Мисля, че може и с направление да ви прегледа, но трябва да идете до Горна Баня.
Дали съм доволна не знам
Малко ме притесни това не наяждане, а в същото време си качва нормално, не е дебел напротив и ака само на 2 дена и то с лекарство 

Нашите колики минаха, кърмим се успешно, спинка си и на моменти дори забравям, че имам бебенце 
/напоследък само това ме вълнува
Сега го храня.
Трябва да го преобувам, а така сладко спи...
Кога да започна да захранвам ? Някой съветват по стария метод т.е. след 3-ти месец, други по новия т.е. след 6-тия . Та съм в чуденка
. Нека по запознатите ако искат да разискваме въпроса + и - на двата типа захранване. И да попитам съвети как да се справим с подсечено дупенце, пробвах судокрем , крем здраве и свинска мас , но не помагат, както и риванол и промивка с лайка. Дано ми препоръчате нещо достъпно и не на последно място ефикасно.
Как сте? Времето е страхотно, само за разходки и си личи де, никой почти не пише вече....хихи
Ние днес направихме една дъъълга разходка сред природа и народ
мама е изморена, тати мрънка, беборан се мъчи да спи
, утре пак на разходка, направо се родих откакро излизаме по много и всеки ден! 
Иначе го мия само с вода не ползвам къпрички изобщо...вече доооста дълго време! 
Мисля сокчетата да ги пропусна в началото....педи още нищо не е казвала по въпроса, явно си е рано и не е за едновремешното захранване...