Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 211
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Привет Simple Smile
... или чрез снимка и подобни методи. ..
Бихте ли обяснили по-подробно.Благодаря!

# 661
 Sunglasses   Mr. Green
искам и аз да знам за „...чрез снимка и подобни методи“

значи ...да не изпадам пак в ненужни полемики,само да се обявя в защита на методите с обучвките,възглавниците,косите,дрехите  Laughing.....,че не само съм ги чела при автори с име,а и съм пробвала-писала съм   Peace

# 662
Това да не е тема за баячки и гледачки? Stop
Трябва по-сериозно отношение към темата.Ползвам капките за себе си и детето след консултация с хомеопат. Peace

# 663
  • на брега на морето
Вчера сутринта съвзех примрялото канарче (без неговото съгласие) с Рескю. След това капах на пода на клетката Стар ъв Бетлеем и Олив. Ми добре е пиленцето, пее, храни се.

И на зайчето давам без негово съгласие. Предния месец напипах правилната комбинация и резултатите са СУПЕРСКИ.

Г-н Цендов, опитайте да влезете в духа на темата, моля. С рогата напред няма да се получи.

# 664
Привет Simple Smile
Бихте ли обяснили по-подробно.Благодаря!

И на мен ми стана любопитно  Mr. Green

Аз съм новачка в тази област, но по-смешна теза не бях чувала, а и никъде не съм чела д-р Бах да е правил комбинация по снимка  Mr. Green

# 665
За обувките имах предвид, че човекът, ако не се е съгласил да бъде лекуван, то са спорни очакваните резултати.

А Котьо пък се сърди, че съм казал, че е необходимо поне да има някакво интервю с човека, за когото са капките Simple Smile Ами иначе няма друг начин да се определи точната комбинация. Освен, ако ти е пред очите всеки ден и го познаваш много добре. Извинявам се Котьо, ако съм те засегнал с нещо, но понякога ставам малко по-педантичен  Rolling Eyes

Как става по снимка: радиестезия. Мисля, че някъде назад по темата сте го коментирали дори.
Капките лекуват със своята вибрация и всеки метод, който съпоставя вибрациите е доста успешен тук.
Аз лично комбинирам и интервюто и радиестезията. Така понякога се хващам как човешкото мислене понякога пропуска по нещо, а радиестезията е неумолимо точна.
А и когато помагам някому, който е далече и не става интервюто, радиестезията е удачният начин.

P.S.
Това си е клон от радиестезията, който определя кои са подходящите лекарства, вкл. хомеопатични и билки, до каква степен са полезни, вършат ли наистина работа за конкретния човек, как могат да се комбинират и т.н.

Използването на Радиестезията в Бах Терапията е въведено 1961 година с книгата на Бах терапевта Обри Уестлейк

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 11:17 от Божидар Цендов

# 666
  • на брега на морето
Ами иначе няма друг начин да се определи точната комбинация. Освен, ако ти е пред очите всеки ден и го познаваш много добре. Извинявам се Котьо, ако съм те засегнал с нещо, но понякога ставам малко по-педантичен  Rolling Eyes

Мен ме води интуицията при съставянето на комбинациите.

Не си ме засегнал  Peace, като попишеш известно време ще се научиш как да споделяш информацията си  Peace

# 667
За обувките имах предвид, че човекът, ако не се е съгласил да бъде лекуван, то са спорни очакваните резултати.

А Котьо пък се сърди, че съм казал, че е необходимо поне да има някакво интервю с човека, за когото са капките Simple Smile Ами иначе няма друг начин да се определи точната комбинация. Освен, ако ти е пред очите всеки ден и го познаваш много добре. Извинявам се Котьо, ако съм те засегнал с нещо, но понякога ставам малко по-педантичен  Rolling Eyes

Как става по снимка: радиестезия. Мисля, че някъде назад по темата сте го коментирали дори.
Капките лекуват със своята вибрация и всеки метод, който съпоставя вибрациите е доста успешен тук.
Аз лично комбинирам и интервюто и радиестезията. Така понякога се хващам как човешкото мислене понякога пропуска по нещо, а радиестезията е неумолимо точна.
А и когато помагам някому, който е далече и не става интервюто, радиестезията е удачният начин.

P.S.
Това си е клон от радиестезията, който определя кои са подходящите лекарства, вкл. хомеопатични и билки, до каква степен са полезни, вършат ли наистина работа за конкретния човек, как могат да се комбинират и т.н.

Използването на Радиестезията в Бах Терапията е въведено 1961 година с книгата на Бах терапевта Обри Уестлейк

Сега вече ми стана ясно и съм много доволна от отговора ти, Божидар Цендов ! Peace
Наистина не ми и мина през ума, че може да се използва снимката с тази цел.
Явно ти имаш опит, би ли споделил свои успехи с пациенти? Лично на мен, а преполагам и на други ще им е интересно.

