Иначе от моите роднини и близки определено взе да ми минава ревността. 
Сега си имаме нялко приятелски семейства,също и с колегите,но то така не може да им се обърне често внимание пък представям си ако бяха много повече.
И за много други неща ,няма нещо ,за което да не дава професионалното си мнение.Вчера например обличам на бебо една жълта ризка и казвам на мъжа ми :Много му отива жълто нали,а тя чула недочула ми се развика:Е как да не му отива ,много си е хубаво детето какво му е...Направо с мъжа ми се видяхме в чудо...
Когато малкия е имал обрив винаги ми помага това : http://kokoni.net/shop-by-category/meditsinska-kozmetika/a-derma … -tuba-400-ml.html Скъпо е и ако не ти се пробва поредното нещо без сигурен ефект може да потърсиш мостра. При нас от 1- 2 намазвания засега пъпчиците завяхват. Успех 
)))) )
Здравейте! Доста време не съм писала и сега ще се опитам лаконично да споделя нещатата около нас. Миналите празници за Великден отидохме на село, малкият започна да се разболява, попаднахме в спешното в Плевен. Благодарение на доста агресивна медикаментозна интервенция вкъщи преодоляхме болестта и детето е добре. Въпросните дни когато детето вече беше добре аз качих температура, а ми се случва за трети път в живота. Беше много тежък период от 14 дни с висока температура, липса на сили, втрисане, антибиотици и пълно безсилие да си гледам детето, когато можех да го прегърна се вкопчваше в мен, оплиташе ръцички в косата ми и не ме пускаше... много тежко не го пожелавам на никой. Левкоцитите ми бяха паднали драснично и нямах никакви защитни сили, изкарвах го като първо свалях количката, а след това него, но и това ми костваше нечовешки усилия, а разходките в парка бяха като лазене. Получих и помощ от баби и дядовци, тук мога да кажа, че децата наистина знаят прекрасно пред кой какво минава. За отправените критики към неподдържането на домът не ми се коментира, но ми беше много болно да ги чуя.
Сега вече съм здрава!!!
Никога не бих облизала биберона на детето, до ден днешен си спомням колко ми беше гадно като дете, когато майка плюмчеше пръст да ми избърше лицето.
Събрахме се общо 5 мами и ние супер!
Препоръчани теми