Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 858
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София

пробвах преди малко новите Флори.  Sick
Ditto  Laughing  Гарденията ми напомни за едни твърди млечно-карамелови бонбони от миналото, много е сладка, никак не е цветна на моята кожа.

За n-ти път пробвах Пудрения Шанел 19 и май той ще е следващата ми придобивка.

# 616
  • Чукарландия
Момичета, зная, че е много относително, но държа на мнението ви. Кой от всички Insolence е най-най-най? Hug Hug Hug

# 617
Момичета, зная, че е много относително, но държа на мнението ви. Кой от всички Insolence е най-най-най? Hug Hug Hug
Никак не е относително. Laughing Зависи какво търсиш.  bouquet
Инсоленс ЕДТ е термоядрен и шлейфов, поразява от разстояние.
ЕДП е траен, но пудрен и съвсем леко по-тих.
За начинаещи голяма разлика няма, опитните я регистрират веднага.

# 618
  • София
Никак не е относително. Laughing Зависи какво търсиш.  bouquet
Инсоленс ЕДТ е термоядрен и шлейфов, поразява от разстояние.
ЕДП е траен, но пудрен и съвсем леко по-тих.
За начинаещи голяма разлика няма, опитните я регистрират веднага.
Подкрепям и добавям:
O Glacee е по-нежен и подходящ за лято, също много траен и шлейфов.
My Insolence не понасям, изкуствен ми е и няма нищо общо с това, което харесвам в другия.
С ЕДТ имам интересна случка - отивам на купон, след малко идват още хора и казват: парфюмът ти се усеща още от входа на блока. За сведение - блокът е на 20 етажа. Купонът беше на 20-я.

Total:
Ако трябва да се избере един от всички, безапелационно ЕДТ.

# 619
  • Germany
Мимс, ти ми върна надеждата във Феланила Hug Интересен ми е много, обаче като прочетох тези прилики с Шалимар и ми се включи предупредителната лампичка. Особено ако са сложили от гранивите червила Sick
Май ще го потърся първо за тест, да не си правя експерименти.

# 620
  • Варна
Мимс, ти ми върна надеждата във Феланила Hug Интересен ми е много, обаче като прочетох тези прилики с Шалимар и ми се включи предупредителната лампичка. Особено ако са сложили от гранивите червила Sick
Май ще го потърся първо за тест, да не си правя експерименти.

Да, пробвай най-добре. Още миналата година употребих пробата, иначе веднага да съм ти я препратила. Но го помня ярко и съм го отбелязала като много хубав, една от най-хубавите ванилии, които съм помирисвала. Няма граниви червила  Laughing

# 621
Pени, можеш ли да ми кажеш повече за Феланила на ПЖ? Интеpесува ме най-вече пpиликата му с Шалимаp, много ли е осезаема ванилията?
Неее никаква прилика няма с Шалимар, за първи път чувам.  Laughing Прекрасна дървестна ванилия, мега шлейфов и траен. Обаче! Задължително проба, защото за него получих много сконфузени коментари и го разкарах по този случай. Но и до ден днешен ми липсва много, трябваше поне отливчица да си запазя, сега като се замисля... Коментарите бяха от няколко човека: "Мирише на пръчици за горене". Не знам на български как ги наричат тези клечки, които се палят и димят, като ороматизатори за стая. Та аз ги мразя и лично не намирам нищо общо с тях ама... Хорското мнение на мен много ми влияе. Иначе мен ако ме питаш: прекрасна суха и дървестна ванилия, която НЕ е гурме. Никакви червила не усещам и аз и нищо общо с Шалимар.  Peace

# 622
  • Варна
За индийските пръчици ли говориш, Рени? И на мен не ми мирише така, от тях ми става лошо за норматив  Confused

# 623
А, да точно за тях! Никога не съм ползвала и не знаех как се зоват...  Embarassed Нищо общо не намирам и аз, ама те моите колежки една като каза и после на всички на това им замириса...  ooooh! Абе уважих за пореден път хорското мнение и това си е. Напоследък обаче ми е криво, че ММ не иска да се парфюмирам и аз съм малко  Shocked Shocked Shocked Той от край време ми споменава, че иска да миришело на мен, ама аз си го пусках покрай ушите. Пък нямам навик да се къпя преди лягане, ами сутрин като стана и така сигурно не му мириша на парфюм вечер много в леглото. Трябва спешно да си променя навиците на взимане на душ в името на семейното щастие.  Laughing

ПП: Божеее Далиа Ноир на Живенши вече има и ЕДТ вариант, а аз още първообраза не съм тествала!  Shocked

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 00:29 от Rennie

# 624
Феланилата е страхотен парфюм, но трябва задължителна проба на кожа, защото е особен.

# 625
Рени пише за пръчици и суха ванилия, а пък аз усещам зелен тютюн и влажна ванилия във Феланила #Crazy
Абе проба си трябва - Милейди, хайде среща за тестване!
Аз връзвам Феланила повече с Хабанита, отколкото с Шалимар. На моята кожа нищо Шалимарско няма. И кожата почти не се показва, което ми дава да разбера за пореден път, че кожата ми потушава "кожа" - всякакви усмъртяващи кожени бичове при мен се успокояват гальовно.

Ох, какво й харесвате на тази Далия...? Един път я подуших и пробвах и изобщо не ме впечатли. Рени, не съжалалявай, че още не си я подушила - все ще я откриеш за тест. А и аз те свързвам с някакви по-характерни аромати. По-изявени, не по-тежки.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 10:00 от бульовче

# 626
Хора, може ли линк да видя коя е тази Феланила, впечатлихте ме... Praynig
Особено Лю като писа, че й прилича на Хабанита.

# 627
Къде мога да намеря Перлите на Лалик?

# 628
# 629
  • Germany
Благодаря на всички за отзивите, ще я търся за тест. Снощи прочетох още 4 мнения, в които се споменава старо червило Crazy, а не съм забравила, че Мимс не го усеща в Шалимар Инисиал, а пък аз усещам основно това  Sick, така че при мен теста си е просто задължителен. Споменаваше се и аромат на терпентин, силно медицински, а аз Шалимар го усещам точно като терпентин Blush

Общи условия

Активация на акаунт