Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 278
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Ванче,пожеланията ти много ми харесват Hug
Гони,да взема да го почвам тоя гоблен-и без това стоя без работа Peace
Хриси,тоя оцъкления синеочко го подари на Златито,че ще си лея куршум вече от него ooooh!
Славенко,пак успя да ме изумиш LaughingПрекрасен финал Hug Дай да го изпратим на двете бели птици-белким се вземат в ръце Wink От мен един подарък-поздрав с Дино Мерлин

http://www.youtube.com/watch?v=_ZLhI5WLSSM&feature=related

# 421
http://www.edna.bg/kolonkata-na/balkanski-feminizym-ili-krivoraz … ncipaciia-4626073

Едно интерсно виждане на Калин Вельов,знам че е спам Rolling Eyes

А на Мелека и Енджето нищо не им пращам ,крайно време е да започнат да четат и какво има в спойлера,не само да гледат в кристалното си кълбо и да чакат някой дух с изкривено подсъзнание,фен на Мустафа Налчъ да има подсказва Crossing Arms

# 422
  • Пловдив

Мариана, аз понеже съм в засада за фрагмана, та да уточня - дънките ще ги сваляш ли от модела или заедно с него ми ги даваш? Simple Smile

Три в едно върви наградата - и гифчето броя.

# 423
Цитат
Цитат на: ValentinaP в Пон., 19 Март 2012, 12:29

Мариана, аз понеже съм в засада за фрагмана, та да уточня - дънките ще ги сваляш ли от модела или заедно с него ми ги даваш?
quote]
Цитат
Три в едно върви наградата - и гифчето броя.

А, олекна ми...щото се притесних за момчето, ще се смути да го събличаш пред толкоз много дами, та само заради него де...

# 424
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Подсказка за 67 еп. на ФГ (Mechul):

Селим и Ердоан се нахвърлят един върху друг. Ердоан удря с юмрук Селим.

# 425
  • Пловдив
Хриси , вай бе  Shocked Embarassed Мерсииии  Hug На първата малко на Мечо турист го докарва  Laughing.ама втората ми е Даже няма и за обезкосмяване  Thinking Joy

Детелинке, ти що бъркаш в мойто канче  Joy Joy Намери сега някой засукан доктор да ти пребае  Wink

Аз не ща наградата на Марианка  smile3534, борете се вие за трейлъра  Twisted Evil

# 426
Подсказка от ... /не се чете/,но е свързано с плажа нещо  newsm78

Скрит текст:
Седи Мукадес с Фатма на плажа. Мукадес погледнала нагоре и казала:
М- Ииии, гледай какъв хубав самолет лети!
Ф- Да-а-а! Сигурно е правителствен.
М- А, не е!
Ф- Защо пък да не е?
М- Ами да виждаш някакви мотоциклети около него? !

Мъж се пече гол на плажа, но за да предпази органа си от силното слънце, го покрил с шапката си. Минава покрай него Мукадес  и злостно му казва:
- Ако бяхте истински джентълмен, щяхте да си вдигнете шапката в присъствието на дама.
- А, вие ако бяхте истинска дама, шапката ми сама щеше да се вдигне!

# 427
  • В Града на липите
Ох, ние хубаво цял ден се шегуваме с Мукоплес, обаче ако вземе да се окаже главно действащо лице на истинския фрагман, ще се откажа да ги чакам завинаги.

# 428
Цитат
Ако бяхте истински джентълмен, щяхте да си вдигнете шапката в присъствието на дама.
Slawena, невероятна си! Joy Много се разсейвам обаче, отивам да си дебна трейлъра.

# 429
Злате,халал да ти е тоя Урко Joy Joy Joy Joy JoyТо все докторици,докторята тук много нарядко,че и на годинки вече Laughing
Ванче,тия двамата ще се изтрепят преди да ги хванат Mr. Green
Мариянка,тая награда чок гюзел беееее Heart Eyes Hug Laughing

# 430
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Разказ от Фатманур Ибрахимолу от страницата на Enginciler, която вчера била на снимачната площадка на ФГ с нейни близки:(Благодарим им за споделените впечатления!):

Ние с Ейлем бяхме в горната част на градината, а майка ми бе в долната й част. После баткото на Ейлем каза: Енгин идва.Погледнах и видях, че Енгин говори с майка ми. Майка ми му казала: Тези момичета са полудели за вас, моля ви, прегърнете ги, та да си тръгваме. Енгин се усмихна на майка ми, а ние с Ейлем се затичахме право към него. До него имаш човек от екипа, който не позволи да направим поне една снимка с Енгин. Първо Ейлем се ръкува с Енгин, после аз, след това и сестра ми. Той имаше фъстък в ръцете си, но изведнъж го хвърли, когато протегнах ръцете си и се ръкувахме. Ръцете му бяха топли. Най-накрая можах да се докосна до тези прекрасни ръце. После Ейлем му каза: Ние идваме от Мерсин, за да ви видим. Енгин се изненада: От Мерсин? Прегърна ни и двете.
В онзи момент усетихме аромата на палтото му-много хубаво ухаеше палтото му. После майка ми:Подлудиха ни тези момичета да дойдем да би видят.Енгин на майка ми за мен: Тя ли е ваша дъщеря? Майка ми: Да.Енгин: О, милата! После хапна един фъстък. Попитахме го да се снимаме, но той каза, че било забранено.
Щяха да започват снимките и той трябваше да тръгва. Сбогувахме се. Извиках след него, че го обичаме. Чу ме. Енгин е толкова различен, че няма да повярвате. Сякаш Енгин по тв е един различен човек. Гласът ми е невероятен! Лицето му е по-малко, много е висок. И е слаб, много е слаб. Очите му са много различни. Или може би на мен така ми се стори, защото го виждах за първи път на живо...Косата му бе второто нещо, което най-много ми привлече вниманието.Той има чисто черна коса. Толкова е поддържана косата му, че веднага привлича вниманието. Косата му изглежда мекичка, поддържана и много черна.
По тв Енгин изглежда по един начин, а на живо изглежда по друг начин. Берен също. Косата на Енгин е невероятна! После Енгин влезна вътре. Ние с Ейлем се затичахме към предната част на градината, хванати за ръце, викахме. Служебното лице дойде до нас и ни каза да пазим тишина. Всеки ни питаше дали сме видели Енгин.Казахме: Да, дори го прегърнахме. После си тръгнахме. Това, което разказах със сигурност не е преувеличено.

# 431
Защо Турция не била в криза? Те от всичко правят бизнес.

# 432
  • Пловдив
Вале, за всеки случай си вземи суха храна   Laughing Не се знае докога ще си в засада  Wink

Детелинко, защо с кофтият сега  Crossing Arms Май ще си го сложа в цял ръст в подписа ми  Joy Joy

# 433
Сакън,Злате,нИдей го туря в цял ръст,че шъ тъ подминавам кат малка гара Laughing

# 434
  • В Града на липите
Ваня,   bouquet  Това дали са същите девойки с клипчетата от вчера. Направо да им завиди човек.

Ей на, слаб бил човека, някои тук го закръглиха набързо.  Grinning Няма да цитирам имена, те си знаят кои са.  Grinning
Това сигурно сте го гледали, ама аз не бях. За всеки случай ще го постна.

http://www.vindir.net/engin-akyurek-pazar-suprizi-hq--403757.html

Общи условия

Активация на акаунт