Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, моля за помощ.  Praynig
Направих поръчка, която трябваше да е пристигнала преди 2 седмици при превозвача в UK. Нямам номер за проследяване.  Писах до фирмата превозвач, но пратката ми не е при тях. Въпроса ми е: Може ли някой да ми каже от къде да пиша на Амазон за не пристигнала поръчка ? От 2 дни се мъча да намеря някаква форма за контакт с тях, но за съжаление не успявам да видя такава.  Амазон е продавача.
Благодаря предварително.
Като си влезеш в поръчката, където пише Available Actions, там има падащо меня и първото ти е Contact seller

За съжаление нямам опция Contact seller. Единствените опции, които имам са тези:

No tracking information. Why?
    Return Items
    Leave Packaging Feedback
    Write a Product Review

Наистина не знам как да се свържа с Амазонци. Моля те, пиши отново ако знаеш друг вариант за връзка с тях.

# 571
Момичета, моля за помощ.  Praynig
Направих поръчка, която трябваше да е пристигнала преди 2 седмици при превозвача в UK. Нямам номер за проследяване.  Писах до фирмата превозвач, но пратката ми не е при тях. Въпроса ми е: Може ли някой да ми каже от къде да пиша на Амазон за не пристигнала поръчка ? От 2 дни се мъча да намеря някаква форма за контакт с тях, но за съжаление не успявам да видя такава.  Амазон е продавача.
Благодаря предварително.

Горе в дясно отваряш Help. Намираш " How to contact customer service " . Като влезеш там натискаш жълтия бутон Contact Us и след като въведеш паролата си, започваш да си избираш стъпка по стъпка от посочените опции. Първо посочи за кой ордер точно става въпрос, като използваш бутона. Choose a different order.  ooooh! ама как го обясних.

Katrin, благодаря ти.  Hug

# 572
  • София
Момичета да препоръчате някой бебефон от амазона. За апартамент, не за къща с двор.

Препоръчвам смело нашия Simple Smile ето го
Цената му за UK е на половина от навсякъде другаде. В България е 370 лв. при вносителя.
Предавателят, който е при детето, има отгоре лампичка с много приятна светлина, която не пречи на съня, но ми е достатъчна през нощта да се оправям, без да пускам други лампи. Измерва температурата в стаята на детето и се вижда на приемника. И най-важното - сензорът за дишане е невероятно облекчение, оставям го включен дори и през нощта (независимо, че спим в една стая) и се чувствам много по-спокойна.
И ние сме в апартамент и първоначалните ми идеи бяха, че не ми трябва бейбифон, исках само сензор за дишане. Много съм доволна, че мъжът ми ме убеди да вземем този, върши страхотна работа и не преча на съня на детето с безброй проверки Simple Smile

# 573
  • София
Привет! Поръчвала съм доста пъти от Амазон, ама все пак ще попитам, че миналия път за малко да се наглася за абонамент за Прайм - 50 паунда. т.е аз се бях нагласила, но се усетих в последствие. Отидох в Your Account, оттам Prime Settings и махнах автоматичното взимане на пари от картата ми, нали съм го изключила, няма да ми искат пари ? Или нещо друго трябва да направя?
И последно питане сега при потвърждаване на поръчката какво да избера?
Choose your Prime Logo delivery speed:

FREE First Class (up to 2 business days)
   FREE One-Day Delivery : get it guaranteed tomorrow, Saturday, July 28

Този Prime не се маха  newsm78
Моля за малко помощ, че седя на checkout  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 15:27 от anisunshine

# 574
  • София
Felis  Hug благодаря ти
До тук и Моторола като марка ми препоръчаха. Ще гледам бързо да се ориентирам, че ми трябва спешно.

# 575
  • София
...

Моля за малко помощ, че седя на checkout  Praynig Praynig Praynig
FREE One-Day Delivery

# 576
Някой пазарувал ли е по-обемни неща?(харесала съм си една холна масичка)
Какъв начин на доставка ще е по-изгоден?

# 577
  • София
...

Моля за малко помощ, че седя на checkout  Praynig Praynig Praynig
FREE One-Day Delivery
Мерси.   bouquet А нали няма да ме друснат за Prime 50 паунда, дали съм го махнала?  newsm78

# 578
  • София
Момичета, ще правя поръчка и под картата ми изписва това Gift and promotional balance , което е 20% от стойността на покупката, пред него има квадратче за отметка! Та въпросът ми е възможно ли е това да е код за 20% който съм генерирала много одавна ,но така и не се възползвах  от него в рамките на един месец? Дали да го отмятам, да не би това да е някаква уловка за някакъв абонамент?
Моля за помощ! Praynig

# 579
  • Wolwedans
Момичета, ще правя поръчка и под картата ми изписва това Gift and promotional balance , което е 20% от стойността на покупката, пред него има квадратче за отметка! Та въпросът ми е възможно ли е това да е код за 20% който съм генерирала много одавна ,но така и не се възползвах  от него в рамките на един месец? Дали да го отмятам, да не би това да е някаква уловка за някакъв абонамент?
Моля за помощ! Praynig
Aко е код трябва да го въведеш в поле:
Gift Cards & Promotional Codes

/Enter a gift card, gift certificate or promotional code/

На мен под картата ми се появява само това. Ако си го въвела кода преди време, но не си го използвала автоматично ще ти даде намалението преди последната стъпка, преди "Place your order" button

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 17:59 от Ally_t

# 580
  • Wolwedans
Момичета за пореден път да похваля амазонци. Преди 10-ина дни поръчах дамски часовник Guess, който пристигна за 4-5 дни, но мен ме нямаше в града. взех си поръчката с 5-6 дни по-късно. Кашона ми се стори съмнителен, допълнително залепен. Прибрах се вкъщи и какво да видя. Елегантната кутийка на часовника празна! Някой го е щипнал!  #Crazy Направо побеснях, защото беше за подарък. Писах на амазонци и веднага се върнах в пощата. Естествено нашите галфони вдигаха рамене и цъкаха, те не били виновни. Като се върнах още по-бясна у дома имах 3 писма от амазон. В 1-то ми се извиняват и т.к. часовника вече не е наличен ще ми върнат парите до няколко дни. 2-то И 3-тото, че вече са ми върнали парите! А съм сигурна, че нашите пощаджии са го откраднали. Даже хартиите с отпечатъка на часовника си бяха вътре. Ей в тъпа страна живеем , ей!
 Часовника само за сведение никак не беше евтин...

# 581
Здравейте, до сега от доста места съм поръчвала, но не и от амейзън. Искам да ви попитам дали има някакъв код за намаление на книги, трябва ми една и възнамерявам да я поръчам употребявана, тъй като ще ми е използвана литература за магистърска теза  Peace

# 582
пиши на превозвача, който ползваш какви са размерите и как и колко ще те таксуват
после ще прецениш кое ти е по-изгодно

# 583
пиши на превозвача, който ползваш какви са размерите и как и колко ще те таксуват
после ще прецениш кое ти е по-изгодно

Благодаря!   bouquet

# 584
  • sofia
Здравейте!  bouquet
До сега не съм поръчвала и имам нужда от помощ.  bouquet

Искам да поръчам едни обувки - гледам отстрани, където е показан кошницата, пише:
Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery (Restrictions apply).
Choose this option at checkout.
Subtotal (1 item): £16.50

Това значи ли, че накрая няма да ми начисли доставка и доставката е фрий за България?
Доколкото знам доставката е безплатна само за UK?

Мерси предварително! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт