На море в Турция - тема 18

• 119 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Meрси, Татяна, аз за догодина съм 'планирала', че сме обещали на детето като стане на 7г. да го заведем.

# 196
Намерих само 1 коментар от 2010 за море в Айвалък и се питам никой друг ли не е ходил? Rolling Eyes Навсякъде ли плажната ивица в курорта е тясна и с лош пясък? Rolling Eyes Цитирам мнение на Хера "Дъното на морето е кал...като на язовир."

# 197
  • София...........
Намерих само 1 коментар от 2010 за море в Айвалък и се питам никой друг ли не е ходил? Rolling Eyes Навсякъде ли плажната ивица в курорта е тясна и с лош пясък? Rolling Eyes Цитирам мнение на Хера "Дъното на морето е кал...като на язовир."

Damaris
, били сме на Айвалък и не е точно така. Първо ти кажи за кой плаж/хотел се интересуваш, защото и Сарамсаклъ го водят Айвалък, но е на 10-ина километра от там и единия плаж е уникален Wink

# 198
 Grinning ...и ние заминаваме на 19.05 в Белек и вече броя дните.....

# 199
Аааа, ние май ще открием сезона тази година - 12.05  newsm44

# 200
  • Варна
Здравейте дами  Flutter Имам малка питанка - какво е времето и температурата на водата в началото на юни в Мармарис и дали става за плаж - решили сме от 05.06 да пътуваме.

# 201
Конкретно за Мармарис не мога да препоръчам хотел, защото не съм била там, но мисля, че пътуването с автобус или дори със собствен транспорт ще бъде доста изморително. Ако вземете самолетна програма ще летите за 1 ч. до Бодрум и след това трансфера до Мармарис е около 1 ч. 30 мин. На сайта на Акватур са публикувани часовете на полетите до Бодрум и са много удобни - по-късни са, което дава възможност поне за още половин ден плаж.
Влюбих се в този хотел ...обаче мислим да летим със самолет и така като смятам по-малко от 500 Eur без летищните такси няма да ни излезе и май е малко множко  newsm78

# 202
  • София
Само около 55 дни остават до нашата почивка....  Laughing.
А до нашата - 49  Mr. Green
  е сега , ако ще се надцакваме 28 дни до нашата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Живот и здраве ! Praynig Praynig Praynig

# 203
  • ВАРНА
Супер момичета за нашата почивка от 1 септември има още доста време,но дотогава, ще се наслаждавам на вашите разкази и снимки когато се върнете   bouquet

# 204
  • София
Ааа, и ние откриваме сезона - от 19.05.! newsm44

# 205
Момичета, много се радвам, че почивките на някои от вас започват съвсем скоро. Надявам се като се върнете да сте изпълнени с добри впечатления и да ги споделите. След голямото търсене и умуване къде и кога да почиваме, това е един от най-добрите моменти. Всеки да сподели своите впечатления.
желая ви незабравима ваканция.

# 206
Аааа, ние май ще открием сезона тази година - 12.05  newsm44
sohappy sun

dil77, аз съм преди теб. Заминавам на 04 май! Даже не броя дните. Кога мина времето от резервацията до днес!
Обаче имам толкова работа до тогава. Да спомена ли, че не съм си намерила бански  Joy
И в тази връзка: търся си бански, търся олио за загар. Ако може да помогнете къде има такива продукти....
Днес търсих джапанки. Еее, гледаха ме толкова странно. Рано било още  newsm78 Бански щели да извадят през май  newsm78

# 207
  • Варна
Alleisha и при нас така се получи. Днес направихме едно голямо обикаляне из Пловдив и успяхме да купим бански, но плажни мазила не открих.

# 208
Да имате представа дали ще има чартъри от Бургас до където и да е в Турция за летния сезон? И ако да, къде мога да проверя?
Благодаря.

# 209
  • София
Да имате представа дали ще има чартъри от Бургас до където и да е в Турция за летния сезон? И ако да, къде мога да проверя?
Благодаря.

Тез тур и Астрал имат от Варна. От Бургас май няма за сега.

Общи условия

Активация на акаунт