Мързеливи красавици - 5

• 58 429
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • В полите на Пирин планина
М-м-м и как вкусно мирише кокосовото масло  Peace
И аз много го харесвам.

Аз съм оставила боядисването на яйцата за утре, защото вчера бях на работа и нямаше как.
Току-що си направих нов маникюр в турско синьо с ей това Римелче

# 586
И аз съм фен на кокосовото. А и мъжът ми също  Mr. Green

Яйца не съм боядисвала, защото и двамата с половинката сме на работа (даже той е командирован) и вчера, и днес и уикенда, но пък свеки вчера ме възнагради с няколко Ица + голям козунак  Heart Eyes

Вчера си намацах лицето със зелена глина, после маската Йогурт, после гелчето Йогурт (което е най-новата ми придобивка и е разкошно), кремче, нови ФДТ и пудра, в които съм влюбена и ей го на ефектът УАУ  Mr. Green

За днес съм планирала малко протеинче на косицата, както и рутинните процедури, а след 2-3 часа съм на работа  ooooh!

# 587
  • Пловдив
Брошурата за крема с охлюви съм я изхвърлила,но се разрових и открих кой е кремът.https://www.facebook.com/Revivesnailsextract/info

# 588
  • София
Аз си записах час за фризьoр за сряда,връхчета и сешоар,а може и някоя терапийка да си харесам.Дебна да пуснат ваучер за кератинова терапия от някой салон.Косата ми е започнала да цъфти наред с дръвчетата,което хич не ми харесва.
 grrrl ,какво протеинче й вкарваш?

Взела съм си едни топки-соли за вана от магазин Lush и тия дни,ако не друго,смятам да порелаксирам малко с топла вана почивните дни.

# 589
Стискайте палци! Боядисах се Laughing

# 590
Афоджийското протеинче  Peace
И на мен ми е време за фризьор, но май ще изчакам началото на май да изляза в отпуска и отида до Пловдив, че нещо със софийските фризьори така и не се разбрахме. А и съм в дилема дали да си врътна обичайното каре или да я подравня и да пускам дълга грива  Thinking

Мед и канела, палцестискам! Каква боя си намазала?

# 591
С Palette Color&Gloss - води се уж "горещ шоколад", има някакви червени нюанси.. дано да стане добре, че каквото е - такова ще е на бала ми Laughing

# 592
  • София
Афоджийското протеинче  Peace

Ооо супер,аз отдавна се каня да си взема една дозичка да пробвам.Ползвам на Афоджи двуминутния кератинов реконструктор от серията и много ми харесва.Косата ми явно има нужда този кератин.

# 593
Отчет - почти нищо. Разочарована съм :/ Исках нещо така.. червеникаво Grinning

# 594
  • София

дано да стане добре, че каквото е - такова ще е на бала ми Laughing
Оооо ти си абитуренткааа!!!Я кажи,как вървят приготовленията,готов ли е тоалета?

За косицата,аз с един шампоан се мих наскоро-махагон и също не ме хвана  Confused Не съм се боядисвала никога,но Palette,мои познати ги ползват и много хубави цветове си докарват,но факт че много изтощават тези бои косицата.Трябват си двойно повече грижи за една боядисана коса.

# 595
Ами тоалетът е готов, даже онзи ден си взех рокля и за изпращането Simple Smile Остана да си взема една гривна за бала, обици и пръстен имам. Остава само да се разкрасявам Mr. Green
За боята.. ами Палете ползвах, ама нещо не си улучих цвета май..

# 596
  • Пловдив
Аз съм доволна само от Палете Де лукс Wink С нея става супер кестенявото Peace

# 597
Аз съм доволна само от Палете Де лукс Wink С нея става супер кестенявото Peace
Гледах го днес, ама.. взех друго Laughing Искам нещо червеникаво, ама на, не стана. Решила съм се, че ЩЕ се направя както искам  Mr. Green Crazy
http://www.keune.bg/images/products/catalog_smoll/003.jpg
Ей такова искам!!!Същото! Можете ли да ми препоръчате боя от по-нисък ценови клас, защото Кюн би ми дошло доста...

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 18:14 от Мед и канела

# 598
  • София
Ами тоалетът е готов, даже онзи ден си взех рокля и за изпращането Simple Smile Остана да си взема една гривна за бала, обици и пръстен имам. Остава само да се разкрасявам Mr. Green
Супер,пожелавам ти да си изкараш една незабравима вечер.

# 599
Благодаря Simple Smile) Още един въпрос - боите Кюн откъде се купуват?

Общи условия

Активация на акаунт