Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И на мен доста по-дискретно ми седи ружа на Catrice Apricot Smoothie. Кожата ми е доста светла, а аз съм с тежка ръка по принцип, но определено не изглежда така като си го сложа  Thinking

# 616
Аз имам много различни четки и с всяка се нанася различно. Сега от известно време ползвам една с по-дебел косъм и тя поема много повече продукт от тези супер мекичките.
Но и аз като казвам, че съм светла си представете почти скандинавско светло- и коса и кожа Simple Smile За това при мене всичко седи много наситено и ярко.

# 617
  • София
Но и аз като казвам, че съм светла си представете почти скандинавско светло- и коса и кожа Simple Smile За това при мене всичко седи много наситено и ярко.

Само още повече подклаждаш любопитството ми да те видя  Mr. Green
Така или иначе, досега не е имало случай да пробвам нещо, което си препоръчала и да не ми хареса наистина много   bouquet

# 618

Само още повече подклаждаш любопитството ми да те видя  Mr. Green
Така или иначе, досега не е имало случай да пробвам нещо, което си препоръчала и да не ми хареса наистина много   bouquet
Аз съм я виждала  Blush Heart Eyes
Красавица голяма е  Flutter

# 619
  • София

В това съм сигурна и именно затова ми е интересно  Blush

# 620
Eeee не ме изчервявайте така сега Blush Blush
Просто добре се гримирам Flutter

Миши, къде си ме виждала? На снимка или на живо Hug? Че аз от форумните срещи не винаги мога да запомня всеки Blush

Днес ще се отбия до ДМ....да видиме дали ще отнеса и аз едно масло малина Whistling

# 621
Eeee не ме изчервявайте така сега Blush Blush
Просто добре се гримирам Flutter

И на мен ми е любопитно да те видя  Mr. Green До сега си показвала много малко твои творения с грим и са били уникални. Защо не ни зарадваш с по-чести снимки в темата за гримирането  Wink

# 622
От доста време не съм правила нещо ново, но ако ми дойде музата ще снимам и ще покажа Peace

# 623
Момичета,какво ще кажете за този спрей http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … nschutzspray.html
Някой ползвал ли го е? Дали е добър? Rolling Eyes

# 624
  • София
Жаки, отнесе ли едно мусче с малина? Ще ти хареса повече от ванилията. Аз го пробвах вчера, и едва се сдържах да не го изям. Аромата е и доста траен при това.  Heart Eyes

Може ли да ми препоръчате сенки в прасковено и коралово, от марките в ДМ и Лили? Има ли въобще такива цветове? Не съм ги заглеждала досега много, но са все едни "утрепани" цветове. Пък съм решила да бъда по-смела и да пробвам нещо свежо и лятно.

# 625
От единичните сенки на Катрис имаше подобни цветове. Те не са лоши, но малко повече се ронят от желаното  Laughing Трябва да се внимава при работа или да се ползва влажна четка  Peace
И Есенс май имаха някакви такива. Но тях не ти ги препоръчвам. Много слаба пигментация, не ми харесват.
От другите марки не се сещам да съм мяркала.

# 626
  • София
Сега ги гледах в нета, сенките на Катрис, но точно такъв цвят какъвто си представям нещо не открих. Ама може и от монитора да е. Ще ги погледна на живо тях.
Благодаря за препоръката.

# 627
Здравейте  bowuu Много хубави неща чета за муса за тяло с малина,колко струва това чудо? knit

# 628
  • София
Здравейте  bowuu Много хубави неща чета за муса за тяло с малина,колко струва това чудо? knit
5.99 лв.  Peace

# 629
  • София

6лв за 200ml  Peace /лично за мен цената е висока за количеството Blush /
Иначе наистина много леко се нанася и аромата е много траен Flutter

Общи условия

Активация на акаунт