Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 99

• 61 031
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • В Града на Липите
Току-що изгледах клипа към филма "Ако бях облак" .За пръв път попадам на този филм.Прави ми впечатление,че Енгин Акюрек като се ядоса и тръгне да върви така мята ръце все едно загребва въздух.

На мен този ми е любимия клип до сега:
http://www.youtube.com/watch?v=9di2Zk8f_dc&feature=related

В този сериал, Енгин прави невероятни жестове с ръцете си. Имаше един клип в който бяха подбрани, но не мога да го намеря.

Хубава новина за роклята. Ваня, благодаря   bouquet

# 346
  • Разград

# 347
Клипът ми харесва.Прави ми впечатление,че в началото е с много къса коса,но в края на филма оставят по-голяма дължина на косата.Явно е започнала подготовката за ролята на Керим,макар че и сега косата му е скъсена..Ако може някакъв превод към последната подсказка на 70 серия..За какво рокля става въпрос?

# 348
Става дума за сватбената рокля,която очевидно ще бъде ушита ,след като ще се пробва.

# 349
Въпрос за Облака:

Скрит текст:
Сега гледам последната серия и се чудя колко конака има в това село?  newsm78 И докторът ли живее в конак?

# 350
Става дума за сватбената рокля,която очевидно ще бъде ушита ,след като ще се пробва.

А-ха..Значи ще се ходи на сватба!? Благодаря,много си мила! Hug
!

# 351
  • Под Сините камъни
Толкова много цветенца имало в темата ни.Честит им празник много щастие и успехи!
Влезнах да видя няма ме ли трейлър вече или снимки,но йок.Нищо затова пък ТРейлъра-Мрейлъра на Хриси е супер.Лека вечер от мен и приятни сънища с Енгиново участие в тях  Wink

# 352

Ако беше сериал не виждам как щеше да се осъществи сватбата и с певеца Кенан Догулу ако по 16 часа на ден Къвънч е около нея ... Grinning

Абе и аз така си мисля.Тъй като огънят между нея и Каванч не е била само на снимачната площадка съдейки по снимки в нета.
А колкото що за човек е Берен според  мен тя е една готина и отворена към живота личност.
Dream Team незнам колко са но и доктора живее в конак.

# 353
  • Разград

Скрит текст:

Когато човек е изпълнен и зареден с енергия, надраства себе си!
Когато човек успее да докосне душата и сърцето на друг човек, той става по-богат от богатите.
Когато притежава доброта и обича -той е велик!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ ПРИЯТЕЛИ! УСПЕШНА СЕДМИЦА!

# 354
  • София
Здравейте, мили момичета!  Grinning
Не мога да ви настигна, имам още да си чета, но реших да прекъсна,защото ще изпусна празника:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС/ а те със сигурност са много, но тъй като не искам да пропусна някого, предпочитам лично да не споменавам никого/!Желая Ви здраве и много щастие Hug Hug Hug!  bouquet  bouquet  bouquet

Понеже прочетох какво ли не, не мога да напиша всяка хрумнала ми мисъл!А и доста се обърках!Ако напиша някоя грешка, ще помоля предварително да ме извините.
Много ме впечатлиха някои безценни постове, като това на Dimony  за немския език Peace, както и професионалните правни мнения на някои от момичетата, за които благодаря  bouquet.
Приятно съм изненадана от новото мъжко попълнение в темичката ни.
moni74, ще си позволя да ти кажа добре дошъл,много ми допадна твоя начин на разсъждение. Peace
Едва сега откривам и съм изненадана,колко разнородни по възраст сме тук и въпреки това, успяваме да намерим общ език,което много ме радва и кара да ценя още повече това, че съм тук сред вас.

Момичета, продължавам да ви чета,но щях да изпусна празника,затова прекъснах за момент!Сигурно ще се включа по-късно,ако има будни!

# 355
  • В Града на Липите
Въпрос за Облака:
Скрит текст:
Сега гледам последната серия и се чудя колко конака има в това село?  newsm78 И докторът ли живее в конак?

Скрит текст:
Не знам колко конака има в това село, но ни показаха поне два. Единия е на Аслан, а другия го нае г-жа Инджи за да има повече място. Искаше да направи училище за големи момичета, които така и не са го завършили, както и Сердар да си открие кабинет. Иначе, той доктора си спеше предимно във фургона в лагера.

# 356
Здравейте! Да се запиша само, че като гледам колко много хора в момента гледат тая тема чак се уплаших  Joy Аз още не съм достигнала последния епизод, но бавно и славно напредвам. Мързи ме да ги гледам тия последните епизоди, нещо трудно ми вървят  Laughing

# 357
  • Разград
70 bolum tuyosu (youtube`den)
dogru ya da yanlisini siz karar verin Simple Smile

Fatmagülü yeni komşuları istemeyeceklermiş
Defol Fatmagül diyeceklermiş.
Kerim babasının yanına gidecekmiş, babasıyla içeceklermiş.
Kerim: ''Annem gibi''..diyecekmiş Fatmagül için.
Son dakika Fatmagül Bodruma gidecekmiş.
Fg:Seni çok özledim diyecekmiş.
Kerim:Ben de aşkım diyecekmiş.
Fatmagül gelinliğin provasını yapacakmış.

ПП Почти всичко май че се повтаря с изключение на последния ред. / ENGINcilerr (Engin Akyürek) /

Engin Akyurek Bulgarian Fans
Подсказка за 70 еп. на ФГ:

Новите комшии не искат Фг...Махай се Фг, ще кажат.
Керим щял да отиде при баща си,щели да пият заедно.
Като майка ми,щял да каже Керим за ФГ.
В последната минута Фг щяла да отиде в Бодрум.
Много се затъжих за теб-щяла да каже ФГ.
И аз, щял да каже Керим.
Фг щяла да пробва роклята.

Източник: YouTube

Превод: Meriam Pandarova-Kocaomer

# 358
  • София
Ох, току що прочетох трейлър-млейлър №2/еп.70/Хриси/.
 Joy Joy Joy Joy Joy Велик!!!!!! Laughing Joy
Аз тъкмо се напрягах да измисля, за какво може да се карат  съседите с Фатмагюл....
Добре,че беше трейлъра  Laughing!

# 359
Ваня много благодаря  Hug Детелинка  Hug Явно ни чакат интересни моменти, само че ще ни мъчат цяла серия и накрая -ха- малко щастие и любов и така ще свърши... и пак ще трябва да чакаме до другия четвъртък.. Нейсе, важното е,да се съберат, пък макар и накрая.  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт