С февруарчета засмени, вече сме в родени!!-Тема 1

• 37 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
vanessка аз лично от Джъмбо. Казвала съм тук, че още преди да се роди бебка от там и купих почти всичко. Има огромно разнообразие, евтини са и са качествени за мен. В момента сме с дрешки от там и не са мръднали, а се перат през ден... а вярно само мес. ама все пак  Peace

# 451
  • София
Не се бях сетила за него. Мерси, ще идем да го разгледаме  Hug

# 452
Привет Hug
Ние сме добре / пу пу /. Хапваме по 150мл. Ако съм направила по-малко... голям рев пада hahaha След като си изпие млякото, почва да си яде юмручетата Joy Ама голямо мляскане пада. Имам чувството, че неможе да стои спокойно без нищо в устата. Ако не е мляко, то чай, ако не е чай залъгалка, и накрая юмручета hahaha
От Джъмбо съм взела няколко бодита, ами не са лоши. Пък и скоро ще ги сменям с по-голям размер.

# 453
Любче, Честит Рожден Ден! Дано  ти се сбъдне желланието съвсем скоро!

Аз пазарувам от Зара, H&M, Пренатал, Некст. Обикновено чакам намаленията, но не само. Има много читави маркови дрешки в Продавалника, но и много боклуци са ми пробутвали. Често купувам и от Лидл дрехи за детето, предимно тениски, анцузи. Носят ми също от немски марки, които ги няма в БГ. Понякога в Карфур пускат много евтини сносни неща, но не са чак толкова качествени.

# 454
Любче, честито на патерици!   bouquet

За дрешките - в карфур наистина има хубави. Не знам дали в София има carnaval kids  и  kinderland. Аз съм много доволна и цените са супер.

Вчера и днес е чудно за разходки във Варна.

# 455
  • Сфия
Любче, още веднъж честит рожден ден от мен! Защо така се случи с тая Мимка? Нали беше кротка и спокойна, сега изведнъж от къде тия колики? Уж на 3 месеца приключвали...
Аз също пазарувам от Джъмбото и съм доволна. Евтини са и са качествени.
Мамчета, днес моят дундьо навършва 2 месеца. Почерпете с любимата ми торта:

# 456
Старлет честита втора месечинка на Борко  Party Time Черпя се с удоволствие, много обичам тирамису.
Дрешките от Джъмбо не са лоши, и цените са поносими, аз вчера му взех две бодита.

# 457
Стар, Честита месечинка на Борис! Да го нацелуваш сладурчето от мен!
Много ми се ще да се съберем да ги видим на живо тия сладки бебчовци  Heart Eyes

# 458
  • София
Сави, не знам дали ги има тук тези магазини, но се радвам, че има сайтове. Харесах си много неща и цените са ок.

# 459
  • София
Карнавал кидс съм виждала, ама пусти кърмачески мозък, не помня къде  Blush (Като спра да кърмя, сигурно ще се оправдавам с това, че съм тръгнала да се правя блондинка  Crazy ) Laughing

# 460
  • Малта
Момичета,
искам д апопитам има ли накой подобен проблем:
Малката ми принцеса непосредствено след хранене изплюва кърмата?! не повръща а само плюе, сякаш канчето й прелива  Confused и съответно посе пак отваря чавката да яде ... и пак плюе и така до безкрай ... КАКВО ще да е това чудо. Брат й също плюе от време на време, но съвсем по малко.

Тя има жестоки колики, да неби нещо с това да е свързано?

Иначе си наддава добре, и двамата за 1 месец са качили по 1,5 кг.  Heart Eyes

ЛЛЛ въпрос:
Във връзка с изплюването на почти цялото количаство кърма, възможно ли е  да прехранвам? Само на кърма сме и двамата ги кърмя в тандем, т.е. всеки си има цица, като сменям местата на всяко хранене. Нещо кърмата да й е гадна... знам ли. Иначе ако не я боли корема си спи спокойно детето и си ака редовно ... но наистина плюе доста, едва ли не всичко което изпива ...

# 461
medimed аз имах такъв проблем. Писах на ЛЛЛ и те ми казаха, че може да е от позата, в която застава беба докато яде (не знам как се храните) после може да е от налягането на цицата, понеже в началото ако са доста препълнени, кърмата излиза бързо, на струя и под налягане оттам и да се дави и последно - ако поема много въздух когато яде лакомо и бързо.
Виж кое при теб е налице и ако може го промени. Дано свърши работа... Peace

# 462
Стар честита мсечинка  bouquet

# 463
  • Cофия
Добро утрооооо  Hug
Стар - честити 2 месеца  Heart Eyes
Ние днес сме на ваксина, надявам се да не плаче много малката дундичка и всичко да мине бързо. Иначе тя е кротка и спокойна, коликите са след обяд до към 6 и после затихват.

Момичета я ми кажете как сваляте килограмите останали след раждането? Аз имам едни 8 да махна и се чудя диета ли да почвам, какво да е  newsm78 почвам да тренирам от понеделник, но и някакъв хранителен режим ще трябва... Вие как процедирате?

# 464
Karnival kids има със сигурност  в the Mall и в Сердика център, но на мен ми се видждат прекалено скъпи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт