Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 483
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Моят мъж пък не ми помага за нищо как да има да стои или пред компютъра или пред магазина на бира с приятелите си,после съм била мрънкала и нищо не съм била правела,ама да ви споделя мисля един ден да му остава малкия и да го видя как ще се оправи дете на пикано,да чисти ,да готви и да пере мисля,че още на половината ден ще му омръзне,ама е друго само да си играеш с малкия Hug  Той казва така " добре че е маминка -свекървата",та тя наготви и всичко била свършила Crossing Arms

# 316
  • София

Мъжете на най-добрите ми приятелки, са поели абсолютно наравно домакинските задължения  Thinking

Да.. дааа.. те всички така разправят..  Whistling

За близките, мога на 100% да кажа, че е така... на едната сме били на гости за 3 седмици, не живеят в България, но са българи. Мъжът и е основният готвач в семейството  Mr. Green

Моят мъж пък не ми помага за нищо как да има да стои или пред компютъра или пред магазина на бира с приятелите си,после съм била мрънкала и нищо не съм била правела,ама да ви споделя мисля един ден да му остава малкия и да го видя как ще се оправи дете на пикано,да чисти ,да готви и да пере мисля,че още на половината ден ще му омръзне,ама е друго само да си играеш с малкия Hug  Той казва така " добре че е маминка -свекървата",та тя наготви и всичко била свършила Crossing Arms
Лелеееее... не си случила на мъж, най-малко от възпитание, един мъж не би намесвал свекървата...

# 317

Мъжете на най-добрите ми приятелки, са поели абсолютно наравно домакинските задължения  Thinking

Да.. дааа.. те всички така разправят..  Whistling

За близките, мога на 100% да кажа, че е така... на едната сме били на гости за 3 седмици, не живеят в България, но са българи. Мъжът и е основният готвач в семейството  Mr. Green

Лелеееее... не си случила на мъж, най-малко от възпитание, един мъж не би намесвал свекървата...
Така са го възпитали newsm03,ееее че тя винаги се намесва накъде без маминка

# 318

Уважаема nad_tab.. аз съм си дъртозавър и съм минал през всички етапи на годност и негодност според жена ми  Laughing.. няма да си кривя душата, помагал съм винаги с каквото мога и с каквото ми е било възможно да се справя.. но основното си остава за за ваша сметка.. ний си имаме наши задължения за които дори не искате да знаете.. ма естествено че вашите задължения и приоритети са винаги на първо място!!!  Peace
И без лоши чувства.. просто за ден се опитайте да погледнете през нашите очи.. поставете се на наше място и тогава ще си говорим!!!  Crossing Arms

# 319
...
И без лоши чувства.. просто за ден се опитайте да погледнете през нашите очи.. поставете се на наше място и тогава ще си говорим!!!  Crossing Arms

През вашите очи, може да погледне майка ви, ние не сме ви майки  Peace

# 320
Да бе я вие погледнете през нашите и тогава се оплаквайте,мисля че един мъж няма толкова задължения колкото една ЖЕНА Crossing Arms

# 321
  • Пловдив
Соте, кажи ни какви са тези задължения за които не знаем, да научим.

# 322
  • София
Соте, кажи ни какви са тези задължения за които не знаем, да научим.

И аз да питам същото Simple Smile

# 323
  • София
Уважаеми sote-full, совите отдавна не са това което са.... ако в едно семейство и двамата ряботят по 8-9 часа, защо единия да има повече домашни задължения  newsm78

Друг е въпроса, ако жената или мъжът си стоят в къщи, тогава е напълно естествено този който не ходи на работа да поддържа домакинството!

# 324
У нас мъжът ми е на смени 2/2. Когато е на работа няма как да пипне нищо, всичко сама си правя. Но когато си е вкъщи ми помага. Не защото не мога сама, а защото не искам.
Съвсем отделен е въпросът, че нищо не се сеща сам да направи. За всичко давам иструкции като за 5 годишно. Даже и боклука, който е пред вратата не хръвля ако не кажа "изхвърли боклука".
И двамата сме отрастнали в семейство, в което единия влачи за всички. Той го е приел този модел, аз пък го отричам и много се караме Tired . Сигурно и аз ще стана вечно мрънкаща и недоволна и накрая ще се разделим, защото не мога непрекъснато да живея в караници и обтегнати отношения.

# 325
И без лоши чувства.. просто за ден се опитайте да погледнете през нашите очи.. поставете се на наше място
Оох, Соте, то любов се иска за тази работа.  Flutter

# 326
Баща ми има един лаф - "Няма женска и мъжка работа, има работа, която можеш да свършиш, и такава, която не можеш". Придържам се към него.

# 327
Баща ми има един лаф - "Няма женска и мъжка работа, има работа, която можеш да свършиш, и такава, която не можеш". Придържам се към него.

Или не искаш..., което е по-важното

# 328
А, вкъщи никой не иска да чисти, а и двамата можем  Mr. Green Затова и двамата го вършим Simple Smile

# 329
А, вкъщи никой не иска да чисти, а и двамата можем  Mr. Green Затова и двамата го вършим Simple Smile
Защо?
Стискайте зъби още няколко години - детето като порасне - ще ви отмени.

Общи условия

Активация на акаунт