# 668
...
Капките лекуват със своята вибрация и всеки метод, който съпоставя вибрациите е доста успешен тук. ...

Съгласна съм с това.

Чувала съм,че в чужбина се определя комбинацията с поставяне шишенцето на слънчевия сплит и тестване на мускулния тонус.Ако не се лъжа и тук сме го коментирали някъде по темите.

Др Бах е създал капките за самопомощ и смятам,че  човек са най-удачно определя комбинацията си,ако разбира се е запознат с есенциите.

П.С. ХУбаво се раздвижи темата,сега като се повдигнат и вибрациите,ще стане чудесно . Мислете позитивно и с Любов,ей го къде е 21.12  Mr. Green

# 669
Благодара ви Simple Smile

Мога да спомена дотолкова, доколкото хората биха се чувствали комфортно да се споделя за тях макар и анонимно.

Ами, например, хора, които са се лекували дълго време и са в отчаяние и не могат да накарат себе си да продължат да търсят спасение. Капките помагат човек да си изправи погледа и да погледне от друг ъгъл. Това и на мен е помогнало.

Също интересни ефекти има, когато се помага на майката и на малкото дете. Не знам как се оказва, че комбинацията за двамата е почти еднаква и детето се оправя много по-бързо, когато капки приема и майката.

Наблюдавал съм и как отношенията в двойката могат да се подобрят чрез съвместно приемане на капките. Но това са отношения с корени в детството и се иска много време и внимание.

Аз съм малко педантичен и освен капките обяснявам подробни препоръки (понякога обяснението отнема доста време), давам двигателен режим, а също и мисли за самовнушение сутрин.

# 670
Здравейте момичета
моите деца са по-големи и искам тайно да им давам от капките. Бях чела да се капе на възглавницата пробвах около 2 седмици но не видях ефекта  Имате ли идея как по друг начин да ги давам...............
Момичета преди време бях споделила какви са им проблемите, на какви капки съм се спряла и вие ми препоръчахте да добавя други .Комбинациите съм ги определила, но искам да ги давам тайно защото едната причина е страх . Трябва да обясня на детето, че като пие капките няма да го е страх, но нямали да се получи обратното когато всеки път давам капките ще си припомня за страха си и той ще се засилва, а примерно днес няма да се сети за това ако аз не му го напомня. Това ми бе идеята.....освен да казвам че са някави витамини или нещо такова, но то е същото като да ги давам без да знаят

# 671
  • ул. "Мечтание"
Не мисля, че е същото като да ги даваш "тайно". Тайно за мен лично значи в случай детето да не знае въобще, че приема нещо.
Аз например им викам "вълшебните капки", които помагат да се почувстваш по-добре. И децата само ме дебнат и искат и те да пият.  Joy

# 672
е,като сме с открити карти,ще става все по-интересно и ползотворно  Hug
г-н Цендов,явно има какво да споделите,моля смело продължавайте!
аз имам опит с радиестезия,макар и минимален,но съм ползвала за замерване на чакрите, аз с удовлолствие бих научила повече Heart Eyes
всъщност,няма случайни неща,имам едно ръководство,дадено ми и чакащо и отлежаващо,ето повода да го зачета Grinning

относно децата/пак коментирано от мен,съжалявам,че се повтарям/-задължително ,при малките деца,до поне 3г,те са част от емоционално-енергийната система на майката,дори са с подобни аури  Peace някои деца,и в по-късна възраст,в зависимост от връзката си с родителя,може да повтарят проблемите/конфликтите/блокажите  Peace

за страха-осъзнатостта е ключа към развързване на възела на страха Peace
колко е голямо детето? има все някакъв речников запас, нали?-в този кръг думи,все ще се намери как да му се обясни-за мен решаването на проблема е комплекс от осъзнаване,разбиране,приемане,преодоляване!
имам опит с ъс страх-капките действат  bowuu

# 673
  • У дома
Тестването на мускулния тонус е добър метод на проверка. На мен ми го прави специалист, но от скоро започнах да го прилагам сама и то за всичко, от капките на Бах, до добавките и витамините, които пия, че и до храната.

# 674
Здравейте! искам да попитам могат ли да се използват спешните капки на д-р Бах при неспокойно бебе с проблем в съня при никнене на зъби.сина ми е на 9 месеца и вечер почти на всеки час се буди. ако някоя мама има подобен опит ,моля да сподели.колко често и каква е дозата,която се дава? притеснява ме ,че съдържат алкохол  Rolling Eyes .
благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт