www.feelunique.com - 5

• 47 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, някой ползвал ли е този Leave-in conditioner milk_shake? Доволни ли сте?

# 691
  • на 90 км от морето
Момичета, някой ползвал ли е този Leave-in conditioner milk_shake? Доволни ли сте?

Да, много съм доволна  Peace Разплита ми косата, вчесването е по-лесно, а за аромата да не говорим  Heart Eyes

# 692
  • София
 Hug Супер, мерси! А ползваш ли маска/ балсам преди това или само шампоан?

# 693
Имах го зимата,но лично аз не съм доволна.Никакъв ефект не видях,само аромата беше хубав.Принципно млечната маска,шампоана за боядисана коса и този балсам ми бяха най-несполучливата покупка.Косата ми беше лигава,без обем,хвърчаща и науправляема Laughing

# 694
  • София

Да, много съм доволна  Peace Разплита ми косата, вчесването е по-лесно, а за аромата да не говорим  Heart Eyes
И аз съм доволна,моите впечатления са същите.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 11:51 от *Bubble*

# 695
  • на 90 км от морето
Hug Супер, мерси! А ползваш ли маска/ балсам преди това или само шампоан?

Само шампоан  Peace То нали това си е балсам без отмиване  Heart Eyes Не съм пробвала и с маска преди това, понеже не знам дали няма да я натоваря много косата си  Peace

# 696
  • София
 Hug Благодаря ви за отзивите! Аз бях много доволна от маската Йогурт, сега мисля да пробвам този балсам и другата маска, защото нещо много си изсуших косата с една боя.  ooooh!

# 697
Може ли покана и за мен - genadiyach@gmail.com Предварително благодаря!  Hug

# 698
  • на 90 км от морето
Може ли покана и за мен - genadiyach@gmail.com Предварително благодаря!  Hug

Опитах се да Ви поканя, но вече са Ви поканили  Peace Успешни покупки  Heart Eyes

# 699
Цитат на:  link=topic=650509.msg23203522#msg23203522 date=1349784386
Може ли покана и за мен - genadiyach@gmail.com Предварително благодаря!  Hug

Опитах се да Ви поканя, но вече са Ви поканили  Peace Успешни покупки  Heart Eyes
Donchevas,тук има съфорумки които са абонирани за тази тема...Трудно е да се вредиш с даването на покани Mr. Green Laughing Установила съм че на секундата след публикуването вече нямам шанс да пратя покана hahaha

# 700
  • София

Donchevas,тук има съфорумки които са абонирани за тази тема...Трудно е да се вредиш с даването на покани Mr. Green Laughing Установила съм че на секундата след публикуването вече нямам шанс да пратя покана hahaha
И аз все не мога да се вредя,споко  Joy Досега само два пъти съм получавала 5 паунда,а от доста време съм в темата  Simple Smile
 Така или иначе,мили момичета следете си кодовете,един хубав код също ви дава 5 паунда.
Наскоро пуснах поръчка за една съфорумка,шампоан,балсам и серум на Керастаз от серията Кристалисте (които смятам и за себе си да поръчам).Аз ползвам 10 % отстъпка на Керастаз,избрала съм ги за любима марка,общо продуктите излезнаха £40.15,с 10 % £36.13 и ето ти - £4  Wink

# 701
Бабълке Peace Права си както винаги Hug

# 702
  • In my tropical dream
Може ли и за мен покана  Flutter @gmail.com
Мерси Simple Smile
Получих вече, благодаря!

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 13:41 от Мартини

# 703
  • на 90 км от морето
Момичета, да сме живи и здрави и да имаме само успешни покупки, пък за поканите който се класира - той  Peace
И малко оф-топик - не знаех, че ФЮ също пращат код за Липсваш ми  Wink Така че си имам 5 паунда за харчане  Heart Eyes

# 704
Donchevas,какъв е този код липсваш ми?ФЮ го дават на клиенти които скоро не са поръчвали от тях ли?

Общи условия

Активация на акаунт