Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • В къЩи.
Благодаря ти,Жаки  Hug
 Дано да пуснат и №50 в продажба в сайта. Защото не харесвам много розовеещи ружове.Подтона на кожата ми е жълтеникав( ползвам Ревлон 180,и ти май си с него) и съм си втълпила ,че розово не ми стои добре.

# 601
Aз ползвам Ревлон 150 Buff. Но на мене ми отиват всякакви цветове. Особено в коралово-розовата гама. Само с лилаво-розови примерно не се харесвам

# 602
  • В къЩи.
Заблудила съм се явно. Blush
Ами то на хубавото всичко му отива.  Hug

# 603
Здравейте, ползвали ли сте спирали на Catrice. Ако може някакви отзиви за тях. Двоумя се между тях и тези на Maybelline.

# 604
Благодаря ти,Жаки  Hug
 Дано да пуснат и №50 в продажба в сайта. Защото не харесвам много розовеещи ружове.Подтона на кожата ми е жълтеникав( ползвам Ревлон 180,и ти май си с него) и съм си втълпила ,че розово не ми стои добре.
Аз ли греша нещо - в сайта има 50 номер но не е това за което говорите ли ? Има нов така ли ?

# 605
Новият е номер 050 Peace

# 606
Жаки, имаш ли снимка как седи ?  Blush

# 607
Моя снимка нямам, но седи ето така
Скрит текст:
Скрит текст:
При мене седи като на ръката, защото съм по-светла
Доста е силен и си зависи и с каква четка ще се нанесе. Може да стане много интензивен цвета, но ако се внимава седи много сладко. Като ощипани бузки Heart Eyes

# 608
Много е сладко, наистина.
Благодаря  Hug

# 609
  • В къЩи.
Аз ли греша нещо - в сайта има 50 номер но не е това за което говорите ли ? Има нов така ли ?
http://beautycosmetic.biz/images/CatriceDefiningDuoNew.jpg

Пуснали са го днес. Вчера имаше само 10,20,30, и 40.Сега №40 е на промоция и са включили №50 на редовна цена.

# 610
...и този крем
Скрит текст:
В Лили (до Гарибалди) в момента част от продуктите на Биотен са изнесени на самостоятелен стенд - на него има и каталози на марката, в които са сложили тестер точно на това кремче Peace

# 611
Teзи Биотен имат ли минерални масла в кремовете им за лице?

# 612
Препоръчайте гланц/течно червило, моля.
Търся приятен прасковен цвят.

# 613
В ДМ-а видях два фон дьо тена на Алверде - минерален и обикновен. Някой ползвал ли ги е?

# 614
Леле, на мен въобще не ми стои така наситено Laughing ама и аз много внимавам, че не съм опитна с грима, да не стане накрая страшна гледка  Laughing Карам я по - полека. Пък и не съм фен на ружовете попринцип.
Hellinger, аз също го свързвам с морето  Heart Eyes Много харесвам песента   Grinning
Да похваля червилата на Катрис. На мен лично са ми много приятни като консистенция. Трайността също не е зле, но не  е впечатляваща.

Общи условия

Активация на акаунт