ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Красе Hug
Не съм тук ли си
 bubolechence стига си ядосвала детето,дай му тенджерата и отивай си купувай друга  Joy
аз приключих за тази вечер,направих козунаци,поработих малко за допълнителен доход,ошетах,измих чинии и пуснах пералнята
слагам ви закуската и отивам да лягам  Whistling

# 61
Добро утро!

Леле, Миме, Crazy . Айде ти като си сложила закуска, аз да сложа едно кафе

Симеон е такова мрънкало ooooh! , а като ми се спи хич не ми се слуша Tired . Пуу, да избива и тоя кътник, че малко тишинка за ушите ми да има Whistling

Момичета, да ви питам - ако направя днес грис с прясно мляко и го държа в хладилника, може ли и утре да давам? Няма да добавям плод предварително. Или по-добре да сложа малко още докато ври?

# 62
Честито на всички празнуващи на Лазаровден и Връбница с малко закъснение! Дано сте си изкарали весело!
Аз да се включа за обличането - зимата, а и сега чорапогащник не слагам - винаги съм мразела и никога не съм носила под дрехите. Даже имам чувството, че като се е лепнал по мен по-скоро не ми топли. Така процедирам и с детето. Не искам да я мъча - за мен си е наистина мъчение. А и не виждам защо да не я облека с едни по-дебели дънки или по-плътни джинси и готово. Шапка и аз слагам на 15 градуса, само че против слънце. Много ми е беличка и със светли очи и й пречи слънцето.
Не съм, пола разбрахме преди теб, ама ако чакаш и да родим...

# 63
 Hug Благодаря ви от сърце за честитките!
На другия празник пак ще си празнувам.  newsm68

Бубулече, много мило ми стана за твоето детенце и тенджерата.  Heart Eyes

Ние дадохме децата при баба им. Flutter Сега ставам да поизчистя и ще отида при тях да ги гледаме през деня двете с нея, а вечерта ще се прибера сама.

# 64
Миме, уби ме. В 5 часа ли лягаш? Много хубави козуначета.

Хайли, кофти работа, ама едва ли ще мине тази ситуация в съда.
И моя мъж е така - всичко в последния възможен момент.
За много неща аз съм се заела, защото ако чакам на него...

Тия, и ние не носим чорапогащници.
На Мила сега и слагах като махнаха гипса, че и беше странно на крака,
иначе под панталон не обличаме. Нико дори няма чорапогащник.  Embarassed

При нас положението още е температурно. Снощи имаше доста висока,
направо потреперваше, милия. Сега дреме, да видим днес как ще е, ако се влоши още,
ще го водя на лекар утре.

# 65
Добро утро! Бррррр, голям студ  ooooh!
Краси, аз правя много грис, понеже и мъжа ми яде  Laughing настъргвам ябълка в млякото, слагам захар и грис и варя. После го разливам в/ детски бурканчета и така може да откара 2-3 дни Peace нищо му няма.
Мила, Мая беше 3дни само с Т, на 4-ия нищо й нямаше. Бързо да се оправя сладура  Hug

Днес съм канена на откриването на първата изложба на моя приятелка, много се вълнувам  Blush ще разказвам, като се върна.

Миме, ти по колко часа спиш? Пази се бе човек  Hug

# 66
Не съм, пола разбрахме преди теб, ама ако чакаш и да родим...
  Joy

# 67
Tия, девойка ли ще е? Не съм запомнила ако си писала Blush

Дидан, благодаря за гриса. Днес ще направя повечко и да има утре за закуска. Аз правя и с банан, много се уважава. Но в кухнята често има грис с различни плодове. Ама Симеон попринцип не е капризен Heart Eyes

Аз пиша-пиша, че да изпишем темата преди Не съм да е родила Laughing

# 68
Добро утро! Hug

Хайли, тамън да ти пиша за гриса - и аз мисля, че нищо му няма. Но си открадвам идеята на Диданка! Grinning

Миме, недоспиването не ти ли пречи миличка?  Rolling Eyes  Hug

# 69
Добро утро!Успешна седмица на всички!
Не съм,леко и безпроблемно раждане ти желая тази седмица! Praynig Peace

Миме,как така не спиш цяла вечер  Shocked  ?А как са нещата у дома ?

