Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Горна Оряховица
Гледайте в малките квартални аптеки и малки магазинчета.

Аз съм взимала от Хисар също, ако на някой му помага тази информация  Laughing .

Впрочем, кремчето на BioFresh за лице от слънцезащитната серия се оказа много добро. Днес беше слънчево и излизах, стояла съм 3 часа на слънце, без фдт и дори не ме засърбя нослето.
Въобще - слънцезащитната на BioFresh е на голяма почит при мен!

# 616
Ооо, как пуснахте мухата сега за тези маски  Mr. Green Хайде някой от Пловдив бързо да се обажда къде ги има и ние да намажем в буквален и преносен смисъл  Mr. Green

smile3508 newsm18

# 617
Ооо, как пуснахте мухата сега за тези маски  Mr. Green Хайде някой от Пловдив бързо да се обажда къде ги има и ние да намажем в буквален и преносен смисъл  Mr. Green

smile3508 newsm18

Елфичка, и ти им се точиш, гледам, така че ако намериш, свиркай и аз да ходя да купувам  Hug

# 618
Аз чаках ти да свиркаш  Laughing

# 619
  • Пловдив
Ако са по 10-15 стотинки, за 90 стотинки целия блок ще омажа  Laughing .

Аз се побърках - намерих двуфазните спрейове в карфур на по 3 лева и вече имам 3  Crazy . Но! косата ми никога не се е ресала по-лесно  Mr. Green .

Ся пък и ти...спрейове newsm78 Я разказвай,че ако туриш и снимка Heart Eyes Peace

# 620
  • София/Горна Оряховица
Ето тези са:
http://www1.picturepush.com/photo/a/8369614/1024/stuff/CIMG4662.jpg

Обикновено са над 6 лв, а сега има промоции - аз си взех този червения от Карфур на 3 лв  Crazy .
Лилавия обаче е приказка! Косата ми е реално плътна!
Не съм сигурна, ама май на снимката леко си кичи как са двуфазни - тряябва да се разтръскат преди употреба. Въобще не омазняват или отежняват косата  Peace . Говорим си за склонна към омазняване коса, а червения спрей е за суха коса (ползвам  го преди преса или сушене).

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 09:01 от bobz

# 621
Предполагам, че е коментирано вече, но не ми се рови и затова да питам - слънцезащитните кремчета на Биофреш подходящи ли са за суха кожа? Или може би да заложа на Бочко? Търся нещо с висок фактор, което да не оставя бял филм, да попива добре и да не дразни очите. Може да ви се стори странно, но не съм доволна от прехвалените продукти на Биодерма - миналото лято ползвах флуида 50 фактор, ами появиха ми се милиуми и пъпчици, характерни при суха кожа. Е сега искам да ги избегна, та се чудя на кое за заложа - Биофреш или бебешкото Бочко?

# 622
  • Пловдив
Ето тези са:

Обикновено са над 6 лв, а сега има промоции - аз си взех този червения от Карфур на 3 лв  Crazy .
Не съм сигурна, ама май на снимката леко си кичи как са двуфазни - тряябва да се разтръскат преди употреба. Въобще не омазняват или отежняват косата  Peace . Говорим си за склонна към омазняване коса, а червения спрей е за суха коса (ползвам  го преди преса или сушене).

Ей,ще ме караш да ходя на обяд до там  Crazy Laughing
Мерси! Peace

# 623
  • София/Горна Оряховица
Изривам се от кремове, а от Биофреш не се случи, но не съм ползвала Бочко, не знам кое да ти препоръчам  newsm78 . Знам, че на Бочко трудно попиват високите фактори, но си е от фактора, не от марката.
Бих ти препоръчала да изпробваш Биофреш за лице, фактор 20 - не е много скъп и няма да те е яд ако не ти понесе .

# 624
  • Варна
Eксфолираща е маската на Лидъл.
А такива маски на клеопатра редно си купувам, струват 10 -15ст.

И от къде си ги купуваш за толкова?  Laughing
Елитис. Тези маски са си най-обикновена хума Джия, но има и някакви добавени витамини (колко има е под въпрос) Grinning.Но са в малко количество, то затова и струват толкова.

Сега видях, че сте писали че в Елитис са по 40ст.Явно са ги вдигнали, аз миналата година си бях купила 5-6 такива, и даже ми свърши последната  оня ден. Бяха не по-скъпи от 15 ст.

# 625
Ето тези са:

Оо и аз ги обожавам! 2 пъти вземах лилави, сега съм с черен, но аз по мирис си ги харесвам Grinning Аз си впръсквам само в крайчетата, където ми е по-суха косата и много добре ми се отразява  Peace И наистина по принцип са доста по-скъпи, жалко че толкова бавно ги изпръсквам  Laughing щях да си взема за по 3лв! Ама прекалено съм се презапасила вече с какво ли не... Embarassed

# 626
Впрочем, кремчето на BioFresh за лице от слънцезащитната серия се оказа много добро. Днес беше слънчево и излизах, стояла съм 3 часа на слънце, без фдт и дори не ме засърбя нослето.
Въобще - слънцезащитната на BioFresh е на голяма почит при мен!

bobz , кое точно кремче ползваш на Биофреш и хваща ли се тен с него? Blush

# 627
don domat аз съм ползвала клеопатра- тоалетни трици с пшеничен зародиш и с кестеново брашно. Такива с хума не съм. Бях видяла, че има и подмладяваща маска с (ако не се лъжа) смляно ленено семе.

Така или иначе Елитис от много време не е евтин магазин.(то останали ли са такива въобще  Rolling Eyes)

# 628
  • София
Да споделя как се справих с разширените пори Hug
Купих си ексфолианта на ЛИДЛ - 2лв ................

Моля ми покажете как изглежда този ексфолант, с който смесваш маската  Praynig

# 629
  • WonderLand

Ето така

Общи условия

Активация на акаунт