За ужасните гъбички по краката

• 1 095 835
  • 914
  •   1
Отговори
# 450
Sirmaa, raygram, дано да имате успех и да действа и при вас сухият спирт. Трябва си постоянство и при неговата употреба, още повече, че сега през зимата ноктите на краката растат изключително бавно.

А и друго нещо, което съм забелязала, че като отида на море много добре ми се отразява и морската вода и пясъка, някакси матира самите нокти. В горното ми подробно описание на моя опит в борбата с гъбичките, забравих да спомена за антимикотичния спирт, който също мога да определя с малко по-добър ефект спрямо останалите кремове, въпреки че и с него не можах да ги изтрепя.

По отношение на дизенфекцирането на чорапите и на обувките през лятото поръсих всички обувки с уротропин, увих ги в найлон и ги оставих за известно време на слънце (мисля, че бях чела нещо такова, но не претендирам, че е правилно). След това не почистих от вътре уротропина, а си го оставих така. Всяка седмица допълнително забърсвах обувките с влажна кърпа и поръсвах с сух спирт. Чорапите реших да ги пусна в микровълновата, пак не знам дали е правилно. Купих си и нови пилички за ноктите.

Успех и ако имате някакви въпроси и мога да помогна съм на среща!

# 451
Баба ми страдаше от гъбички по пръстите на краката с години. Не знам какво не беше пробвала, то не бяха разни мазила, калиев перманганат, змийско мляко... Помогна и само и единствено Ламизил, за една седмица всичко изчезна. Сега се появяват много рядко, но като се намаже 2-3 пъти няма нищо. Една комшийка имаше същия проблем и лекарството помогна и на нея.  Wink

# 452
И аз се вклювам по темата, до сега съм използвала само писалката на Nailner Repair, наистина имаше ефект и нокътя ми си израсна здрав и бял. Помислих, че съм се преборила, но уви. След няколко месеца гъбите си бяха пак там. Сега смятам да опитам с оцет.

# 453
само с антимикотичен спирт и клотримазол.мажи се по-често и по -дълго време.

и аз имам такъв проблем от няколко дни и преди 3 часа си взех клотримазол.дано да се получи, а аптекарката ми каза,че ламизилът е мн по-силен,но той е около 13-14лв. знаете ли някакви "бабини диветини"?

# 454
Здравейте, възможно ли е гъбичките по краката да се разпространят по цялото ми тяло? Направо изпадам в ужас откакто знам, че ги имам (от 2 дни) ме сърби цялото тяло!

# 455
Освен мазилата можеш да ползваш Низорал таблетки.

# 456
Включвам се отново в темата, тъй като преди време бях споделила моя опит с борбата и успешното ми лечение на онихомикозата, в резултат, на което получих доста запитвания на лични за мехлема, който използвах. Интересувам се дали се повлияха тези, които вече го ползват? Има ли резултат?
Ще се радвам да споделите мнение!

# 457
LemOn,
може ли да ми припомниш за този мехлем.
Благодаря.

# 458
Здравейте!Знам един чудесен крем,с който леля си излекува дългогодишни гъбички и лишей-имаше ги и двете.Крема е на Др.Нона-сигурно я знаете,в София мисля че имаше офис някъде,но скоро се очаква да влезе отново на пазара ни.Крема е за ръце и нокти-но лекува много неща с архибактерия от мъртво море е,просто уникален,леля вече близо 10 години,че да не са и повече няма никакви проблеми.Една-две мостри ще са достатъчни,слага се много мъничко-от началото гъбичките увеличават броя си и след това изчезват напълно-този крем вади всичките им бактерии на повърхност и ги елиминира.Ако някой може да се добере до мостри-да ми пише,моля.Цялата опаковка е скъпа в момента,че чакам пак да навлезе в БГ фирмата.

# 459
LemOn,
Благодаря.
В темата бях писала за мехлема, с които се излекувах аз. Той е домашно приготвен от невен. Продаде ми го една жена от Сандански, която намерих в нета. Та... тъй като доста хора проявиха интерес ми беше любопитно как се повлияват те. Аз профилактично продължавам да мажа 3 пъти в месеца някъде, като се сетя по-скоро.

# 460
  • Пловдив
Дай координати и цена.Може и ЛС.
Мерси  bouquet

# 461
LemOn,
Благодаря.
В темата бях писала за мехлема, с които се излекувах аз. Той е домашно приготвен от невен. Продаде ми го една жена от Сандански, която намерих в нета. Та... тъй като доста хора проявиха интерес ми беше любопитно как се повлияват те. Аз профилактично продължавам да мажа 3 пъти в месеца някъде, като се сетя по-скоро.
Може ли и на мен инфо? Мерси Simple Smile)

Има ли от Екзодерил -капки доволни за ноктите, и някой да знае как се слагат - върху нокътната плоча или ? Така ли попиват  newsm78

# 462
Откакто се спомена за този мехлем, започнах и аз да се мажа. Не си го купих от въпросната жена, защото приятелка на майка си го прави за себе си и взех от нея. Не бих казала, че има видима промяна - все така ми израства жълт нокът. И с Цитросепт се мажа, и със стрит сух спирт, Екзодерил съм ползвала преди време.. нищо. Пих и от гадните лекарства, които съсипват черния дроб, и ги спрях, когато с изслдване се установи, че вече нямам гъбички. Оттогава уж се поддържам с всички тия илачи, но така и не мога да се зарадвам на чист, бял нокът Sad Вече не знам какво да правя

# 463
  • Пловдив
Аз взех от антимикотичния спирт,ама...така ми се излющи кожата Shocked Направо си я смених...После си взех Дактакорт за 5 и нещо и сега мажа.От него ме облекчава сърбеж,ако има.

# 464
  • Дива Индия
Екзодерил ползвах аз - едно шишенце. Съжалявам, но никакъв ефект не видях. Аз лично капвах в пространството между нокътя и кожата и малко върху нокътя.
Лекар-дерматолог ми изписа Ламизил таблетки, 2 по 1, след храна. Но са много скъпи. Попитах позната фармацефтка и тя ми каза, че Миконафин 250 мг. е генеричен лекарствен продукт на ламизила и струва 20, 79 лв. (цената е на половина). Производство е на българска фирма. Не знам дали няма да е реклама да я напиша. Схемата, по която трябва да го пия, както казах е 2 по 1, след храна, 7 дни, а после 3 седмици почивка. И така 3 курса. Аз се страхувам за влиянието върху черния дроб, обаче... купих ги вече.
Ако бях прочела по-рано за таблетките сух спирт, щях да пробвам. Но от друга страна лекарката каза, че без перорален прием на антимикотични лекарства няма как да си излекува човек ноктите. Назад в темата е обяснено също.

Общи условия

Активация на акаунт