За чорапогащниците уважавам всяко мнение-наистина майката както се носи така облича и детето си и е права  Peace .

Снощи в 21:30  се звъни на домофона,мъжа ми вдига и му казват ,че раздават безплатна кока-кола,той ги отсвири и затвори.Някой друг съсед отвори и те влязоха.Обиколиха кооперацията и при нас последни(последен етаж) ,казаха "вие сте ни последни взимайте всичката".Та за празниците от кока-кола раздават безплатно,да не ги върнете ако ви звъннат.Дадоха ни 4 шишета по 1,25литра. Crazy   Странен ми се видя и на мен часа ...

# 70
Честити празници на патерица и от мен!
Хейли, супер неприятно за глобата. Аз също правя и грис, и кремчета и си ги прибирам за 2-3 дни в хладилника. Нищо им няма Peace
Тиа, и аз се смях на коментара, Не съм , леко раждане Hug
pashic, супер, стига да пиете кола вкъщи. НИе не сме и много фенове, купувам само за гости.
МИриамс, чак дотук домирисаха твоите козунаци Mr. Green

# 71
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Тук съм си аз, няма да се ражда тия дни, бяхме сутринта на една консултация, а следобед сме и по здравна каса. Та доктора ме прегледа и каза да си чакам около Великден.  Crazy Да видим после какво ще каже и лекарката по каса, ама вероятно същото. Неприятното е, че ще трябва да се самозакарам барабар с 2те деца, а корема ми опира в кормилото, та ще видим как ще стане номера, ама няма как.  Crazy

Леле какви козунацииии! Мириамс, ама ти не спиш изобщо май, а на мен така да ми се спи и да не ме оставят.  Crossing Arms

Хайли, много неприятно за винетката, егати солената глоба!  ooooh!

М/у другото и аз не харесвам чорапогащници, особено на момчета и затова вместо тях слагам памучни панталонки когато е много студено.

# 72
  • София
Добро утро!

Миме, ммм, много апетитно изглеждат козунаците. А тия дни си мислех за теб - като ти гледам часа на лягане на велики четвъртък сигурно ще си единствената в темата, която ще боядиса яйцата преди изгрев слънце.  hahaha

Буболече - и Гого обича да слага капаци на тенджерите. Всъщност обожава да слага капаци и капачки на всичко.
 Даже докато го храня задължително трябва да има бутилка и капачка в ръцете си. Иначе не отваря уста да яде. И ако случайно изтърве едното почва да пиши докато не му го дам. И пак стиска устата, докато не стане на неговото.

Пашик - и на мен ми изглежда странно това раздаване на Кока - кола по тия часове.

# 73
Мишанка,Ели Hug къде мога да ги намеря тези препарати newsm78
От скитане нямах време да оправя дрехите ooooh!
Вчера как се ядосах в Метро,исках ме да купим на Ники триколка и 1 ч чакахме да ни обслужат,виках ги няколко пъти и никой не дойде,много безотговорни #Cussing out
И накрая се изнервихме и нищо не взехме.
Честит празник със закъснение  bouquet
Хейли,няма проблем да го дадеш гриса с един ден закъснение и аз съм слагала в хладилника и на другия ден давам.
Вчера Ники спа от 19 до 8 тази сутрин Crazy,но през деня много игра,бяхме на гребната в Пловдив и страшно много се забавляваше Laughing

# 74
Хейли, аз също бях потресена като разбрах колко е глобата за липса на винетка и казах на мъжа ми. Ние няколко седмици карахме без винетка, че бяхме в търсене на нова кола и не искахме да купуваме винетка за старата. Но ако знаехме каква е глобата #Crazy Аз обаче знам от сигурен източник, че около Ловеч не глобяват за винетка, защото са лоши пътищата.
За пола - доки каза, че е по-вероятно да е мъж. На 17ти сме на ФМ, та ще разберем със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт