мирише, но пише, че има и масло от авокадо. Не ми хареса състава..пълно с парабени и куп гадости .. на Алверде нещата са по-натурални  Peace

# 487
Днес видях, че и Есънс са пуснали кремообразен руж - имаше го в два цвята и единия много ми допадна Crazy Мазнах си малко на бузите обаче и цветът се стопи, все едно нищо не съм сложила ooooh! На пръстите си стоеше плътен, но ме достраша да слагам повече, да не стана като нарисувана Tired Вие имате ли впечатления от тях?

И аз останах със същото впечатление от пробите и не си го купих  Rolling Eyes Наистина буквално се стопи върху кожата. Аз го пробвах на ръката и сложих след това още. Реших, че не съм сложила достатъчно - разлика нямаше.

# 488
Значи може би проблемът не е в моя телевизор.. Жалко, така се зарадвах, че намирам кремообразен руж с тестер - никак не ми се поръчва на сляпо по интернет Tired

# 489
Аз го имам маслото с кокос, в кутия, ако говоришза него. Да, мирише на кокос+ ванилия, поне на мен така ми мирише, но пише, че има и масло от авокадо. Не ми хареса състава..пълно с парабени и куп гадости .. на Алверде нещата са по-натурални  Peace

Благодаря ти за отговора!  bouquet
Да,кофти е това за състава,но на мен ми се иска нещо кокосово,а на Алверде не знам има ли? newsm78

# 490
  • София
А какво ще е новото лимитирано масло за тяло на Алверде?

# 491
  • Стара Загора

Благодаря ти за отговора!  bouquet
Да,кофти е това за състава,но на мен ми се иска нещо кокосово,а на Алверде не знам има ли? newsm78

На Фрутини има
Миризмата си е точно на кокос. Голямото масло за тяло е 500 мл и струва 13,50 в ДМ, душ гела 6,25 лв, а лосиона е около 7 лв.  Peace

# 492
Аз искам да се оплача от лилавия лакочистител на Essence - изгори ми възглавничките и кожата около ноктите се обели. Много хубаво чисти, но явно е доста силен... Иначе си взех млякото за коса на Балеа и наистина е доста добро, същото важи и за муса с малина. Мирише уникално и хидтратира добре...жалко само, че съм изпуснала ванилията, любим аромат ми е.

# 493
  • Стара Загора
Аз ползвам лилавия лакочистител на Есенс и грам не ми изсушава кожичките. Чисти страхотно и миризмата е приятна. Може би е индивидуално.  Peace

# 494
Аз ползвам лилавия лакочистител на Есенс и грам не ми изсушава кожичките. Чисти страхотно и миризмата е приятна. Може би е индивидуално.  Peace
И аз така смятам, защото досега не съм прочела едно негативно мнение за него и адски много се изненадах, че ми се получи така...но не съм ползвала нищо друго, което би могло да предизвика такава реакция.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт