Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 335
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Привет момичета!Аз тия дни не съм се включвала,защото бях с децата и милото на гости извън града,а бях и обещала да не сядам на комп.Но влизах и ви четях отвреме навреме....Мн.сте бързи,пишете със скоростта на светлината.Но е голямо удоволствие да ви чета коментарите и да си призная не мога без вас,толкова сте ми близки  Hug Hug Hug за всички!
Сега няма да изреждам имена да не засегна някого -допаднаха ми много постове и ви  БЛАГОДАРЯ  за коментарите,слухчетата,,клиповете,песните,снимките!

# 331
[
Ох, книгата на Елиф Шафак (шафак е псевдоним - означава Зора) "Любов" е изключителна. За дервиша Шамс (на арабски Слънце) от Тебриз, и Джеляледин Руми Мевляна. Някъде в Коня се случва тяхната среща, преди около 800 години.
п.п. В книгата някои от историите така напомнят на притчи от Евангелията.

spam2
 #Crazy #Crazy Данииииии,  Мевляна и дервишите са ми слабост Praynig Това книжле може ли да се намери на книжния пазар или е старичко?
Новичка е книгата. От преди година, две. Това е първата книга на Елиф Шафак. Има и втора, "Копелето на Истанбул". И тя е хубава. Елиф Шафак е многа красива и интелигентна млада жена (около 40те).

# 332
fenka100 
добре дошла. Тук и да е напрегнато понякога, не се страхувай да пишеш, не си само ти втора младост, ама никой никого не пита. Вярно, живота е само един, но в него има неща, които си заслужават нашите вълнения, и изкуството е едно от тях. Разбира се, стараем се да пазим добрия тон. Приятна вечер!

# 333
здравейте момичета  bouquet
искам и аз да благодаря за подсказките много ми харесаха дано да са верни
 newsm10
 newsm17 newsm17

# 334
  • Разград

# 335
  • В Града на липите
http://www.haberuni.com/2011/08/favori-oyuncunuz-erkek/

Гласувахте ли вече тук? Аз няколко пъти. Grinning Ако съм пропуснала някоя анкета, дайте я насам.

# 336
Здравейте и от мен момичета.Благодаря на всички за подсказките.  bouquet  bouquet  bouquetАбе тази седмица много подсказки, много нещо... newsm78 или на мен така ми се струва.

# 337

eva_merry

Преди да пиша в тази тема  писах в Пепел от рози и повечето бяха  антифенове на Керим,но  бяха тактично или не толкова тактично ИЗГОНЕНИ.Предполагам и тук се е случило…….
Агресивно не се понася   различно мнение  Twisted Evil
Аз нямам пристрастия в този филм ,само адвокатствам на Мустафа ,защото  и  той има право –нали? newsm78
Да вярно е ,че  с  напредването на филма героите се променят  .
Какво  е продал Мустафа ?
Това ,че не  застреля  4-мата ли ?А защо да е трябвало да ги застрелва ,като може да ги направи нещастни и без да ги убива?
 Мустафа  от прост  рибар      стана  равностоен    на  Яшаран  .От  първосигнални  ,реакциите му станаха  планирани . Не се е продавал ,а САМО  ВЗЕ  пари ,кола и изнудва  и тормози  враговете си максимално   .Опасността за тях от него не ги е напуснала и за миг.
Нито е планирал  нито  е убивал Вурал и всички видяха ,че бе инцидент .
Воюва с  целия свят САМ ,за  проваления си живот ,защото и да бе с Фатма…. ,пак щеше да са му отнели живота и да отмъщава на 4-мата/което е най ЕСТЕСТВЕНОТО  на света/

# 338
  • Разград

# 339

Сърдечни благодарности за линка! Възхити ме тази жена! Невероятна е! Как увлекателно говори и колко мъдро! Адмирации! Със сигурност ще прочета нещо от нея. Заинтригувана съм! Ето това е посланик на човечността и любовта!

# 340
  • Варна
Аша, HugЛили, HugДани Hug Благодаря Ви!
     bouquet

# 341
  • Разград

# 342
 Хайде да се посмеете! Лека вечер!
18+
Скрит текст:

# 343
  • Разград

# 344
  • В Града на липите
Lilims, благодаря за клипчето. Елиф Шафак е невероятна. Много ме впечатли. Говори прекалено бързо, но пък страшно умни неща.
Успях да си запиша едно:
"Ако искаш да разрушиш нещо в този живот, каквото и да било, дори човешката душа, единственото нещо, което трябва да направиш, е да го заградиш с дебели стени. Ще изсъхне вътре."

Общи условия

Активация на акаунт