Изборът на Лара

• 105 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, момичета!
Ето линк към финалната сцена.
Скрит текст:

А ето и какво успях да разбера:
Скрит текст:
Лара и Яша се женят. Малко след сватбата Злая изчезва. Мисля, че Динко го е отвлякъл. Нещо се случва (не разбрах точно какво) и всички си мислят, че Злая е мъртъв. Така и не го намират. Накрая Лара отива да живее в манастир и оставя Яков. Това е на две, на три финала. Много тъжен. Но се оказва, че това е финала на първи сезон.

# 721
Здравейте, момичета!
Ето линк към финалната сцена.
Скрит текст:

А ето и какво успях да разбера:
Скрит текст:
Лара и Яша се женят. Малко след сватбата Злая изчезва. Мисля, че Динко го е отвлякъл. Нещо се случва (не разбрах точно какво) и всички си мислят, че Злая е мъртъв. Така и не го намират. Накрая Лара отива да живее в манастир и оставя Яков. Това е на две, на три финала. Много тъжен. Но се оказва, че това е финала на първи сезон.
Скрит текст:
Динко отвлича Злая избягват с хелекоптер и полицията казва че се е разбил хелекоптера и е паднал в морето.И всички мислят че са мъртви.Накрая на серията дават Динко и Злая на плаж и са живи.Това е което горе  долу разбрах. Hug

# 722
  • София
  А с оная мърла Лейла, какво става, тя само скача от мъж на мъж, там където има изгода.

# 723
  А с оная мърла Лейла, какво става, тя само скача от мъж на мъж, там където има изгода.
Скрит текст:
Тя умира малко по рано в сериала бременна от Динко.Laughing.

# 724
Динко ще се гърчи в пъкъла - заслуги за това има много , че и за следващ живот. Той само това повтаря - детето. Злая му е трън в очите - всъщност в очите му освен тръни друго няма. Такава злоба събрана в този човечец, той е изтъкан от нея. Мисля, че във втория сезон ще си получи заслуженото. Тези, които посягат на деца - независимо под каква форма, винаги ги настига провидението.  Hug А пък тази Лейла така и не случи на мъже - все на "бракувани" попада - винаги втора цигулка.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 19:22 от viki_17

# 725
Аз май ще спра да го гледам, не искам такива тъжни неща за финал Sad

# 726
  • София
  С жена му на Динко какво стана, така и не разбрах.

# 727
Скрит текст:
Жената на Динко оздравява връща се при него разбира,че с Лейла имат връзка ,и по късно и за др. му деяния и решава да отведе децата далеч от него и заминава.

# 728
  • София
Скрит текст:
Жената на Динко оздравява връща се при него разбира,че с Лейла имат връзка ,и по късно и за др. му деяния и решава да отведе децата далеч от него и заминава.
Много ти благодаря, много бавно е действието в сериите, толкова много разтягат и повтарят,че скоро май и аз ще се откажа да го гледам.Лошото е,че свикнах да гледам 16-20 серийни филми и то в нета и така си изглеждам целия сериал наведнъж, и после да чакаш по една серия на ден, и то цели 182-нямам ни нерви, ни търпение.

# 729
Много се повтарят с тия църкви, първо онази русата изгуби детето си и така почна да служи на Бога, та сега и Лара, много черен изглежда сериала, много!

Ако има втори сезон, нещата ще се оправят, може Динко да се покае... Mr. Green

# 730
Добро  утро!
Кой ще направи новата тема?

# 731
Всеки момент ще е готов 69-епизод.
Честно казано,не ми се вижда,чак толкова развлачен филма.Но всеки с правото си на мнение Hug
Дори е разнообразен и няма толкова застой.Например Пепел от рози,си е жива боза HugВ началото ми беше интересен,ама като го изгледах целия и виждам,че точно в този хитов турски сериал,повечето от половината филм е излишен HugНо си го изгледах.Така ще си изгледам този.И на мен пък ми харесва.Много е истински и реален.Е,има и пълни измислици,като това ,което Динко направи,но все пак е филм HugА не ми харесва и играта на Дорис.Изкуствена ми е ,не я приемам.
Но чакам следващия епизод Hug Hug Hug
П.п то с много неща прекаляват във филма,ама е нормално мисля newsm78Няма нито един филм,без излишни неща в него Hug

# 732
  • София
Lucina, аз свикнах да гледам корейски и японски, те са по 10, 15,16,20,25 епизода най-много, рядко имат дълги сериали.И понеже свикнах на бързо действие, и въпреки,че и там имат една-две серии към края разтягане, но някакси по-бързо става всичко. С Изборът на Лара се захванах, защото в началото вървеше бързо действието, а и не знаех колко серии е.

# 733
Lucina, аз свикнах да гледам корейски и японски, те са по 10, 15,16,20,25 епизода най-много, рядко имат дълги сериали.И понеже свикнах на бързо действие, и въпреки,че и там имат една-две серии към края разтягане, но някакси по-бързо става всичко. С Изборът на Лара се захванах, защото в началото вървеше бързо действието, а и не знаех колко серии е.
Съгласна съм с теб.Сравних просто всички многосерийни филми и стигнах до извода,че просто има наистина излишни неща.Но така е ,все пак са филми...
Изборът на Лара,ми харесва ,защото е един обикновен филм.Няма нещо кой знае какво.Но има интересни ситуации,в които всеки може да попадне.Не гледам нещо отминало,а нещо което се случва сега и може да бъде променено.Тук има любов,омраза,фалш и лицемерие,ежедневието на българина.Това ми харесва в този филм.

# 734
Никога не съм гледала нито корейски нито японски филми..Интересни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт