Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Lulu25 за съжаление Таня току що замина за Ню Йорк, а по мое мнение там има доста неща за вършене, ако го карат с това темпо поне за 10 серии. Умирам от нетърпение да дойде утре вечер, за да изгледате и вие сериите, за да споделя едно мое прозрение, че може пак да си внушавам, защото ми се иска да е така. Пък може и вече да е споделяно, а аз да съм пропуснала, кой знае.

# 571
Ми тоя Иван пък стига е лежал. Outta Joint Да се вдига и да отлита за Ню Йорк, тя като няма да се връща Simple Smile  hahaha

# 572
Ами... Rolling Eyes Иван ще лежи дълго, ама като гледам няма кой една торба портокали да му занесе newsm78 Добре, че е Милото То - няма начин да не се сети да му прати.

А Таня много ми се иска да се върне, защото съм любопитна да разбера какво ще разказва на Роки... Коя е майка му, какво знае Таня за нея (явно, че знае) и защо Милото не е говорил нищо за нея на сина си?

Все ми се струва, че преди време беше коментирано нещо за Оля като евентуална майка и на Роки, или се лъжа? Да не би това да е причината Стефанакова толкова да мрази Милото - да е причинил нещо на сестра й преди време newsm78 Нали в едно от промотата споменаха, че се появява някаква жена от миналото на Милото... пък досега само Оля се е появила като ново лице.

# 573
Абе споменахме го, но тогава Роки и Явор трябва да са близнаци. Мисля, че разликата във възрастта им не е достатъчна, за да са породени братя, пък и множко ще й дойде на Оля две извънбрачни деца да роди, в толкова кратък период. И на мен ми е много интересно коя е майката на Роки и защо толкова е взела страха на Милото...

# 574
Абе споменахме го, но тогава Роки и Явор трябва да са близнаци. Мисля, че разликата във възрастта им не е достатъчна, за да са породени братя, пък и множко ще й дойде на Оля две извънбрачни деца да роди, в толкова кратък период. И на мен ми е много интересно коя е майката на Роки и защо толкова е взела страха на Милото...

Е тогава вече съвсем ще се навържат като свински черва  hahaha всеки има нещо общо със всеки,, като едно голяяямо семейство. Не ми се вярва...Но,че майката на Роки не е случайна,съм сигурна.. Naughty  Няма да е някое скромно момиче от никому неизвестно населено място . И интересно защо Милото не е споменал на Роки нищо за нея досега  newsm78

simpatikonia,  склонна съм да приема втория вариант за развитие на романтичната линия Таня-Иван,ще изтърпя  известна доза хладно-делови отношения между тях, но само,ако  следващите събития  Heart Eyes  luvbed   Wink се случат във втори сезон!
И на мен ,като на  Lulu25,не ми се чака до трети сезон...

Айде да идва утре ,че да видим какви ще ги къдрят  Simple Smile

# 575
Lulu25, не мога да си представя Милото да се страхува от някоя жена... Дори съм убедена, че и Танчето не може да го уплаши, а тя може да бъде доста страшна понякога Laughing

Предполагам, че Милото отчита връзката си с майката на Роки за провал - или се срамува от себе си (от това как е постъпил с нея) или се срамува от нея (може да е била представителка на най-древната професия, примерно) иначе защо ще гледа така гузно към Тренера, когато той му напомни за нея.  Интересно защо Роки не е при майка си? Има наистина нещо общо между Роки и Мая - единият не познава майка си, а другият- баща си. Каква ли история ще изкочи от миналото на Милото?  newsm78

Крайно време е да научим всички тайни на тяхното особено "семейство" - Таня я разбрахме вече, но Милото и Тренера като голи охлюви ни се изплъзват вече втори сезон.  Laughing

Момичета, само на мен ли ми се струва, че в сцената, в когато Аги си спомня мъжа с дебелия глас и се чува характерната  реплика на Лука, се чува всъщност гласа на Тренера... Слушах го няколко пъти и съм убедена, че е така. Възможно ли е това или просто при заснемането на този кадър Ачо Георгиев вече го е нямало... Нека да чуя и вашето компетентно мнение, че много не вярвам на ушите си  hahaha

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 23:43 от simpatikonia

# 576
Цитат
Момичета, само на мен ли ми се струва, че в сцената, в когато Аги си спомня мъжа с дебелия глас и се чува характерната  реплика на Лука, се чува всъщност гласа на Тренера... Слушах го няколко пъти и съм убедена, че е така. Възможно ли е това или просто при заснемането на този кадър Ачо Георгиев вече го е нямало... Нека да чуя и вашето компетентно мнение, че много не вярвам на ушите си 

Simpatikonia няколко пъти изгледах сцените и аз. Сега като казваш и на мен ми се струва, че е гласа на Тренера. Още като гледах сцената за пръв път, гласа ми се стори неправдоподобен, но го свързах с типичната реплика и реших, че все пак това е младежкия глас на Лука. Има два варианта, или това наистина е гласа на Тренера, който използва същата реплика или ни представят гласа на Лука на младини. По този повод изгледах отново и спомените на Аги и Васко в последния епизод на първи сезон. Мисля, че и двамата ги разпитваше един и същ човек. Там пък гласа не ми заприлича нито на този на Лука, нито на Коцев, обаче като дадоха разпитващия в профил, определено ми бие на характерния такъв на Лука.

# 577
Цитат
Момичета, само на мен ли ми се струва, че в сцената, в когато Аги си спомня мъжа с дебелия глас и се чува характерната  реплика на Лука, се чува всъщност гласа на Тренера... Слушах го няколко пъти и съм убедена, че е така. Възможно ли е това или просто при заснемането на този кадър Ачо Георгиев вече го е нямало... Нека да чуя и вашето компетентно мнение, че много не вярвам на ушите си 

Simpatikonia няколко пъти изгледах сцените и аз. Сега като казваш и на мен ми се струва, че е гласа на Тренера. Още като гледах сцената за пръв път, гласа ми се стори неправдоподобен, но го свързах с типичната реплика и реших, че все пак това е младежкия глас на Лука. Има два варианта, или това наистина е гласа на Тренера, който използва същата реплика или ни представят гласа на Лука на младини. По този повод изгледах отново и спомените на Аги и Васко в последния епизод на първи сезон. Мисля, че и двамата ги разпитваше един и същ човек. Там пък гласа не ми заприлича нито на този на Лука, нито на Коцев, обаче като дадоха разпитващия в профил, определено ми бие на характерния такъв на Лука.
Ми, Тренера е, бе, Тренера!!! Как не се сетихме по-рано! За това и Васко не го познава! Той Коцев все за вечеря ходеше в Стефанкови или когато Светла е сама. Васко не го е виждал никога. Или най -много Васко да го разпитва Тренера, а Лука -  Аги. Ето от къде и Карлов и Кирил са такива големи ортаци.

# 578
Ми, Тренера е, бе, Тренера!!! Как не се сетихме по-рано! За това и Васко не го познава! Той Коцев все за вечеря ходеше в Стефанкови или когато Светла е сама. Васко не го е виждал никога. Или най -много Васко да го разпитва Тренера, а Лука -  Аги. Ето от къде и Карлов и Кирил са такива големи ортаци.

Така ще да е! Сигурно са разпитвани от двама души.
Ние все забравяме един много важен факт - освен семейни приятели Лука и Коцев са колеги. Веднъж Лука спомена, че е бил шеф на Тренера 19 години. Така, че тия двамката имат тъмно минало. Само ми припомнете преди колко години е станала случката с Васко и Аги, че съм забравила? newsm78 И на каква възраст са Тренера и Лука според книгата? Май така по-лесно ще проследим творческата биография на двамата комуняги hahaha

Спомних си сега, че в някои публикации преди време беше загатнато, че във втори сезон предстои грандиозен скандал (скарване) между Светлето и татко й. Горкото Светле и представа си няма що за птица е баща й, пък и Коцев. Е, сега, ако Стефанаков не се намеси като мъж, официално ще го причисля към партията на Миро, Стоицев и други персонажи с неразкрита все още ориентация...  Joy Joy Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички съфорумки с имена на цветя!!!

Знам, че всички сме дълбоко законспирирани, но тук, както и навсякъде самопризнанията се ценят високо.  Питайте Лука и  Тренера!  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 07:32 от simpatikonia

# 579
Коцев е на 57, а Лука - на 65 според книгата, напълно възможно да бъдат колеги, Лука да му бъде началник. А Явор и Роки са на по 19, така че или са близнаци, или оставяме идеята Оля да е майка на Роки.
На мен от самото начало ми се стори, че различни хора разпитват Васко и Аги, обаче наблюдението е много интересно. Ще гледам след малко кадрите, да си кажа и аз мнението.

# 580
Гласът наистина е на Тренера  Peace

Честит празник на всички именници!

# 581
  • София
Честита Цветница!
Честит празник на всички именници в темата и  семействата ви!
Аз пък си мисля, че гласа е на бащата на Тренера. Все пак събитията с Аги и Васко са били преди около 35- 40 год. Доста тогавашни служители на службите насочваха синовете си към спорта, а после и към работа в сферата на сигурността. Повечето учители в спортни у-ща бяха и на друга ведомост и не го криеха. Пиша това по спомени от мои съученици учили в олимпийски надежди.
Предполагам, че и тук ще завъртят нещо такова.

# 582
Гледах. simpatikonia, страшна си, как улови, че това "Както и да е" го казва Коцев? Simple Smile Пак обаче ми е странно - Аги си спомня "дебелия" глас, както сама беше казала, който би трябвало да принадлежи на Лука, Коцев няма дебел глас по начало. Отделно, че профилът, който даваха, прилича на Лука. Ако предположим, че са ги разпитвали различни хора, то логиката е Лука да е разпитвал Аги, а тя реагира на последния момент, когато Коцев каза "Както и да е". Мисля, че ще вървят в посока, че все пак разпитващият е Лука, но защо тогава пък Коцев да казва последната реплика? От друга страна, наистина би било безумно Аги да познае един глас, който не е чувала от 30 години, а Васко да живее с него с години и да не го познае.

Aisha, в профила на Тренера в книгата имаше нещо от сорта, че той се изживява като виенски възпитаник, доктор по педагогика и икономика и не обича да си спомня миналото, смята че трябва да бъде заличено даже времето през комунизма, когато е бил треньор на Таня и Милото и явно ангажиран в системата на ДС. Така че за мен е напълно възможно да бъде и Коцев - разпитващият/-ите е видимо доста млад човек, около възрастта на самите Васко и Аги.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 10:26 от Lulu25

# 583
Честит празник на всички именници!

Момичета,почерпете се виртуално за моето голямо,красиво цвете-Камелия!

# 584
Честит празник на всички Simple Smile! Бъдете живи и здрав и много щастливи!

h_o_p_e, да ти е жива и здрава и много да те радва Simple Smile! Мерси за почерпката Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт